Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מהסיפור שלך זה נשמע שבכלל לא נעשה טיפול =\ כאילו שילמת 3600 שקל ולא נעשה כמעט כלום.

לא נכנס לך לכיס אבל 3600 שקל זה המון כסף ולזרוק אותו לפח נשמע לי ממש טיפשי. אם לאביך אין כח להתעסק עם העניין הזה, לדעתי קח אתה את המושכות לידיים ותטפל בענין הזה בשבילם.

חשוב גם שתסע למקום אחר שיבדוק אם בכלל נעשה טיפול כלשהו.

• תגובות 107
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה לא צריך אפילו להרים טלפון למוסך. כנס לסוכנות ניסאן והם יוכלו לענות לך.

בניגוד לכמה מגיבים כאן אני חושב שלקרסו ולאריה יש את האינטרס לברר את הדברים לעומק תוך נטייה ברורה לצד הלקוח. המוסך לא שייך להם אלא משמש כנותן שירות עצמאי. ככזה הוא השגריר והיחצן שלהם וכמו כל עסק שמחזיק קבלני משנה יש לו אינטרס ברור שאותם קבלנים ישמרו על שמו הטוב. חשיפת האמת רק תעשה טוב לקרסו בין אם אתה צודק (ואז האינטרס הוא למנוע נזקים דומים בעתיד ולדאוג שתפוצה ותצא מרוצה) ובין אם המוסך צודק (ואז יסבירו לך בפרוטרוט מה נעשה ולה שילמת כמו ששילמת עד ששוב תהיה מרוצה).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אם הרכב היה שלי הדברים לא היו מסתיימים נכון לכרגע אני לא יכול לפרט יותר מידי

יש כמה דברים שהתקדמו ואבא שלי ביקש כרגע לא לפרט למי שלא מאמין על הקבלה לא לי ולא ליקיר

מוזמן לחכות שאני אבדוק אם אוכל לצלם קבלה,

נכון לכרגע ההגה בידיים של אבא שלי והוא יבחר את ההמשך נכון לכרגע אני לא אוכל לפרט

את ההמשך אך כשאוכל אספר

בקיצור - בעברית פשוטה, העניין בטיפול וביקשו ממכם לשמור על סודיות.

כמעט תמיד תמצא אותי לצד אלה שדוגלים בסגירת עניינים בפשרה, אבל לא כאן - אם יתברר שהסיפור מקורו בזדון (מה שאני בהחלט מאמין שקרה כיוון שהיום בבוקר היתה למוסך הזדמנות לתקן את העניין, להתנצל ולטפל ברכב), אז הדבר צריך לקבל פרסום ארצי - לא פחות.

מוסך כזה מן הראוי שייסגר בשל פשיטת רגל.

פורסם

שלום baf323

מצד אחד אני מעט יותר רגוע כי התוצאה אינה כפי שתוארה על ידך טרם הבדיקה. מצד שני , קל מאד לראות שאינך מרוצה ולא תמליץ , ושכפי שכתבת , הטעם הרע נשאר. גם מבחינתנו זה נותר איפשהוא באמצע ואני לא רוצה להשאיר את זה כך. זו חובתי כמנהל השרות בקרסו וגם סוג של חובה אזרחית או צרכנית שלך לחברינו לפורום.

בקיצור , אני מצטרף להמלצותיהם של night driver ואחרים לתת לנו הזדמנות לבדוק מה קרה שם ולתת תשובה מלאה ומוסמכת. כפי שנאמר על ידי וגם על ידי אחרים , לנו יש עניין גדול מאד לברר מה באמת קרה כאן.

אני מבקש , אם ניתן שנתאם כך שאיש מקצוע שלנו יבחן מה קרה שם. אם תרצה , נעשה זאת במקום אחר ולא במוסך המדובר. אני אף מבטיח שלא נפרסם את שם המוסך בכל מקרה. אנא פנה אלינו ל- [email protected] ונוציא את האמת המלאה לאור ביסודיות ובשקיפות.

