Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הרצח בבאר שבע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5163 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

:shock:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4226893,00.html

מסתבר ששוטרת הסיור והפקח העירוני שנשלחו לגן שעתיים לפני הרצח מעולם לא הגיעו, ושיקרו בדיווחים שלהם.

ראשים צריכים לעוף, ולא של הש.ג.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מסתבר ששוטרת הסיור והפקח העירוני שנשלחו לגן שעתיים לפני הרצח מעולם לא הגיעו, ושיקרו בדיווחים שלהם.

ראשים צריכים לעוף, ולא של הש.ג.

"צריך" זה ליד "אמור", לא? את השוטרת כבר השעו. את מפקד התחנה עוד לא... :-(

לא הייתי ממהר להספיד את מערכת החינוך. נכון, המגמה הכללית מחפירה, אך עדיין יש מוסדות חינוכיים רבים המתפקדים כנקודות אור בכל החושך הזה של הפרטת החינוך

לזה קוראים "היוצא מהכלל שמוכיח את הכלל".

מערכת החינוך בקריסה. את התוצאות רואים בתגובות ברשת - אחוז גבוה של המגיבים מתקשים לאיית מילים בנות שתי אותיות.

לדעתי, כל הנ"ל תוצאה של הגישה הכללית של "מגיע לי" - מגיע לי נוחות, מגיע לי פינוק, מגיע לי לעשות מה שאני רוצה, וכן הלאה.

מכאן נובעת בהכרח המסקנה שלהעניש זה לא בסדר ללא קשר לנסיבות, והתוצאה היא שכל הדבר שנקרא "חינוך" - פשוט לא קורה.

גם בבתי המשפט רואים את הגישה הזו, שאם הנאשם הוא עני/יתום/עצוב/שחור/לבן או כל דבר אחר, אז זו סיבה להעניש אותו פחות.

מעניין להשוות את הגישה הזו לשיטה של המשפט העברי, שבה העונש לכל עבירה נקבע מראש ללא שום קשר לנסיבות, ותפקיד השופטים הוא רק לקבוע אם הנאשם אשם או לא.

דני

פורסם

גם בבתי המשפט רואים את הגישה הזו, שאם הנאשם הוא עני/יתום/עצוב/שחור/לבן או כל דבר אחר, אז זו סיבה להעניש אותו פחות.

זה עוד מצב טוב, מרתיחים אותי עו"ד שמגנן על מרשו כבל עם ועדה ומתגונן "מרשי היה בגילופין".

נו... אז מה?

את מי זה בכלל מעניין?

אבל אם עו"ד מעלה כזה טיעון הוא יודע בדיוק למה הוא מעלה אותו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

באגירה, מה עוד עורך הדין יכול לעשות? לומר שמרשו אשם בכל החומרה? יפטרו אותו.

או להגן על הלקוח או לא לקחת את התיק בכלל.

בכל אופן מקרה מגעיל שמשקף את מצבה של מדיתינו הקטנה.

פורסם

עו"ד יעשה עבור מרשו רק משהוא שיעזור להגנה עליו.

אם הוא היה יודע שברגע שהוא מזכיר את המילה אלכוהול, מיד הענישה הייתה מוכפלת או מקבלת איזה פקטור מקובל של ענישה כפול X אחוז, הוא לא היה מעז להזכיר את המילה אבל הוא יודע טוב מאוד למה הוא מזכיר את המילה אלכוהול.

בקרב שופטי ישראל בהחלט קיימת הטזה המופרכת בסגנון של "אוי, מסכן, הוא היה שתוי, זה לא באמת הוא שעשה את זה, זה האלכוהול. בא נקל עליו קצת את הסבל שהאלכוהול גרם למסכן" (טוב הקצנתי בכוונה אבל אני בטוח שכוונתי מובנת).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

היום הרוצח כבר הופיע לשחזור עם כיפה שחורה על הראש.

בעוד כמה חודשים הוא כבר יופיע לדיונים עם מכנס שחור,חולצה לבן,זקן ופאות. חרדי צדיק וירא שמיים.

