Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הרצח בבאר שבע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5163 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בטח כולכם כבר שמעתם על הרצח שהיה כשמישהו העיר לנערים על רעש בלילה.

אני אישית לא מבין, איך כול ישראל צועקים את זה, אבל השיפוט במדינה נשאר עדיין ברמה כול כך מקלה? אמנם אני לא שופט, וככה גם רוב ישראל לא מבין במשפט וההשלכות שלו, אבל לא יכול להיות שכולם טועים לגמרי ורק מערכת המשפט הנוכחית צודקת.

אני יכול להעיד על עצמי, שלפני משהו כמו שנה אני הותקפתי באמצע הלילה בדרך חזרה הבייתה מבילוי ע"י חבורת שיכורים(שחלקם גם היו ילדים פחות מ-18 ). למזלי יצאתי מזה עם חבלות יבשות ולא עם דקירה חס וחלילה, וגם זיהיתי את אחד התוקפים שמסתבר שהיה לו כבר עבר פלילי באותן נסיבות שבעקבותם הוא ישב שנתיים בכלא.

אם חית אדם כזאתי מרשה לעצמה לתקוף אנשים, זה רק בגלל שהוא יודע שהעונש שהוא יקבל שווה לתחת והוא לא מטריד אותו במיוחד. ככה גם נערים שמרשים לעצמם לשבת להרעיש בלילה, יחשבו כניראה על זה פעמיים אם במקום שהמשטרה תעשה להם "נו נו נו", הם יקבלו קנס של 500 שקל. ואם חס וחלילה מישהו יעז להתנהג באלימות, ויקבל 10 שנים בכלא ולא שנתיים, אז אולי, רק אולי, 2 ילדים יוכלו להשאר עם אבא.

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם רק הייתה מגיעה ניידת , בד"כ המשטרה לא מגיעה והאזרח מתייאש , הפעם זה נגמר ברצח.

אם הנערים היו שיכורים אז רוב הסיכויים שהשופט יקל טיפה על העונש , כי הם לא היו "צלולים" בעת המעשה , שמענו וראינו כבר מקרים דומים

עצוב , חבל , ורק גורם לך לחשוב 5 פעמים אם לדבר עם מישהו ואיך לדבר איתו , שלא ידקרו אותך , מה שמחזיר אותי לשרשור בפורום רכב כללי שבעטו לבחור באוטו והיו שם הרבה חברי פורום שטוענים שצריך להחזיק אלה באוטו.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

אני לומד דבר אחד מהמקרים האלה. פשוט לא להגיב, לא לפתוח את הפה ולא להעיר, שיעשו את הרעש שלהם ויפסיקו כשיפסיקו.

להימנע מכל אינטרקמיה מילולית או פיזית עם פראי אדם כאלה. במצב כזה מערכת המשפט היא בכלל לא פקטור פה כי היא לא תמנע את המקרה אלא תעניש את הרוצחים. זה לא יחזיר את הנרצח לחיים.

לגבי המשטרה... אתן לאחרים להביע את דעתם.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

פה אני כבר מתקשה שלא להגיב!

כאדם מאד סרקסטי ולפעמים גם קצת ציני אני לא מתייחס בדרך כלל לאירועים כאלו - אבל הפעם אפילו אצלי זה הצליח להזיז משהו.

(הפייסבוק הוא פלטפורמה חסדנית וצדקנית מדי בשביל לדון בדבר כזה.

ולכן פה זה נראה לי כבמה מתאימה יותר להגיד שזה משהו כבר מחריד!)

אפשר להגיד שאולי בפריפריה (זה שב"ש בירת הנגב עדין לא אומר כלום) הדרומית והחמה קל יותר להתחמם.

יש עוד טיעון מוצלח שסטטיסטית (לא ממש בדקתי) בקיץ כמות האירועים האלימים כל פעם עולה.

איפשהו כרגע הכל נראה לי כמו ז שכל אחד גדול!

אין לי מושג מם האדם שנרצח ומי רצח אותו ואין לי מושג מה באמת התרחש שם למטה בשכונה אבל לאור האירועים בחודשים האחרונים משהו נהיה פה פשוט דפוק!!!

