Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך אמרו הגששים . "את האלמנט אל תכניס לו, האלמנט עלינו....".

אגב, אם כל מה שאתה אומר נכון הוא, אזי אין שום פחד מהוצאת דיבה.

כי דיבה היא שקר.

לידיעה.

• תגובות 107
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מניסיוני הקודם, אחרי שאריה טיפל התערב במקרה אחר. התוצאות היו לשביעות רצוני.

חבל שהדברים הגיעו לידי כך שאריה היה צריך להתערב מלכתחילה, (לפחות במקרה שלי) אבל טוב לדעת שהוא שם.

פורסם

המקרה הזה הוא לא ההתחלה של המיקרים האלה ואת השורשים של זה רואים בשרשור שלי:http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=425624

מוסכים שחושבים שהם מעל כולם ושהלקוחות לא מבינים כלום ברכב,אמנם אני נכוותי כלות אבל אני בטוח שזו אותה שיטה וגם אותו מוסך בעתיד יעשה כך.

השיטה היא ללמד צרכנות מוטורים כחלק מקבלת הרישיון וליצור גם תקנות וגם תחרות בכל הנוגע לחלקי חילוף ומוסכים מורשים.

בהזדמנות זו ארצה להמליץ על מוסך טובול בנתניה-מוסך מורשה סובארו אמין שמדברים בו בגובה העניים מראים לך מה מוחלף שואלים מה להחליף ומקפידים על הוראות היצרן של סובארו.

how it's like to drive :twisted:

פורסם

תרשו לי להוסיף מן הצד את התובנה שלי לאחר קריאת מספר לא קטן של הודעות דומות בפורום. בחלק גדול מהמקרים המתוארים ע"י חברי פורום (עם וותק כלשהו, ולא מישהו שהצטרף רק כדי לכתוב את ההודעה) המסקנה הסופית הייתה כי המוסך פישל, טעה או משהו בסיגנון.

בכל מקרה, כאשר אני קורא הודעה כזו אז הדבר הראשון עליו אני חושב הוא Cui bono? (מי מרוויח). במקרים אלה המוסך ו/או עובדיו מרוויחים כתוצאה מהטעות אך המתלונן לא מרוויח מהתלונה. למרבה הצער, שיטת "מצליח" מצליחה היטב בתחום הרכב כי רוב הלקוחות הם הדיוטים (לא אידיוטים) בתחום.

רק עוד דבר אחד, 3500 ש"ח לטיפול 90K? אע"פ המחיר הגבוה של מצתי האירידיום לא הבנתי איך טיפול של החלפת נוזלים ומסננים מגיע למחיר כזה.

פורסם

רק עוד דבר אחד, 3500 ש"ח לטיפול 90K? אע"פ המחיר הגבוה של מצתי האירידיום לא הבנתי איך טיפול של החלפת נוזלים ומסננים מגיע למחיר כזה.

בניסאן קשקאי יש תיבת הילוכים רציפה "CVT" שדורשת החלפת שמן כל 90000 קילומטר או 3 שנים (כל טיפול הוא שנה אחת או 30000 קילומטר). שמן לתיבה זו מאוד יקר בארץ כ-900 ש"ח לכמות הנדרשת להחלפה ואי אפשר להשיגו במקום אחר חוץ מיבואן.

חבר שלי מחפש לקנות שמן זה עצמאית ללא יבואן, כדי לעשות טיפול במוסך שלו וכל חיפושיו לא העלו דבר! עוד מעט הוא מגיע ל-90000 קילומטר ומבירור במוסך מורשה באזור חולון, אמרו לו שטיפול זה יעלה לו 3200 ש"ח כולל מע"מ ועבודה! כן הרבה כסף, אבל רק שמן לתיבת CVT עולה כשליש מהטיפול!

Citroen C5 Aircross 1.5 BlueHDi/130 Feel

פורסם

בשלב זה שם המוסך והתמונות לא יפורסמו נבדוק מה מתפתח, היום המנהל של המוסך התקשר לבעל הרכב (אבא של החבר) והתנצל על כך שבעל הרב יצא לא מרוצה מהשירות והוא גם רוצה לבדוק את העניין, מסתבר שמי שהיה באותו היום במוסך כאשר האבא של חבר פנה למוסך הוא לא מנהל המוסך, אלא הבן שלו שהציג עצמו כמנהל המוסך, כאשר נודע למנהל המוסך על מקרה זה הוא מיד התקשר לבעל הרכב לברר את העניין.

אז כמו שאמרתי באו נחכה קצת, אנחנו לא ממהרים "ללחוץ על ההדק" כמו שחלקכם קוראים לזה כך, אם יש אפשרות ל "פשרה" או איך שתקראו לזה זאת האופציה העדיפה מבין כל האופציות לדעתי, הכוונה היא לסגור את העניין בצורה יפה כי האופציה הזו הכי קרובה והכי נכונה לדעתי.

אגב בעל הרכב(אבא של חבר) לקח את הרכב למוסך שהיה בעבר מורשה ניסאן ואמר שהמסנן שמן לא חדש והשמן מנוע לא חדש, אז יש עוד מישהו שמחזק את ההוכחות.