פורסם

מגיע נציג קרסו יישר כוח, על התגובה וההתיחסות. הלואי ויבואנים נוספים ילכו בדרכו.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

כבעלים של הרנו החמישית שלי אני יכול להעיד שקרסו עשו מהפכה בשירות. שלושת הראשונות היו ישנות ולא טופלו במורשה אבל בשש וחצי השנים האחרונות שאני עם רנו שמטופלת במורשה אני מאוד מרוצה ממוסך השירות בו אני מטפל. נכון שהמחירים לא זולים אבל לנסוע עם מגאן מודל 2006 170,000 ק"מ בלי להיתקע פעם אחת זה לא מעט בזכות טיפול טוב של המוסך.

אני לא יודע מי בקרסו התעורר והבין ששירות הוא מקדם המכירות והתדמית הכי יעילים שיש למותג אבל השירות שקיבלתי היה חלק מהשיקולים שלי לקנות שוב רנו ואני ממש לא מצטער על הבחירה בפלואנס.

פורסם

אני מאוד אוהב את מה שהנציג של קרסו אריה כותב פה,שרות לקוחות שיודע לקחת אחריות ולתת תשובות מבלי להתחמק זהו שרות לקוחות מצוין מבחנתי.

כל הכבוד

יוסי

פורסם

כל הכבוד לקרסו על הטיפול בפרשה.

עם זאת, מה שאני רוצה להגיד להם, תתנו אמון בדברי הלקוח. הוא טוען שהכניס את הרכב לטיפול שגרתי שילם ולא טופל, (לטענתו).

בזה אני חושב שאפשר להאמין ללקוח בפרטי שהוא מעיד על עצמו שהוא עובד בתחום. כל מי שקצת עובד בתחום יכול לזהות אם הפילטר ישן או חדש (ואוי ואבוי אם כן החליפו פילטר שמן אבל שמו אחד ישן, אוי ואבוי. אם הלקוח הזה טוען שמה שעכשיו מורכב ברכב זה לא פילטר חדש, תאמינו לו. אני לא יודע איזו אופציה אתם בוחרים שלא החליפו או שהחליפו אבל לישן...). אגב אפשר לזהות פילטר חדש גם הוא מלוכלך בקצת שמן. אם השמן נקי או לא.

מה שכן יכול להיות שהיו כמה רכבים ולחץ עבודה גדול, והעובד שהיה אחראי על הרכב הזה חשב שכבר טיפל בו למרות שלא. זה גם יכול לקרות וקורה(!). בכל אופן בהצלחה לכולם.

אם תטפל קבוע אצל אותו מוסכניק, יגיע השלב שהוא יפסיק לעבוד עליך וסתם יהיה יקרן...
פורסם

מימי, אין כאן שום שאלה של להאמין או מילה כנגד מילה. האוטו ישנו וניתן לראות את הדברים בקלות. אף אחד לא העלה אפילו השערה שפותח הנושא החליף את החלקים שהחליפו לו במוסך בישנים.

פורסם
מימי, אין כאן שום שאלה של להאמין או מילה כנגד מילה. האוטו ישנו וניתן לראות את הדברים בקלות. אף אחד לא העלה אפילו השערה שפותח הנושא החליף את החלקים שהחליפו לו במוסך בישנים.

עיין הודעות 30, 44, 57,59, והאזור +-, שאנשים במפורש פיקפקו ביכולתו של baf323 לזהות פילטר או שמן משומש.

מה שאני טענתי זה שאחד כמו baf323 שעובד בתחום נאמן עלי שהוא יודע מה שהוא אומר, ולכן: נשארו רק 2 אופציות: או שהשמן\פילטר לא הוחלפו, ואם לטענת המוסך הם כן הוחלפו, אז זה גרוע כי המצב עכשיו על פי טענת baf323 שהם ישנים\משומשים.

אם הם יפנו עם האוטו למוסך לבדיקה, בבקשה. בינתיים לא נראה שעשו את זה. אני יצאתי בקריאה לתת אמון בדברי הלקוח שהוא לא סתם מחרטט בשכל, אלא יש לו את הניסיון והידע לומר: רבותי האוטו לא טופל. זה הכל. או קי?

אם תטפל קבוע אצל אותו מוסכניק, יגיע השלב שהוא יפסיק לעבוד עליך וסתם יהיה יקרן...
פורסם

מעורר זעם!

אני תמיד ממליץ לחברים ומכרים ללכת למוסכים שהם קיבלו עליהם מספר המלצות מגורם ראשון בגלל מקרים כאלה ואפילו חמורים.

