Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הרצח בבאר שבע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5163 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כבר אמרתי את זה מזמן, שאם משהו יגרום לי לעזוב את הארץ, זה לא יהיה יוקר המחייה, אלא העובדה שלאט לאט כולם במדינה הזאת נהיים ערסים וגם שהכפייה הדתית מתחזקת פה לאט לאט(זה גם קשור לסיבה הראשונה).

קראתי הבוקר שהחשודים הודו במעשה ושיחזרו גם את הרצח. הלוואי ואני טועה, באמת הלוואי, אבל אני כבר רואה את התסריט הבא:

במשפט יגידו שזה היה בלי כוונה, שהם היו שיכורים ושהם ילדים טובים שבחיים לא פגעו בזבוב. תוסיפו אולי ספר תהילים +כיפה בבית המשפט- והם יקבלו בין 8-10 שנים וישתחררו אחרי 6 בגלל התנהגות טובה.

באמת הלוואי ואני טועה.

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
+1, מוסיף על זה:

החינוך של הילדים היום סטייל "מלך העולם" ו-"תעשה רק מה שטוב לך" יצא מפרופורציות.

אין לך מושג כמה אתה צודק.

רק תזכור שיש היום את ד"ר יצחק קדמן, יו"ר המועצה לזכויות הילד, שאוסר על ההורים להרים יד על ילדהם.

את המכות שחטפתי עם חגורה אחרי שהעזתי להחציף פנים למורה בחיים לא אשכח, והגיע הזמן לחזור לשיטות החינוך של פעם.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
מצחיק ועצוב לחשוב שאם נהגת שיכור אתה עלול להשלך לכלא, לקבל שלילה לשנתיים והחרמת הרכב לתקופה, אך אם רצחת שיכור מיד אתה מקבל הבנה מצב השופט וקיצור משמעותי של העונש המקורי, כמובן שלא נשכח חבישת כיפה בבית המשפט שזה לבטח מוריד לך את עונש הרצח מ25 שנה לשנתיים.

רק נדמה לי או שאדם שמואשם בהפרעת הסדר הציבורי ורצח בשבת אשכרה חובש כיפה לבית המשפט? או שמא זו אשליה אופטית?

DSC_2159_wh.jpg

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

חן, אין צורך במכות "רצח" כדי לחנך ילדים. יש מספיק דרכים להעניש ולהגביל ילדים.

בהרבה מקרים הוכח שילד שקיבל מכות נמרצות, יהפוך לאלים ותוקפני.

אני לא שולל את העובדה שלפעמים שום דבר לא עוזר, ואז דווקא איזה פליק יעשה

את העבודה, אבל מכות חגורה וכד', זה דברים שלדעתי צריכים לעבור מהעולם.

הבעיה היא שהיום יש במדינה שילוב קטלני, של מערכת חינוך שאין לה דרכים להתמודד

עם אלימות ומתפרעים, וגם אם רוצים להרחיק ילד מבית הספר, אחרי יום הוא חזרה

בבית הספר, בהוראת מפקח משרד החינוך.

תוסיף לזה אנשים שבבסיסם מתנהגים כמו בהמות, ומערכת אכיפה נטולת אמצעים,

נטולת מוטיבציה, ושהיא כבר עושה משהו, מערכת המשפט מחזירה את הגלגל לאחור,

וקיבלת מדינה שהולכת לכיוון של כאוס.

פורסם

אושרי, עבריינים ואנשים אלימים נולדים כאלו, זה גנטי וזה מוכך, אלו פשוט אנשים שאין בהם פחד.

אדם נורמטיבי לעולם לא ירצח אדם אחר או יפגע בו במזיד.

מערכת המשפט שלנו סלחנית ורחמנית ותמיד נוטה להקל בעבירה הראשונה שהיא בבחינת "מעידה חד פעמית".

אם זה היה הפוך, וגם על המעידה הקלה ביותר העונש היה כבד המעידה פשוט לא היתה מתרחשת.