הכי קל זה ללחוץ על ההדק ולפרסם את התמונות ושם המוסך ופשוט למחוק את המוסך, אולי ישנה טעות פנימית במוסך כמו לדוגמה עובד מסויים שגונב מהמוסך חלקים ובעל המוסך כאשר יראה את מה שקרה פשוט יתנצל ויתן לבעל הרכב פיצוי, זה הרבה יותר מקובל ומוסרי.

פורסם

למה יש בעיה לפרסם את התמונות של הרכב? שם המוסך לא יפורסם רק הרכב ומצב החלקים , ומה שלא לטעמך אתה יכול לטשטש , זה יחסוך המון הודעות תיאורטיות ויתן קצת התרשמות כללית מהמצב

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

אני מאמין שמסנן שמן שנסעו איתו 30,000 ק"מ יכיל בתוכו די משקעים.

האם לא הכי פשוט לפרק את מסנן השמן, לחתוך אותו לחצי ולהשוות אותו למסנן חדש?

פורסם
בשלב זה שם המוסך והתמונות לא יפורסמו נבדוק מה מתפתח, היום המנהל של המוסך התקשר לבעל הרכב (אבא של החבר) והתנצל על כך שבעל הרב יצא לא מרוצה מהשירות והוא גם רוצה לבדוק את העניין, מסתבר שמי שהיה באותו היום במוסך כאשר האבא של חבר פנה למוסך הוא לא מנהל המוסך, אלא הבן שלו שהציג עצמו כמנהל המוסך, כאשר נודע למנהל המוסך על מקרה זה הוא מיד התקשר לבעל הרכב לברר את העניין.

הכי קל זה ללחוץ על ההדק ולפרסם את התמונות ושם המוסך ופשוט למחוק את המוסך, אולי ישנה טעות פנימית במוסך כמו לדוגמה עובד מסויים שגונב מהמוסך חלקים ובעל המוסך כאשר יראה את מה שקרה פשוט יתנצל ויתן לבעל הרכב פיצוי, זה הרבה יותר מקובל ומוסרי.

אני מעריך את הגישה שלך אבל לחלוטין לא מסכים איתה.

הטיעון הזה מחזיק מים עד לאחרי הפניה הראשונה למוסך, מה - הבן של בעל המוסך לא מבין את חומרת הארוע? הוא לא מבין שגנבו את הלקוח?

אם בעל המוסך בחר למנות אדיוט (את הבן) שיחליף אותו - אז בכבוד - שישא בתוצאות.

פורסם

אני רק שאלה

אני עוקב אחרי השרשור בעניין ומודה שלא קראתי את כל ההודעות, אך עברתי על רובן. בתחילה הבנתי שפותח השרשור הכניס רכב שלו למוסך, בהמשך -זה אוטו של אבא, עכשיו כבר אוטו של אבא של חבר.

קודם הוא רתח, עכשיו הוא מתפשר. של מי האוטו? מה פיספסתי? ובלי קשר, אך קשור למעקב אחר, מקווה שהאוניה של הולוסטאר הגיעה. זה מלחיץ.

פורסם

שלום פנדוב,קודם כל קח אויר,תרגע,הכל בסדר.בתחילה ניתן באמת היה להבין שפותח השרשור הכניס את רכבו שלו למוסך,אך באחת ההודעות הבאות אפשר להבין שהרכב של אביו ושככל הנראה פותח השרשור היה נסער בתחילה ושכח לציין זאת.

בקשר לזה שעכשיו הרכב הוא של אבא של חבר,שים לב שbaf323 וba323f זהו לא אותו משתמש אלא הם שני חברים שאחד מהם(פותח השרשור)פתח משתמש עם שם דומה לזה של חברו.

את טעם נרכש,את כמו בירה,כמו סיגריות,כמו קפה.

פורסם

אל תחשבו ששחכתי או ברחתי לכל החברים הספקנים אני מקווה שמחר אני אעלה את התמונות.

אני גר במרכז והמשפחה בדרום והמצלמה נמצאת שם עם כול התמונות מקווה שמחר אגיע ואעשה זאת.

פורסם

קראתי את הודעה מיספר 96 וההודעה האחרונה והבנתי כך:

מישהו לקח רכב למוסך לטיפול.

למעשה לא מדובר בבעל רכב , אלא בבנו.

מי שהגיב מטעם המוסך, הוא לא בעל מוסך אלא בנו.

הרכב הגיע לטיפול, אך לא קיבל טיפול.

העדכונים בנושא הם לעיתים של בנו של בעל הרכב, לעיתים של חבר של בנו של בעל הרכב- שיש להם כינויים דומים בפורום.

הנושא ניבדק בעזרת עוד מוסך ניסן, כלומר לשעבר מוסך ניסן.

יתכן שהמוסך בסדר אך יש עובד שגונב מהמוסך והוא זה שלא בסדר. במקרה זה המוסך בסדר והעובד יקרא לסדר.

כעת הטיפול הוא ברמת ההורים וטרם ברור אם ייסגר בטוב. נקווה.

מקווה שהבנתי נכון. אם הדברים שנכתבו בפוסט המקורי מדויקים. הרי הטיפול [או האין טיפול] ברכב בעייתי.

אני ממתין בעניין לעוד פרטים בנושא. בינתיים קשה לדעת מאיזה מוסך להישמר. בהצלחה .

• תוכן חדש...