Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הרצח בבאר שבע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5163 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תרשה לי לחלוק עליך.

מערכת החינוך אמנם לא מהמבריקות בעולם.

אבל אתה לא מצפה שמערכת החינוך תהיה אחראית ל"ביות" הילדים.

מי שגדל כפרא אדם בבית, יהיה פרא אדם גם בחוץ, ולא משנה כמה מעולה מערכת החינוך.

תפסיקו לזרוק את האחריות על אחרים ותתחילו לקחת אחריות על עצמכם ועל הילדים שלכם.

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני לא מבין מדוע שכרות נחשבת גורם מקל - הרי אדם משתכר ביודעין, ואמור להכיר את התוצאות.

מבחינת החוק שכרות היא לא גורם מקל.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
מבחינת החוק שכרות היא לא גורם מקל.

מה לגבי ההלכה המשפטית?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אליק בליק, לשיטתך לעולם לא נצליח לחנך, דור ההורים אבוד, כשם שדרך חינוך הילדים הצליחו לחנך הורים, "לא לקטוף פרחי בר", רק דרך הילדים, בסבלנות ולאורך זמן, יחנכו הורים לכך שפיתרון דרך אלימות, גם אם הוא מביא לתוצאה הרצויה, הוא מבחיל.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

אכיפת ברזל היא הפתרון לטווח הקצר, חינוך הוא הפתרון לטווח הארוך.

הממשלה (כל הממשלות) כבר שנים נותנות לשני אלה להדרדר לרמות מבישות.

תוסיפו לאלה מערכת משפט ליברלית, עם זמן תגובה ארוך לאין שעור ותקבלו את מה שקורה פה בשנים האחרונות.

לדעתי זה רק ילך ויתגבר, ככה זה כל קיץ, מזג האויר מתחמם והנוער יכול לשבת בפארק לשתות, להרעיש, לחפש עניינים ולראות מי יוצא יותר "גבר".

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4204754,00.html קיבל 8 שנות מאסר (בניכוי שליש זה יוצא 5 וחצי).

http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/337/289.html קיבל 11 שנות מאסר.

אם מחפשים אז מוצאים עוד המון מקרים (זה יצא סתם במקרה שהכל בבאר שבע כי זה קיים בכל מקום). הפרקליטות חותמת על עסקאות טיעון ומורידה את האישום. בית המשפט נותן עונשים (יחסית) קלים. המשטרה עמוסה ולא מגיבה. החינוך לא קיים.

אסף

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מי שגדל כפרא אדם בבית, יהיה פרא אדם גם בחוץ, ולא משנה כמה מעולה מערכת החינוך.

תפסיקו לזרוק את האחריות על אחרים ותתחילו לקחת אחריות על עצמכם ועל הילדים שלכם.

לדעתי אלה המשפטים הכי נכונים פה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אליק בליק, לשיטתך לעולם לא נצליח לחנך, דור ההורים אבוד, כשם שדרך חינוך הילדים הצליחו לחנך הורים, "לא לקטוף פרחי בר", רק דרך הילדים, בסבלנות ולאורך זמן, יחנכו הורים לכך שפיתרון דרך אלימות, גם אם הוא מביא לתוצאה הרצויה, הוא מבחיל.

אתה צודק מאוד, וגם הקמפיין של חגירת חגורה מאחור הוא הצלחה בקרב ילדים.

לצערי לאחרונה אני רואה יותר ויותר אנשים קוטפים את פרחי הבר. הפסיקו את הנושא החינוכי הזה?

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
זה הדור המפגר הזה שבא אחרינו, שלא ראה פחד ומלחמות מימיו. שההורים שמחנכים אותו יותר ילדותיים ממנו, שנותנים לו הרגשה שהוא מרכז העולם ומלך העולם, שמרביץ למורים וזורע פחד בבתי ספר.

דור הסיפוק המיידי שלא יכול בלי מנת האייפון והפייסבוק היומית שלו, הכוכב נולד והדה וויס, הפח הגדול וההישרדות.

דור הריאליטי שרוצה להיות כוכב לרגע, שבטוח שהחמה זורחת לו מהאנוס.

דור הN קראו לו לפני כמה ימים, נרקסיזם קוראים לזה.

דור המשתמטים מהצבא כי 3 שנים זה בזבוז זמן והם יכולים לעבוד בחנות של אבא ולהרוויח ים כסף.

מה שיהרוג אותנו זה לא האיום האיראני, כי אם הדפיקות של הילדים היום.

למרות שאני בחור צעיר אני מסכים איתך מאוד!

אני רואה אנשים מבוגרים ברחוב שמתנהגים בצורה שאני מתבייש בשבילם והם אנשים שגילם אף כפול משלי.

אני עובד בפארק של ילדים ולכן יוצא לי לראות הרבה הורים וילדים ואת החינוך שלהם במהלך יום העבודה שלי.