פורסם

חן, בשאר הדברים אני מסכים איתך, וגם כתבתי את זה.

לגבי חינוך תוך כדי אלימות כלפי הילד, אני לא מסכים,

והאמן לי שאני ממש ממש לא מהמתחסדים שטוענים שאסור

בשום תכלית לתת איזה פליק לילד שעבר את הגבול.

לגבי אנשים אלימים, לדעתי חלק גדול זה גם חינוך, ואם ההורים שלך

לימדו אותך שלכל דבר מגיבים באלימות, אז ככה אתה גדל, ומגיב לכל

דבר באלימות, גם אם ברגע נתון יש דרך אחרת לפתור את הבעיה.

זה לא תמיד ככה, יש יוצאים מן הכלל, אבל בהרבה מקרים זה ככה.

פורסם
זה הדור המפגר הזה שבא אחרינו, שלא ראה פחד ומלחמות מימיו. שההורים שמחנכים אותו יותר ילדותיים ממנו, שנותנים לו הרגשה שהוא מרכז העולם ומלך העולם, שמרביץ למורים וזורע פחד בבתי ספר.

דור הסיפוק המיידי שלא יכול בלי מנת האייפון והפייסבוק היומית שלו, הכוכב נולד והדה וויס, הפח הגדול וההישרדות.

דור הריאליטי שרוצה להיות כוכב לרגע, שבטוח שהחמה זורחת לו מהאנוס.

דור הN קראו לו לפני כמה ימים, נרקסיזם קוראים לזה.

דור המשתמטים מהצבא כי 3 שנים זה בזבוז זמן והם יכולים לעבוד בחנות של אבא ולהרוויח ים כסף.

מה שיהרוג אותנו זה לא האיום האיראני, כי אם הדפיקות של הילדים היום.

כמה שאתה צודק :-( "ממרומי" 31 שנותי אני פשוט מזועזע בכל פעם מחדש לראות לאן מתדרדר הנוער.

זו אחת הסיבות המרכזיות שהחלטנו לעבור לרמה"ג - לשם הזוהמה הזו עדיין לא הגיעה.

יוסי

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

המשטרה כאן ,הם לא הלכו לשום מקום

קח אוהל לבדך,תפרוש אותו בככר מרכזית או מול בנק הנח שלט המציין את מצבך הכלכלי ,וראה תוך זמן קצר שלל שוטרים \פקחים

הבאים לפנותך

פורסם
חן, בשאר הדברים אני מסכים איתך, וגם כתבתי את זה.

לגבי חינוך תוך כדי אלימות כלפי הילד, אני לא מסכים,

והאמן לי שאני ממש ממש לא מהמתחסדים שטוענים שאסור

בשום תכלית לתת איזה פליק לילד שעבר את הגבול.

לגבי אנשים אלימים, לדעתי חלק גדול זה גם חינוך, ואם ההורים שלך

לימדו אותך שלכל דבר מגיבים באלימות, אז ככה אתה גדל, ומגיב לכל

דבר באלימות, גם אם ברגע נתון יש דרך אחרת לפתור את הבעיה.

זה לא תמיד ככה, יש יוצאים מן הכלל, אבל בהרבה מקרים זה ככה.

ברור שהקצנתי את עמדותי בכוונה.

אלימות של הורים כלפי ילדים צריכה לבוא רק כמוצא אחרון, ובעיקר על מנת להרתיע ולא להעניש.

ככלל, אכיפה נוקשה וענישה הולמת מהווים פיתרון מצויין ללא מעט בעיות ועבירות.

פורסם

בזה אני מסכים.

אני גם מסכים עם גישתו של ג'וליאני, שעבירות קטנות שלא מקבלות מענה, מובילות

לעבירות ופשיעה גדולה יותר.

אותו אחד שמרעיד את הבניין עם המערכת שלו רואה שלא עושים לו כלום, ואז מחר הוא

מרשה לעצמו לתפוס את החניה של השכן, ומחרתיים שמעירים לו על זה אז הוא שורט

לשכנים את הרכבים, ופעם אחרת, שמישהו כבר מתעמת איתו, אז הוא דוקר אותו.

