Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הרצח בבאר שבע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5163 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באגירה אני לא מסכים איתך.

יש איזושהי אופנה היום שהילד הוא המלך. וואללה, זה לא נכון. ילד לא אמור להתפרע כמה שבא לו, ולפעמים האמצעי החינוכי האפקטיווי היחידי, הוא איזושהי מכה, שתזכיר לו מי הוא ומה הוא. אני לא מדבר על לשלוף ת'חגורה כל פעם שהילד קצת משתולל, אבל אם נגיד הילד עובר את הגבול, כדאי להחזיר אותו - ומהר.

אני לא חושב שיש מישהו שנולד לפני העלאק-מהפכה הזו, ולא חטף איזו אחת מהוריו. 99% אחוז מהאנשים שחטפו (מסיבה מוצדקת, כן? לא אלו שהוריהם התעללו בהם) גדלו להיות אנשים נורמטיבים לגמרי.

אז נכון, לא צריך להתחיל עכשיו לשבור סרגלים על ילדים, אבל המצב היום הוא שלמורה אין שום כוח ושום יכולת מעשית להשתלט על כיתה מתפרעת, ובמצב כזה אין בכלל מה לדבר על חינוך לערכים. נסה להעביר שיעור כזה, כשהערס התורן החליט שדווקא היום הוא מראה שהוא הבבון הכי גדול.

לכן, עד כמה שזה ישמע לא P.C בעליל, צריך לאפשר למורים להחטיף לילדים. זה לא נעים, לא נחמד, אבל ככה"נ זה הפתרון האחרון שישנו. אם אותו בבון ידע שבמסגרת החוק, המורה רשאי לתת five across the eye, הוא ירגע - ומהר. בסופו של דבר, אם ההתנהגות שלו לא תקטע באיבה, שום דבר לא יצא לחברה ממנו: הוריו לא מחנכים אותו (כי הם סתומים / ערסים / מפגרים / אחר), אנחנו מונעים מהמורים לחנך אותו, ואז מתפלאים כשאותו אחד מגיע לצבא, דופק ג' כל הזמן ובאחד מהסופ"שים שלו בבית דוקר מישהו כי "הסתכל עלי בעין לא יפה".

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה שוכח פרט חשוב - אם מורה יחטיף לאיזה ילד ערס כזה או ילד של ערס, הילד או האבא יכולים לבוא ולהחטיף למורה.

הבעיה היא לא בבית הספר. הבעיה בבית. צריך למצוא דרך לשנות את העניין הזה. כמו שאמרתי - ערס ופרחה מכירים, מתאהבים, שוכבים ומביאים ילד לעולם. מפה והלאה החינוך שהילד מקבל זה לזרוק על כולם ז', הוא הכי גדול והוא מלך העולם. כל העולם ואחותו שייך לו ויש להתנהג בהתאם.

מבחינתי שיוציאו חוק שהורות דורשת רשיון. כשיראו איזה אהבלים מגיעים להוציא רשיון שכזה, או שהאהבל ישתנה או שהוא ישאר בלי ילדים. אכזרי אבל זה המצב.

פורסם

ברמת העיקרון אתה צודק. א-ב-ל: מאחר והמכה תהיה במסגרת החוק, אם האב ירביץ למורה, הוא יואשם בתקיפה (יש צורך של מעורבות כל המערכות, כן? זה לא טיפול נקודתי) על כל המשתמע מכך. אולי אחרי שהוא יחטוף את האלמנט מהממסד, הוא יתחיל לתפוס את הילד שלו יותר קצר. ככה, כשההורים יראו שכשהילד שלהם מתנהג כמו ערס גם הם חוטפים, אתה תראה מהר מאוד ערסים תופסים את הילדים שלהם קצר - כי הם יפחדו על עצמם. אולי זה לא הדבר האידאלי, אבל זו התחלה מצויינת. מצידי שירחיבו את זה לכל העבירות של קטינים: קטין השתולל בכביש? אחלה. הוא מקבל קנס, וההורים שלו מקבלים כפל קנס וכו' וכד'

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

זה בידיוק כמו בסרט Idiocracy. בעוד 60 שנה ישארו פה רק ערסים מטומטמים, במידה ומדינת ישראל תמשיך להתקיים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני יודע שבראשון יש שיטור משולב שמסופח לגנים הציבוריים ואסור לשבת בשום גן! אחרי 23:00 גם אם אתה יושב לבד! מותר לשבת רק באזור התעשיה החדש ,הישן ,בסופרלנד,באזור הרכבת ובחוף הים,השאלה שלי למה לא עושים את זה בכל ערי ישראל?

פורסם

כל הרעיון של שיטור עירוני הוא בעייתי.

אם החלטת להפריט את המשטרה - תעשו את זה כמו שצריך... אבל עד אז, נוצר מצב שמי שיש לו כסף מקבל בטחון, ומי שלא - לא.

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

גם בכרמיאל זה ככה.

יא ליצן, בגלל זה ברחת לדרום אמריקה?