V5

פורסם
אני יודע שבראשון יש שיטור משולב שמסופח לגנים הציבוריים ואסור לשבת בשום גן! אחרי 23:00 גם אם אתה יושב לבד! מותר לשבת רק באזור התעשיה החדש ,הישן ,בסופרלנד,באזור הרכבת ובחוף הים,השאלה שלי למה לא עושים את זה בכל ערי ישראל?

זה לא רק בראשון זה כבר תופס בכמה ערים ובאמת חבל שלא בכולם,אני לא מבין למה אין קנסות כבדים לערסים עם סכין,גם אם הוא סתם נפל בטעות לכיס.

פורסם

הנה עוד סיפור:

http://news.walla.co.il/?w=/10/2532220

אשכרה יש גל של רציחות. אנשים לוקחים בקלות ראש את פעולת הדקירה.

אם מכניסים עכשיו עונש מוות לרוצחים במדינה שלנו אני מבטיח שאחוז הרציחות יירד ב90%.

המון אנשים חושבים שיש להם ביצים של שור ולא מהססים לעשות דברים כאלו.

חבל מאוד שהמדינה שלנו התדרדרה כלכך.

פורסם

הניחוש שלי הוא שזה רק יתגבר כי יותר ויותר אנשים יצאו מהבית עם סכינים בשביל להגן על עצמם מהאלימות.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
אני דווקא מסכים שלשלוח ילדים הביתה זה לא חינוכי כי זה לא מעביר את המסר.

צריך להשאיר אותם בבית הספר ולתת להם משימות שהם חייבים לעשות.

אותי אגב, לא היו שולחים הביתה כי אני עושה בעיות. היו שולחים אותי הביתה כי שאר הילדים היו מרביצים לי ואי אפשר היה לסיים שיעור.

אפרופו עונשים חינוכיים, אנחנו בתיכון היינו חוטפים עונשים של "להחליף את השרת" ליומית/ דו-יומית ושבועית.

אחרי בית ספר היינו נשארים ומטאטאים חלקים/את כל בית הספר (בהתאם לחומרת העונש), שותפים ומייבשים.

אם לא היינו עוברים מסדר מפקד של מנהל בית הספר היינו חוזרים על זה שוב ושוב.

מיותר לציין שהמנהל היה מג"ד צנחנים.:lol:

בנוגע לשני הציטוטים , אצלי בתיכון , אכן כול מי שהיה מפריע בטקסים או הרצאות שהמנהל (!) היה עורך לנו מפעם לפעם היה נאלץ אח"כ לתת את שמו לרכזת ואח"כ לשמוע בספרייה הרצאה בנושא היסטורי מפי המנהל ואח"כ אם אני לא טועה להגיש סיכום .

בנוגע לעבודות ניקוי , היינו עושים את זה על בסיס קבוע , כול יום זוג תורנים היו מנקים שטח מוגדר ( לכול שכבה היה איזור מוגדר באחריותה) , פעם בשנה , יום אחד .

המנהל היה גם עורך בדיקות איכות לרמת הניקיון באופן סטטיסטית , ולא היה כדאי שהוא יפול עלייך .

המנהל היקר ,הוא ד"ר שיבר , שהואשם בהטרדה מינית ועוד כול מיני סעיפים .

לדעתי זה פשוט היה פירוש לא נכון של גסות הרוח שלו ,ואת זה כול תלמידיו יאמרו .

עו"ד יעשה עבור מרשו רק משהוא שיעזור להגנה עליו.

אם הוא היה יודע שברגע שהוא מזכיר את המילה אלכוהול, מיד הענישה הייתה מוכפלת או מקבלת איזה פקטור מקובל של ענישה כפול X אחוז, הוא לא היה מעז להזכיר את המילה אבל הוא יודע טוב מאוד למה הוא מזכיר את המילה אלכוהול.

בקרב שופטי ישראל בהחלט קיימת הטזה המופרכת בסגנון של "אוי, מסכן, הוא היה שתוי, זה לא באמת הוא שעשה את זה, זה האלכוהול. בא נקל עליו קצת את הסבל שהאלכוהול גרם למסכן" (טוב הקצנתי בכוונה אבל אני בטוח שכוונתי מובנת).

+++++1

במקרה שבו הנאשם טען כי היה שתוי יוכפל העונש !

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

• תוכן חדש...