פורסם

א: מערכת החינוך צריכה ניעור רציני, וכבר דנו בעניין באשכול אחר.

ב: כשאסור לאדם הנורמטיבי לשאת נשק, הרי שרק לפושעים יש נשק.

ג: המציאות בישראל היא שאסור לאדם להגן על עצמו, שכן נשיאה של כלי הגנה עצמית מראה "כוונה" להשתמש בו. כן, זה אטום ומפגר, אבל ככה החוק כאן עובד. הכנסת מצפה מהאדום המותקף לזמן אליו בכוח המחשבה בלבד כלי להגנה עצמית בעת ביצוע הפשע :roll:

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
זו גם אחת הסיבות שאני עפתי מהארץ.

לא יכול להיות שיקרו מקרים כאלו והמשטרה מתנערת לחלוטין מכל המקרים האלו.

יא ליצן, בגלל זה ברחת לדרום אמריקה?

היבשת שמעלימה מאות אלפי אנשים מידי שנה בלי שידעו מי הם ואיפה הם?

שניה בהשמדה עצמית רק לאפריקה.

כמה נעלמו בארגנטינה? כמה גופות חסרות ראש צצות מידי יום במכסיקו?

מה אחוז הרציחות הפתורות במשטרת צילה (או איפה שאתה נמצא)?

אין לך מושג כמה אתה צודק.

רק תזכור שיש היום את ד"ר יצחק קדמן, יו"ר המועצה לזכויות הילד, שאוסר על ההורים להרים יד על ילדהם.

את המכות שחטפתי עם חגורה אחרי שהעזתי להחציף פנים למורה בחיים לא אשכח, והגיע הזמן לחזור לשיטות החינוך של פעם.

מסכים עם האסטרטגיה רק חולק עליך עם הטקטיקה.

כבר שנו חז"לינו ואמרו "חוסך שבטו, שונא בנו" אבל בא לא ניסחף למכות רצח עם חגורה.

פליק פה ושם זה בסדר אבל עוד הרבה לפני זה, אוירת ההורות של "באמ'שך, אין לי כח, עזוב אותי בשקט" מהייתה השיטה המקובלת בארץ והורים בכלל לא מחזיקים את הילדים שלהם קצר.

רוצה לרוץ במסעדה ולצרוח? אהלן וסהלן.

רוצה לדפוק על הכלוב של הארנבות? יאללה, תהנה, נראה את המוכר המניאק מעיז להעיר לך.

חבר סוציולוג טוען שהכל בא אך ורק ממקור אחד והוא זילות מוחלטת של המרחב הציבורי.

אנשים מתנהגים במרחב הציבורי כאילו הם בסיור במיזבלה חריה והלכלוך, רעש ובלגאן שהם יוצרים לא יפריע לאף אחד.

אושרי, עבריינים ואנשים אלימים נולדים כאלו, זה גנטי וזה מוכך

הדבר הייחידי שמוכך הוא המשפט גנוטיפ+סביבה=פנוטיפ, מה שבעצם אומר שהאופי של אדם נקבע ע"י גנטיקה וכמו כן ע"י הסביבה שבה הוא חי. אף אחד בעולם לא יכול להגיד שאלימות היא גנטית כי אף אחד מעולם לא זיהה איזה גן שעליו הוא יכול להגיד, "זה גן האלימות". אין גן מסוים שנמצא נוכח אצל כל הרוצחים בעולם שאחראי על כך שהאדם יהיה רוצח וכל מחקר שאי פעם טען כזה דבר הוא קישקוש מגובב שנועד בעיקר בכדי להביא ליוצר המחקר הקישקושי הרבה כסף בעדויות בבית משפט בכדי לאשש קו הגנה מטומטם של "כבוד השופט, מרשי לא אשם, הוא נשא של גן האלימות".

אדם נורמטיבי לעולם לא ירצח אדם אחר או יפגע בו במזיד.

