Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום תודה לאריה על התגובה המהירה אבא שלי היה במוסך לטענתם הכול הוחלף מסנן האויר לא הוחלף וגם לא חויבנו

אבל גם לא נפתח ונוקה והמנהל התנצל.

הוא טוען שכן החליפו נוזל בלם למרות שהוא קרוב למינימום והוא כהה וטוען שהחליפו שמן מנוע וגיר כמו שאני טענתי כנראה שגיר כן החליפו בגלל הצבע, אך מנוע נראה כהה והמסנן מלוכלך הוא טוען שהמסנן מלוכלך מידי המכונאי אבק לא ברור לי מהיכן הגיע.

לטענתו גם את נסנן המזגן החליפו למרות שאבא שלי ראה אבק והפילטר נראה כאילו שעבר

בתוך מכונת כביסה לגבי הנשאבת דלק הוא צדק והראה לאבא שלי את התאריך מדבקה שיש עליה

אבל אני עוד לא מבין איך הם פירקו ביום דישי את הכיסא תינוק והחזירו כמו שהיה אבל היום לקח להם כמעט 20 דקות לפרק אותו לכמה עובדים יחד, וגם לא היה ריח של דלק וגם לא של איזה ספריי נניח שיעביר את הריח.

אבא שלי כנראה סלחן הוא אמר למנהל שהוא לא מרוצה ולא יחזור לשם יותר ובזה נגמר הסיפור

מבחינתי אני הייתי פועל אחרת הרכב הוא של הוריי והבחירה שלהם אני על המוסך לא ימליץ לי אישית נשאר טעם רע

ולמדתי שיעור נוסף לחיים.

תודה לכולם אני לא רוצה לפרט מה שם המוסך רק אומר שתפתחו 8 עיניים כאשר הרכב נכנס

• תגובות 107
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שורה תחתונה, ערבבו אותך, הנהנת עם הראש והלכת הבייתה...

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

+1

לפותח השרשור, לפני יומיים היית מוכן לתלות אותם אחד אחד על עמוד בכיכר העיר. כעת, עשית פרצוף מריר והלכת הביתה?

למה שלא תריץ בדיקה במקום אחר ותנסה לבדוק האם הדברים שהמוסך טוען כי בוצעו אכן בוצעו?

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

לקוח אחד לא מרוצה זה הרבה יותר מזה, זה אומר עוד 30 אנשים שלא יקנו מאותו יצרן או יטפלו באותו מוסך.

היה עדיף שיחליפו לו משהו על חשבונם וימשכו אותו בהנחה לטיפול הבא.

פורסם

קראתי את השרשור, בחרתי שלא להגיב לו עד כה ולהמתין להתפתחויות.

אחרי ש- BA323F הגיב, הייתי משוכנע שהמוסך עשה 'מצליח' מוצלח במיוחד.

כרגע אני עדיין משוכנע בכך, אבל חמור מזה - לדעתי המוסך עשה עליך מצליח, כשגילית את זה הוא הצליח לעבוד על אבא שלך ולהפוך אותכם לבדיחה.

אני לא מאמין לסיפור המדבקה שעל פילטר הדלק, שכן את המדבקה ניתן היה לשתול אחרי הפירוק החוזר.

בקיצור - לדעתי ומתוך העדויות שבשרשור, מדובר באפיזודה מגעילה שמקומה בסרט כמו 'חגיגה בסנוקר' ולא בחיים האמיתיים.

רמאות לשמה.

פורסם

קיבלת הצעה שנראית כנה ומלאה בנכונות לעזור, ממנהל השירות של "קארסו" שאף הציעה לך בדיקה מקיפה ושקיפות מלאה. אני הייתי פונה אליו ומתאם פגישה משולשת במוסך.

אל תוותר מצד אחד, אבל תן למי שצריך אפשרות לתקן, מצד שני. אם מדובר במוסך שסרח, הם כבר יעשו הכל שתצא מרוצה ושזה לא יחזור לך ולאף אחד אחר (כך אני לפחות רוצה להאמין).

והכי חשוב- עשה זאת מיד.

בהצלחה.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

יש משפט על שרשור כזה,

"פראיירים לא מתים אלא רק מתחלפים".

עירבבו אתכם במוסך אם זה כמו שאתה כותב, שעשו והחליפו.

יוגב

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

פורסם

יש דברים שכעסת עליהם וראית שטעית ויש דברים שלא. לדעתי תאם עם אריה בדיקה שלו של הרכב ושיקבע אם הדברים בוצעו או לא (ולו לא אכפת להוציא את המוסך שקרן אם הוא כזה כי זה השם של קרסו).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

baf323 ' קודם כל קבל תשואות על זה שחזרת לעדכן וציינת בהגינות שזה לא בדיוק כמו שזה ניראה בהתחלה. אל תשים לב לתגובות ילדותיות בסיגנון "עירבבו אותך" וכיוצ"ב. אם יש לך עדיין ספק, כמו שאמרו לך כאן, ערב את אריה משירות קרסו. ניראה לי שיותר ממך, קרסו ירצו להמנוע תופעות כאלה, אם הם קיימות.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם
קראתי את השרשור, בחרתי שלא להגיב לו עד כה ולהמתין להתפתחויות.