אל חשש מתביעה שכן אין כאן שום צל של ספק שהמוסך פשוט גנב אותך לאור יום.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

קודם כל תודה רבה למר אריה משירות קרסו על התמיכה!

רבותיי, העניין קצת מורכב, האבא של החבר פשוט עדיין לא מעכל את שקרה לו, ואחרי שביקר במוסך הוא חושב שאין לו אפילו סיכוי נגד המוסך כי זאת מילה של לקוח מול מנהל המוסך, אבל כרגע שאריה הציע את עזרתו אני חושב שהאבא של חבר יסכים להיכנס לעניין, בחזרה.

כרגע האבא של חבר נמצא במצב של הרמת ידיים, ואמר אין ספק שרימו אותי אבל למלחמה מול המוסך כבר אין לי כוח אין עם מי לדבר ולכן הוא כאילו מוותר על הכסף וכמעט ולא אכפת לו עכשיו, אבל כאשר הוא ישמע שמר אריה מוכן לשים יד בעניין כמו בפעם הקודמת אני בטוח שהוא יתעודד.

תבינו שמדובר בסכום לא קטן, הם פנו למוסך בהרגשה והביטחון הכי מופרז שהרכב הולך למקום המקצועי ביותר שיכול להיות עבור הרכב (המוסך המורשה הבית וההורים של הרכב), וברגע ששם הם קיבלו כוויה (בעיקר האבא של חבר), זה משנה את התמונה מקצה לקצה.

Night Driver אתה חושב שמדובר כאן בתקציר לסרט קולנוע, זאת המציאות, אתה לא מכיר את בעל הרכב זה לא איזה ילד או מישהו שמנסה לעקוץ את המוסך, אף אחד לא יסתכן בעבירה פלילית, ועד כה הרכב טופל רק במוסכי החברה, הרכב נסע בדיוק כ 30ק"מ מהמוסך לבית ולאחר מכן כל התמונות צולמו ותועדו, בעל הרכב הוא אדם מכובד מאוד אני מכיר אותו באופן אישי ואני יכול להגיד לך שהוא אדם מאוד נדיר שנעים לשבת ולדבר איתו, בכל אופן הוא בהתחלה לא הסכים שנבדוק את הרכב כי היה בטוח שהרכב טופל בחברה ואין בכלל מה לבדוק, אחרי שבדקנו וגילינו את העניין הוא פשוט נדהם וקיבל שוק, ואמר אוקיי במוסך לא מוכנים לקחת אחריות, בפעם הבאה אני לשם לא מתקרב ואפילו יקח את הרכב למוסך לא מורשה שעליו אני כן סומך.

לנציגי קרסו שמוכנים להתערב בעניין אין מה להפסיד, הם יכולים להילחם במוסך שמקלקל את שמם ולטובת השם שלהם.

פורסם
שלום baf323

מצד אחד אני מעט יותר רגוע כי התוצאה אינה כפי שתוארה על ידך טרם הבדיקה. מצד שני , קל מאד לראות שאינך מרוצה ולא תמליץ , ושכפי שכתבת , הטעם הרע נשאר. גם מבחינתנו זה נותר איפשהוא באמצע ואני לא רוצה להשאיר את זה כך. זו חובתי כמנהל השרות בקרסו וגם סוג של חובה אזרחית או צרכנית שלך לחברינו לפורום.

בקיצור , אני מצטרף להמלצותיהם של night driver ואחרים לתת לנו הזדמנות לבדוק מה קרה שם ולתת תשובה מלאה ומוסמכת. כפי שנאמר על ידי וגם על ידי אחרים , לנו יש עניין גדול מאד לברר מה באמת קרה כאן.

אני מבקש , אם ניתן שנתאם כך שאיש מקצוע שלנו יבחן מה קרה שם. אם תרצה , נעשה זאת במקום אחר ולא במוסך המדובר. אני אף מבטיח שלא נפרסם את שם המוסך בכל מקרה. אנא פנה אלינו ל- [email protected] ונוציא את האמת המלאה לאור ביסודיות ובשקיפות.

כולי תקווה שאכן תטפל בפרשה הזאת כמו שצריך. תברר פרטים על המקרה ולא תשכח לעדכן בתוצאה.