אז אדם כזה שאין לו את הגן הזה, נשים אותו בכלא (על גניבה), יתחילו להתנקל לו שם, אתה טוען שהוא לעולם לא ירצח כי אין לו את ה"גן הרוצח"?

מערכת המשפט שלנו סלחנית ורחמנית ותמיד נוטה להקל בעבירה הראשונה שהיא בבחינת "מעידה חד פעמית".

אם זה היה הפוך, וגם על המעידה הקלה ביותר העונש היה כבד המעידה פשוט לא היתה מתרחשת.

דברים כ"כ מוחלטים וכ"כ לא נכונים.

עונש מוות לא מרתיע אף אחד מלבצע פשעים אז כמה שנים מאסר יתחילו להרתיע?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אז למה אני ואתה לא עבריינים ?

במקום לעבוד מבוקר עד לילה, תרתי משמע, יכולנו לעשות כסף קל ממעשי סחיטה באיומים או סחר בסמים.

אם היית רואה את התוכנית שבה רואיין רוני הררי היית מבין בדיוק על מה מדובר.

ואגב, רוב הפושעים ה "כבדים" החלו לבצע פשעים בגיל צעיר מאד, וחלקם הגיע ממשפחות טובות.

פורסם

איזה עבריין סדרתי, אלים אתה מכיר שהגיע משיכון ל'? רמת אביב ג'? וכמה מנתניה?

מצד שני, גם אם נסכים שמרבית העבריינים מגיעים משכונות מצוקה, לא כל מי שנולד בשכונת מצוקה יגדל להיות עבריין (למרות שסיכוייו הרבה יותר גבוהים).

אם ההתניה לרצח היא גנטית אחוז הרוצחים מרמת אביב ג' צריך להיות זהה לאחוז הרוצחים בהארלם, אני מתאר לעצמי שאתה מבין שזה לא נכון.

מצד שני, למרות שברור שרוב הרוצחים (והעבריינים ה"חוזרים") באים משכונות מצוקה, מרבית תושבי שכונות המצוקה לא הופכים כלל לעבריינים.

אם ניקח תינוק שנולד בשכונת מצוקה ונעביר אותו בגיל שבוע להורים מאמצים בארסוף, סביר להניח שהוא לא יהיה אלים לעולם, מצד שני, קח את התינוק מארסוף ואמץ אותו במישפחה אלימה בשכונת מצוקה ויש חשד סביר להניח שיהיה מעורב בפלילים.

מה למדנו מכל הברברת הזאת?

למדנו שלמרות שאין כזה דבר "גן אלימות" או גן רוצח", ברור שיש הבדלי אופי בין אנשים ויש יותר רגועים בזמן שאחרים יותר עצבנים .

ועדיין, למרות הנטיה הגנטית לרוגע או עצבנות, לסביבה (הורים/ חברים/ בית ספר/ שכונה וכו') יש תפקיד הרבה יותר מכריע לאין שיעור בעיצוב אופיו של אדם בוגר.

הערונת אחרונה, רוני הררי גדל ברמת עמידר, אחת מהשכונות הקשות ביותר בישראל כך שאין סיבה לרוץ ולהתלות באילן הגבוהה של נטיה גנטית, אם הוא מוכיח משהוא, זה כבר על השפעת הסביבה.

כל האמור כמובן מדבר על אנשים בריאים בנפשם ולא על פסיכופטים ושאר אנשים בעלי הפרעות סוציאליות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

האממ הערה קטנה, כמו שאמרת באגירה, כמעט כול דבר שאנחנו עושים הוא השפעה של גנטיקה+סביבה.

ככה גם נטייה לאלימות. אין גן לאלימות אבל בהחלט להתנהגות אגרסיבית יש מקום גנטית , הבעיה היחידה שההשפעה הזאת מהווה בערך 5 אחוז יותר לעומת אנשים ללא גנטיקה כזאת. משמע, כול מה שבסוף קובע זה רק הסביבה או במילים אחרות חינוך חינוך וחינוך

• תוכן חדש...