היבשת שמעלימה מאות אלפי אנשים מידי שנה בלי שידעו מי הם ואיפה הם?

שניה בהשמדה עצמית רק לאפריקה.

כמה נעלמו בארגנטינה? כמה גופות חסרות ראש צצות מידי יום במכסיקו?

מה אחוז הרציחות הפתורות במשטרת צילה (או איפה שאתה נמצא)?

חבר סוציולוג טוען שהכל בא אך ורק ממקור אחד והוא זילות מוחלטת של המרחב הציבורי.

אנשים מתנהגים במרחב הציבורי כאילו הם בסיור במיזבלה חריה והלכלוך, רעש ובלגאן שהם יוצרים לא יפריע לאף אחד.

קודם כל, צ'ילה זה לא ארגנטינה וזה לא מקסיקו. צ'ילה היא חיה מוזרה בתוך דרום אמריקה.

בארגנטינה רמת השחיתות ביומיום היא מטורפת. המשטרה עצמה תעזור רק אם תשלם לשוטר או תעשה לו טובה.

בצ'ילה המצב שונה מאוד ואני כבר שבועיים וחצי פה ולא מרגיש מאויים בכלל.

אם הייתי חי בבואנוס איירס, לפי מה שמספרים לי הייתי משקשק כל היום מפחד.

אי אפשר לצאת לרחוב בלי להיתקל באלימות.

פה אני זז כל הזמן במטרו ואני חי במרכז העיר עצמה (ממש 5 רחובות מהמרכז) ולא ראיתי עדיין שום גילוי של אלימות ואפילו לא הרמת טונים בשיחה.

ובתור סוציולוג אני מסכים עם החבר שלך.

בארץ אנשים חושבים שהמרחב הציבור הוא שלהם ואפשר לעשות מה שרוצים בו. זה מביא לתופעות של הערס עם המוזיקה באוטו, אלו שמשאירים את האוטו עם "אורות סיגריה" באמצע הרחוב ועוד תופעות "טובות" כאלו.

פורסם

מסכים עם האסטרטגיה רק חולק עליך עם הטקטיקה.

כבר שנו חז"לינו ואמרו "חוסך שבטו, שונא בנו" אבל בא לא ניסחף למכות רצח עם חגורה.

פליק פה ושם זה בסדר אבל עוד הרבה לפני זה, אוירת ההורות של "באמ'שך, אין לי כח, עזוב אותי בשקט" נהייתה השיטה המקובלת בארץ והורים בכלל לא מחזיקים את הילדים שלהם קצר.

רוצה לרוץ במסעדה ולצרוח? אהלן וסהלן.

רוצה לדפוק על הכלוב של הארנבות? יאללה, תהנה, נראה את המוכר המניאק מעיז להעיר לך.

באגירה אני לא מסכים איתך.

יש איזושהי אופנה היום שהילד הוא המלך. וואללה, זה לא נכון. ילד לא אמור להתפרע כמה שבא לו, ולפעמים האמצעי החינוכי האפקטיווי היחידי, הוא איזושהי מכה, שתזכיר לו מי הוא ומה הוא. אני לא מדבר על לשלוף ת'חגורה כל פעם שהילד קצת משתולל, אבל אם נגיד הילד עובר את הגבול, כדאי להחזיר אותו - ומהר.

אני לא חושב שיש מישהו שנולד לפני העלאק-מהפכה הזו, ולא חטף איזו אחת מהוריו. 99% אחוז מהאנשים שחטפו (מסיבה מוצדקת, כן? לא אלו שהוריהם התעללו בהם) גדלו להיות אנשים נורמטיבים לגמרי.

אז נכון, לא צריך להתחיל עכשיו לשבור סרגלים על ילדים, אבל המצב היום הוא שלמורה אין שום כוח ושום יכולת מעשית להשתלט על כיתה מתפרעת, ובמצב כזה אין בכלל מה לדבר על חינוך לערכים. נסה להעביר שיעור כזה, כשהערס התורן החליט שדווקא היום הוא מראה שהוא הבבון הכי גדול.

לכן, עד כמה שזה ישמע לא P.C בעליל, צריך לאפשר למורים להחטיף לילדים. זה לא נעים, לא נחמד, אבל ככה"נ זה הפתרון האחרון שישנו. אם אותו בבון ידע שבמסגרת החוק, המורה רשאי לתת five across the eye, הוא ירגע - ומהר. בסופו של דבר, אם ההתנהגות שלו לא תקטע באיבה, שום דבר לא יצא לחברה ממנו: הוריו לא מחנכים אותו (כי הם סתומים / ערסים / מפגרים / אחר), אנחנו מונעים מהמורים לחנך אותו, ואז מתפלאים כשאותו אחד מגיע לצבא, דופק ג' כל הזמן ובאחד מהסופ"שים שלו בבית דוקר מישהו כי "הסתכל עלי בעין לא יפה".

אין לי בעיה שאתה לא מסכים איתי, ההפך, זה תורם לדיון פורה וענייני, למעט העובדה שאתה אומר בדיוק את מה שאני אומר! :roll:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לאפשר למורה ענישה פיזית זו קיצוניות ומדובר בעניין מסוכן, כיון שקשה מאוד לפקח על מעשיו.