אני לקוח שלכם גם כן והמקרה הזה הדליק לי נורא אדומה.

אצם זה שאתה מגיב פה ומתייחס לזה ברצינות כבר עושה לי יותר טוב. מקווה שזאת לא רק כתיבה יפה למען יושבי הפורום.

מצפה לשמוע לסיכום הפרשה.

פורסם

Night Driver אתה חושב שמדובר כאן בתקציר לסרט קולנוע, זאת המציאות, אתה לא מכיר את בעל הרכב זה לא איזה ילד או מישהו שמנסה לעקוץ את המוסך, אף אחד לא יסתכן בעבירה פלילית, ועד כה הרכב טופל רק במוסכי החברה, הרכב נסע בדיוק כ 30ק"מ מהמוסך לבית ולאחר מכן כל התמונות צולמו ותועדו, בעל הרכב הוא אדם מכובד מאוד אני מכיר אותו באופן אישי ואני יכול להגיד לך שהוא אדם מאוד נדיר שנעים לשבת ולדבר איתו, בכל אופן הוא בהתחלה לא הסכים שנבדוק את הרכב כי היה בטוח שהרכב טופל בחברה ואין בכלל מה לבדוק, אחרי שבדקנו וגילינו את העניין הוא פשוט נדהם וקיבל שוק, ואמר אוקיי במוסך לא מוכנים לקחת אחריות, בפעם הבאה אני לשם לא מתקרב ואפילו יקח את הרכב למוסך לא מורשה שעליו אני כן סומך.

לנציגי קרסו שמוכנים להתערב בעניין אין מה להפסיד, הם יכולים להילחם במוסך שמקלקל את שמם ולטובת השם שלהם.

למה אתה חושב שאפילו חשבתי שמישהו ניסה לרמות את המוסך?

אני טענתי שיש חילוקי דיעות ובגלל שאני לא יכול לדעת דרך המחשב מה נעשה ומה לא אז צריך לאפשר לגורם שיש לו אינטרס שתהיו מרוצים לבדוק את העניין. הרי ברור שאף אחד לא ירויח כלום אם יחליפו לו שוב את השמן והפילטר אלא שיש דברים שלפעמים הם לא כפי שהם נראים ולכן צריך לבדוק. לא קורה שאתה בתום לב טועה בזיהוי משהו?

אני גם לא חולק על המכובדות של בעל הרכב ויותר מזה גם אם היה ערס מצוי ששודד זקנות להנאתו זה עדיין לא היה נותן לאף אחד את הזכות לרמות אותו.

כל מה שאני טוען לאורך כל השרשור הזה זה שצריך לבדוק את הדברים מהראש ולא מהבטן. דווקא בסוג כזה של מחלוקת קל מאוד למצוא את הפיתרון כי הרכב קיים וניתן לבדוק ולשחזר הכל.

אני גם נגד לוותר ולא רק בגלל הסכום. אסור לוותר גם בגלל העיקרון של לא לוותר לרמאים וגם כי יש עוד הרבה מאוד אנשים שמטפלים שם ולא כולם עירניים. אם מדובר ברמאות זה יכול לגרום להרבה אנשים נזקים גדולים מאוד.

לכו עם אריה ואל תוותרו עד לבירור כל האמת. יש לכם אדם הוא לא רק איש מקצוע אלא גם בעל סמכות רבה. ז

פורסם

6 עמודים , 89 תגובות , יותר מ2 הודעות שבהן צויין שיש תמונות , אבל אף לא תמונה אחת כדי שנוכל לראות קצת במה מדובר ואם עושים פיל מעכבר (התחרז לי) , לא של הדף A4 , לא של הרכב.

שלא תבינו לא נכון , אין לי כלום נגד הבחור , וכלום נגד קרסו , אבל יש פה יד קלה מאוד על ההדק.

המון שרשורים דומים נפתחו בנושא , רוב האנשים לא טורחים לעדכן. אבל חברות פה מושמצות על ימין ועל שמאל. לפני שכולם פה מלעיזים ומשמיצים בואו נחכה לתגובה של קרסו , ובמידה וויש סיבה מוצדקת תמשיכו להשמיץ ואני אצטרף.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי

• תוכן חדש...