וזה עדין לא סיבה מספיק טובה עבורי שלא להגיד משהו לזולת לטוב ולרע -

אולי פעם הבאה שארגיש מאוים פשוט אמסור גם את הפרטי הבנק שלי, את המפתחות של האוטו

..אהה וכמובן גם את הקוד שלו - אתם יודעים איזה באסה זה להתקע באוטו רותח בקיץ בלי קוד התנעה.. :?

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

זה הדור המפגר הזה שבא אחרינו, שלא ראה פחד ומלחמות מימיו. שההורים שמחנכים אותו יותר ילדותיים ממנו, שנותנים לו הרגשה שהוא מרכז העולם ומלך העולם, שמרביץ למורים וזורע פחד בבתי ספר.

דור הסיפוק המיידי שלא יכול בלי מנת האייפון והפייסבוק היומית שלו, הכוכב נולד והדה וויס, הפח הגדול וההישרדות.

דור הריאליטי שרוצה להיות כוכב לרגע, שבטוח שהחמה זורחת לו מהאנוס.

דור הN קראו לו לפני כמה ימים, נרקסיזם קוראים לזה.

דור המשתמטים מהצבא כי 3 שנים זה בזבוז זמן והם יכולים לעבוד בחנות של אבא ולהרוויח ים כסף.

מה שיהרוג אותנו זה לא האיום האיראני, כי אם הדפיקות של הילדים היום.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

בהנחה ומדובר בקטינים - לשפוט אותם כבוגרים ולהכניס אותם לכלא לשנים רבות! זבל של נוער חסר חינוך!

פורסם

מצחיק ועצוב לחשוב שאם נהגת שיכור אתה עלול להשלך לכלא, לקבל שלילה לשנתיים והחרמת הרכב לתקופה, אך אם רצחת שיכור מיד אתה מקבל הבנה מצב השופט וקיצור משמעותי של העונש המקורי, כמובן שלא נשכח חבישת כיפה בבית המשפט שזה לבטח מוריד לך את עונש הרצח מ25 שנה לשנתיים.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
זה הדור המפגר הזה שבא אחרינו, שלא ראה פחד ומלחמות מימיו. שההורים שמחנכים אותו יותר ילדותיים ממנו, שנותנים לו הרגשה שהוא מרכז העולם ומלך העולם, שמרביץ למורים וזורע פחד בבתי ספר.

דור הסיפוק המיידי שלא יכול בלי מנת האייפון והפייסבוק היומית שלו, הכוכב נולד והדה וויס, הפח הגדול וההישרדות.

דור המשתמטים מהצבא כי 3 שנים זה בזבוז זמן והם יכולים לעבוד בחנות של אבא ולהרוויח ים כסף.

מיצית את העיניין יפה! אין לי הרבה מה להוסיף על דברייך מלבד להשתתף בצערנו שלנו כי אותם ילדים בעוד מס' שנים :

ישמרו עלינו כחיילים ממורמרים (אלא שלא יצליחו להשתמט דרך הקב"ן)

הם יכנסו לשוק העבודה כעובדים עצלנים

הם יביאו לעולם דור עוד יותר מפגר

Gn'f'R

פורסם

מעניין שברוסיה השכרות נחשבת לאחד הנסיבות המחמירות בעבירה פלילית.

אני יודע שכאן זה לא רוסיה, אבל לדעתי הגיע זמן גם כאן להחמיר עם עבריינים שיכורים, ולא רק בנהיגה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

האמת שכל פעם שאני מעביר את הדפדפן לויינט או ואללה ורואה את הבחור שנרצח בכותרת,

אני לא מבין איך הגענו להיות מקום שכל כך דפוק לחיות בו.

בנאדם שיורד להעיר לחבורת בהמות שמעירים לו את הילדה, ומקבל דקירה וגזר דין מוות,

זה בזיון שאין כדוגמתו.

אשתי כל הזמן אומרת לי, אל תעיר לאף אחד, אל תגיב, אל תריב, שלא ייגמר רע איזה יום.

ואז אני אומר לעצמי, אשכרה, לימדו פה את כולם לקבל את הכאפה ולהמשיך.

כאילו שלא משנה כמה רע יעשו לך, פשוט תבליג, כי הרשויות לא יעזרו לך, ואתה במקרה הטוב

תצא עם נזק לרכוש, ובמקרה הרע עם נזקי גוף ונפש.

פורסם

פשוט ביזיון התעוררתי בבוקר וקראתי את זה, הבן אדם רק רצה לישון בשקט!!