אחרי ש- BA323F הגיב, הייתי משוכנע שהמוסך עשה 'מצליח' מוצלח במיוחד.

כרגע אני עדיין משוכנע בכך, אבל חמור מזה - לדעתי המוסך עשה עליך מצליח, כשגילית את זה הוא הצליח לעבוד על אבא שלך ולהפוך אותכם לבדיחה.

אני לא מאמין לסיפור המדבקה שעל פילטר הדלק, שכן את המדבקה ניתן היה לשתול אחרי הפירוק החוזר.

בקיצור - לדעתי ומתוך העדויות שבשרשור, מדובר באפיזודה מגעילה שמקומה בסרט כמו 'חגיגה בסנוקר' ולא בחיים האמיתיים.

רמאות לשמה.

אני מסכים איתך ויתרה מזאת הייתי קורא לילד בשמו זו גניבה לאור היום במידה והדברים

נכונים.

baf323 ' קודם כל קבל תשואות על זה שחזרת לעדכן וציינת בהגינות שזה לא בדיוק כמו שזה ניראה בהתחלה. אל תשים לב לתגובות ילדותיות בסיגנון "עירבבו אותך" וכיוצ"ב. אם יש לך עדיין ספק, כמו שאמרו לך כאן, ערב את אריה משירות קרסו. ניראה לי שיותר ממך, קרסו ירצו להמנוע תופעות כאלה, אם הם קיימות.

הצורה שאתה בוחר או ממליץ לסגור את הפינה היא בדיוק הסיבה שדברים מסוג זה ימשיכו לקרות בעתיד.

במקרה כזה אני דווקא הייתי פונה לאחד העתונים או האתרים שיעשו כתבת תחקיר עם ממצאים שכולם ישמעו על זה.

איזה כייף לי :)

פורסם

קראתי את כל השירשור ואני מתנצל שאני כותב את זה, והלוואי ואני טועה, את הקבלה על הטיפול טרם ראינו, וגם 3600 שח על מסננים נשמע הזוי, וגם המעבר החד וההתפשרות. מצטער שוב והלוואי ואני טועה אולי לא היו בכלל דברים בגו? אם באמת כך הו הדברים אל תוותר ותדרוש את כל מה שמגיע לך ועוד פיצוי מאוד הולם על עוגמת הנפש שנגרמה.בין אם אתה מליונר או בין אם לא, 3600 שח זה הרבה מאוד כסף לכל הדעות.בהצלחה.

פורסם

ידידי - ממליץ לך להמשיך לברר, ולהעזר באירה מקרסו.

עזוב את כל שטויות ה "ערבבו אותך" , "פראיירים לא מתים" .. לפעמים לא מקבלים מה שרוצים.

אבל, ברר את העניים לעומק, עבור חלק חלק ובקש להבין מה עשו ואיך, ודרוש להבין על מה חוייבת בדיוק.

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

חבל שלא יצרתם קודם קשר עם מנהל השירות של קרסו מוטורס.

אינני טוען שהייתה כאן הונאה אבל גורם מקצועי ונטול פניות היה יכול לבדוק את טענתכם.

לשלם 3600 ש"ח עבור טיפול שגרתי (ועדיין לא העלית פירוט של החשבון) ולצאת בהרגשה שעבדו עליך - זה מעיד על לא מוסך טוב, גם אם ביצע את העבודה.

אין כל הצדקה לכך שפילטר האוויר לא נבדק - זה חלק בלתי נפרד של הטיפול עליו חוייבתם.

אין סיבה שפילטר השמן יהיה מלוכלך ומלא אבק, מכונאי טוב היה מנגב אותו מבחוץ לאחר ההרכבה.

אין הצדקה לכך שמאגר שמן בלמים יהיה על מינימום לאחר החלפת שמן - זה לא תקין ולא מקצועי.

פורסם

בואו בבקשה נמנע מעירבבו אותך ועשו עליך קומבינה וכו׳.

האופי שלי ושל אבא שלי שונה כמעט ב 180 מעלות זה שאבא שלי יותר שקול אולי זה מפני

שהוא למד דבר או שניים מהחיים.

אם הרכב היה שלי הדברים לא היו מסתיימים נכון לכרגע אני לא יכול לפרט יותר מידי

יש כמה דברים שהתקדמו ואבא שלי ביקש כרגע לא לפרט למי שלא מאמין על הקבלה לא לי ולא ליקיר

מוזמן לחכות שאני אבדוק אם אוכל לצלם קבלה, או לחילופין להרים טלפון למוסך מורשה של ניסן

מהדרום הרחוק ועד החרמון ולברר כמה עולה טיפול לניסן קשקאי טיפול 90 אלף מקיף ככה הוא נקרא

כולל עבודה וחלקים ותראו את הסכום שיתקבל.

נכון לכרגע ההגה בידיים של אבא שלי והוא יבחר את ההמשך נכון לכרגע אני לא אוכל לפרט

את ההמשך אך כשאוכל אספר

• תוכן חדש...