אבל ענישה לא פיזית יכולה להיות יעילה - ילד, במיוחד צעיר המורחק ל-3 ימים מביה"ס יהוה בעיה לא פשוטה להוריו שיצטרכו למצוא לו השגחה.

הבעיה היותר קשה היא חוסר אפשרות להרחיק תלמיד אלים לצמיתות ממוסד בו הוא גורם נזקים - נתקלתי במקרים קשים של תלמידים אלימים שהיה קושי גדול לסלקם מביה"ס. מצד שני, יצא לי לראות גם עבודה של מחלק הנוער בתוך בית ספר: תלמיד שנכנס לחדר המורים ודיבר בצורה קצת חצופה (ולא אלימה) זכה לבעיטה בישבנו משוטר (לבוש אזרחית) שהעיפה אותו 10 מ' במורד הפרוזדור.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
ילד, במיוחד צעיר המורחק ל-3 ימים מביה"ס יהוה בעיה לא פשוטה להוריו שיצטרכו למצוא לו השגחה.

הרבה פעמים ילדים נמצאים במצבים האלו כי להורים שלהם לא אכפת מהשגחה. מה עוזרת ההרחקה?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

הרחקה מבית הספר למספר ימים זה לא עונש, זה פרס!

אין שום סיבה שמורה ירים יד על תלמיד, מצד שני, צריך לקבוע חוקים חדשים, חלקם ישנים ביותר.

1. כאשר המורה נכנס לכיתה כולם עומדים עד שמקבלים אישור לשבת.

2. חל איסור מוחלט על הכנסת סלולרים מכל סוג לבית הספר (אני בכלל הייתי ממסך את אזור בית הספר וחוסם קליטת סלוסלרים).

3. חל איסור על הכנסת הורים, מלווים, חברים וכו' מכל סוג לשטח בית הספר ללא תאום מראש.

4. להחזיר עונשים "חינוכיים" כמו ריתוקים, הכנת עבודות בנושא מסוים, כתיבה על הלוח 500 פעמים (בגילאים צעירים), נקיון, טיפוח ושיפוץ בית הספר ע"י תלמידים, שלאחרונה גיליתי שלא קיימים יותר וכו'.

לבית הספר, גם כגוף מחנך, גם מלמד וגם כתורם בעיצוב אופיו העתידי של התלמיד אין שום ברירה חוץ מאשר להיות בעל משמעת קשוחה (אבל לא אלימה).

ואם מישהוא יעיז להגיד פה את המילה אנטרופוסופי או בית הספר הדמוקרטי, אני שולח עליו מחבל מתאבד! :lol:

ילד בלי מסגרת ומשמעת הוא אדם אומלל שיגדל להיות בוגר בעייתי ביותר.

פורסם

ואתה אומר את כל אלו בתור אחד הבוגרים הכי בעייתיים שיצא לי לפגוש?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

מודה באשמה ותודה רבה על המחמאה! :twisted:

אני תוצר של הורים נהדרים, מערכת חינוך פנטסטית ומח דפוק לגמרי!

:roflmao: :roflmao: :roflmao:

פורסם

אז אני מבין שמאז שעזבתי את מערכת החינוך הבית ספרית הישראלית (כבר 18 שנה), המערכת פשוט התרסקה?

מה זאת אומרת אי אפשר לתת עונשים חינוכיים?

העונשים האלו אולי לא עוזרים לילדים מבית עם הרבה משמעת ושמלמדים משמעת עצמית אבל כן נגד רוב הילדים שההורים שלהם עצלנים מדי לחנך אותם וחושבים שהמורה הוא זה שצריך לחנך (ועוד באים אליו בטענות).

חייבים משמעת, ואני רואה שלא מקבלים את זה כיום.

אגב, זו בעיה גלובאלית, לא רק ישראלית.

גילוי נאות: השהייה הממוצעת שלי בבית הספר כל יום הייתה בין שעתיים לשלוש כי בסביבות 11 היו שולחים אותי הביתה...

פורסם

מה זאת אומרת אי אפשר לתת עונשים חינוכיים?...

עזוב אותך מעונשים, יש כל מיני בתי ספר אנטרופוסופים שדוגלים בלא לתקן טעויות של תלמידים (כי זה מערער את הבטחון העצמי שלהם) ובלא לעשות מבחנים (כי זה מגביר את התחרותיות בין התלמידים, עובדה שלדעת כל מיני הזויי ניו-אייג' פוגע בהתפתחות התקינה של נפש הילד).

בקיצור, קשקוש בלבוש ברסק עגבניות.

גילוי נאות: השהייה הממוצעת שלי בבית הספר כל יום הייתה בין שעתיים לשלוש כי בסביבות 11 היו שולחים אותי הביתה...

אותו כנ"ל, רק שאצלי זה היה וולונטירי, הייתי בורח לים.

מי שם בית ספר 100 מטר מחוף שרתון?:lol:

• תוכן חדש...