אני פשוט בהלם כל פעם מחדש. אנשים פשוט מתנהגים בצורה גועל נפש והילדים שלהם זה עוד יותר גרוע. אם האבא הוא ערס מפגר שמתנהג כמו ילד קטן והאמא היא פרחה מטומטמת שמתנהגת כמו ילדה אז מה ייצא מהילד?

זה מרתיח מאוד והמקרה הזה של הרצח הרתיח ברמות היות וזה בעצם מעיד על כך שכל ילד שמוק שחושב שהוא גבר מוציא סכין ומשנה חיים של משפחה שלמה.

אם המצב כבר הסלים והגיע למצב של אלימות, גבר ישתמש בידיים שלו ולא בסכינים ושלל חפצים.

אני מאחל לכל החבורה הזו של הילדים שיחטפו בכלא, באזרחות או לא יודע איפה, מכות ודקירות ברמות שהם יתחרטו על כך כל החיים.

פורסם

רק שמהכלא הילדים יוצאים עבריינים מבוגרים עם דיפלומה מחייבת, בינתיים גם להם יש כמה ילדים שהולכים בדרכהם, ככה לא תפתור את הבעיה. הבעיה חייבת להיות מלווה בחינוך, כשהדגש על חינוך, בתקציבים, בקמפיינים בהכל.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

ברגע שמורה מעניש תלמיד, או צוועק עליו

והתלמיד מביא למחרת את האבא שלו שבא לפוצץ במכות "את מי שהעיז להתעסק עם הבן שלו " אז משהו פה דפוק לחלוטין,

כלא לאנשים כאלו זה בזבוז זמן וכספים של משלמי המיסים,אם ההורים ומערכת החינוך הדXוקה במדינה הזו לא יכולים לחנך את הילדים, אז יש פה בעיה

אלו אנשים שמבינים כח בלבד, בן אדם שאין לו פחד לרצוח מישהו סתם ככה כי "זרק לו מילה" או "הסתכל על החברה שלו " , או "פגע בכבוד של חבר שלו" זה באמת בן אדם שיש לו דפיקות עמוקה ביותר,

עונש מוות במקרה כזה יתן אפקט רתיעה ויכניס לאנשים לראש, שלהיות "גנגסטר" "עבריין" "ערסוואת" או כל תואר מטומטם אחר, יעלה לו במחיר יקר מאוד.

עונש מוות יגרום לך לחשוב פעמיים אם "הכבוד שלך " שווה יותר מהחיים שלך, או ש"הכבוד שלך " יותר חשוב מהצער שההורים שלך יחוו עד יום מותם .

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

לא יודע איך אתה מתכוון לחנך את ההורים דרך הילדים.

ילדים שלא מכבדים את האחר, לא מכבדים את ההורים שלהם, וגם לא שמים ז*ן על המורים שלהם (טובים ככל שיהיו)

ערסים קטנים הופכים לערסים גדולים, שמגדלים עבריינים קטנים שהופכים לעבריינים גדולים.

זה כדור שלג שהולך וגדל מדור לדור.

ובדיוק בגלל זה ארזתי מזוודות והתחפפתי מהמדינה הזו.

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

זו גם אחת הסיבות שאני עפתי מהארץ.

לא יכול להיות שיקרו מקרים כאלו והמשטרה מתנערת לחלוטין מכל המקרים האלו.

ממש לא עוזר שיבואו אחר כך ועוד יאשימו את האלמנה שהיא המציאה את השיחה למשטרה ושהם לא ידעו.

האלימות בארץ עברה את הרף שאפשר לסבול מבחינתי ואין סיבה לחיות ככה.

כשהגעתי לארץ לפני 9 שנים זה לא היה ככה. אנשים עוד היו סובלניים והתנהגו כמו בני אדם.

אבל בעשור האחרון משהו ממש רע קרה ואנשים יותר אלימים, יותר בהמות ופחות חושבים על מה שהם עושים.

אני כבר שבועיים בחו"ל, מסתובב לא מעט ברחוב (במרכז עיר של 6 מליון איש) ואני לא שומע צעקות.

פה, הערסים לא עושים רעש כי הם יודעים שתבוא ניידת ושאם הם יתנגדו או ידברו לא יפה לשוטר הם יקבלו מכות וספריי פלפל לעיניים, ויעברו כמה וכמה שעות במעצר בתא מצחין.

אבל אם אני, כאזרח מהשורה ניגש לשוטר, הוא ידבר אלי כאל "אדוני" ויתנהג בצורה מכובדת.

השוטרים לא עושים את העבודה שלהם בארץ וזה מדרדר הכל.

השוטר אמור להגן על האזרחים שומרי החוק ועל הסדר במדינה.

כבר אמרתי את זה פה בפורום בעבר: ברגע שמישהו יכול להגיד לשוטר "אבל אחי, עזוב אותך" ולא לקבל מכות רצח, המצב ממש רע.

וכל זה לא סותר את אחת הבעיות הכי גדולות שאמרו פה, שהיא חינוך חינוך חינוך!

• תוכן חדש...