ירד ביקש מהם שיהיו בשקט, במקום זה נרצח ללא סיבה.

וכרגיל במדינת החלם הזאת המשטרה מאשימה את האמא שלא התקשרה, האמא הוכיחה שהיא התקשרה, המשטרה חזרה בה ואמרה שהיה מחדל, יפטרו איזה מוקדנית במוקד 100 ונסגר הסיפור.

מקווה שימצאו את החלאות אדם האלה ויתנו להם עונש למען יראו ויראו גם אם הם קטינים!!

פורסם

י.ל. פרץ אמר לפני יותר מ-100 שנה שהדור הולך ופוחת. מאז בכל זאת קרו לנו כמה דברים. אגב גם אריסטו אמר משהו דומה.

גם עכשיו הדור הוא לא מציאה גדולה עם אושיות כמו אולמרט ומשה קצב והורים שמשקיעים בחינוך של הילדים בני הטובים שלהם 50 שקל דמי כיס ביום כי זה הרבה יותר פשוט מלתת חיבוק, להקשיב ולחנך.

מעניין שברוסיה השכרות נחשבת לאחד הנסיבות המחמירות בעבירה פלילית.

אני יודע שכאן זה לא רוסיה, אבל לדעתי הגיע זמן גם כאן להחמיר עם עבריינים שיכורים, ולא רק בנהיגה.

1+

אם מישהו מרגיש מספיק בוגר כדי לשתות, אז שיהיה מספיק בוגר גם אחרי. ואם לא, אז שישא בתוצאות לנזק שהוא גרם כמו כל אחד אחר. עצוב שבגלל ערסים כאלה כבר אי אפשר לשבת עם בירה בים.

פורסם

+1, מוסיף על זה:

החינוך של הילדים היום סטייל "מלך העולם" ו-"תעשה רק מה שטוב לך" יצא מפרופורציות.

פורסם

אני לא מבין מדוע שכרות נחשבת גורם מקל - הרי אדם משתכר ביודעין, ואמור להכיר את התוצאות. זה נכון בכביש (ולכן הגישה המחמירה נכונה) וצריך להיות נכון גם בכל נסיבות אחרות (ולכן איני מבין את ההתחשבות).

לגבי "הולך ופוחת הדור" - הכותרות נראות איומות - והבוקר קראנו כי נרצח עוד נער (ברחובות). מצד שני, כדי לבצע השוואות נכונות צריך נתונים, לא כותרות - וזה כולל לא רק את המונה (מספר הנפגעים) אלא גם מכנה (סה"כ האוכלוסיה הרלוונטית). ונתונים אלה העיתונות לא מספקת לנו. אלימות תמיד היתה במקומותינו ולא רק במקומותינו, והנוער הטוב לא חסר, העניין הוא שהוא שקט ולכן תופס הרבה פחות כותרות.

ובכל זאת נדמה לי שיש לנו בעיה אמיתית עם השקעה במשטרה (וגם בשאר כוחות הבטחון - זוכרים את השריפה בכרמל והמחסור בכוחות כיבוי). מדובר בתפיסה של האוצר שמתקשה להוציא כסף על מניעה (משטרה) וצריך לשלם על התוצאות (אלימות). אבל זה לא מאותה קופה וקשה לכימות בכסף, ולכן יש לנו משטרה מצומצמת עם יכולות לא מספקות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כמה נדוש, הסיפור רק ניגמר במשטרה ובתי משפט, גופים טעוני "ניעור" לכשעצמם. הסיפור מתחיל במערכת חינוך דפוקה לגמרי, מערכת שהגיע למצב שבאמת מסכן את קיומה של המדינה. לא אחת ניתקלתי במורים גרועים מתלמידהם. צריך להתחיל במערכת החינוך, להתיחס לחינוך כאל בטחון.

במיידי, המשטרה ובתי המשפט, חייבים להתיחס לעבירות "קטנות" כאל עבירות כבדות, למשל: רעש, הטרדה, איומים, סיכסוכי שכנים, חסימות חניה, בריונות בכבישים. כל דבר "גדול" מתחיל מעבירה לכאורה "קטנה".

כשאין חינוך ואין אכיפה ראויה, כדאי באמת להתחיל לספור לאחור, קיומנו כחברה וכמדינה מוטל בספק.

נהג מנוסה
:roll:

• תוכן חדש...