Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קודם כל אין ספק שאתה צודק ויש לך קייס לכל דבר אשר תבקש.

מכאן הדרך שלך סלולה לכיוון של מנהלים וכאלה דברים.

כלומר: תתקשר אליהם בנחמדות ותכין את הקרקע ליום שבו מנהל המוסך באמת נמצא שם בשביל שלא תבוא סתם.

תיכנס אליו נחמד נחמד, כמובן שתראה לו את הרכב ואת מה ש"עשו" לך.

אחרי שאתה מבין שהמנהל הבין שיש לו עסק עם בחור רציני, תציג בפניו את הדברים הבאים:

1) עוגמת נפש

2) בזבוז זמן יקר

3) הוצאות נסיעות על מוניות (במידה ויש)

4) נזק עתידי שהיה קורה לרכב שלך במידה ולא היית בודק אם ביצעו את הטיפול.

לדעתי אתה יכול לבקש 2 טיפולים הבאים חינם, או אולי טיפול נוכחי חינם והבא גם בחינם.

אני יודע שאולי אני מגזים, אבל הם הגזימו יותר. זאת שיא החוצפה מה שהם עשו.

כמובן שבכל השיחה שלך עם המנהל או מי שזה לא יהיה, אתה צריך להיות תקיף ולבקש את מה שאתה חושב על בסיס זה שאתה לא יוצא מהמשרד שלו עד שאתה לא מקבל את זה, אחרת אתה מזמין משטרה.

אני לא יודע אם מישהו הבין מה קרה כאן, אבל זה באמת גניבה לאור יום של בן אדם תמים ששילם סכום נכבד מאוד.

אני באמת שלא הייתי מהסס לערב משטרה.

וכמובן בלי קשר לזה שהוא בטח יביא לך את כל מה שסיכמתם (כי אין לו ברירה) אני ממליץ לך לערב את ניסאן ישראל.

כמו כן להזהיר אנשים אחרים שעומדים לעשות שם טיפול.

אולי זה ישמע לכם מוגזם מה שאני מציג פה, ועל פניו אני רק מדבר כי זה קל, אבל באמת ובאמונה שכך היית נוהג במקום פותח השרשור.

צריך ללמד את כל המוסכים האלה שאף אחד לא פראייר במדינה הזאת.

אני מאחל לך המון הצלחה.

מה בדיוק תעשה המשטרה? אתה לא חושב שיש להם דברים יותר חשובים מאשר להתעסק בשטויות?

(הדברים נאמרו בציניות)

תגיש תלונה לאחר כמה חודשים תקבל הודעה שהתיק נסגר מחוסר עניין לציבור!

הדרך הכי טובה כמו שאמרו לך לבוא רגוע ולא להתלהם,דבר עם המנהל וגם תערב את היבואן (לא חושב שיעשו הרבה),לא ילך בטוב תגיש תלונה ותביעה,אומנם קצת סחבת אבל בסופו תצליח לעביר את המסר שאנחנו הציבור לא פראיירים

• תגובות 107
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
זה האנדרסטייטמנט של השבוע. בכלל, אנשים פה עדינים מדי. אם מה שמתואר כאן נכון אז לא מדובר במשהו "לא לעניין", גם לא "יצאו ממש לא בסדר" או מה שלא תרצו. מדובר בעניין פלילי.

לבוא ביום ראשון בצורה עדינה ונחמדה? להגיד להם שאתה לא מרוצה מהשירות? מה פתאום?!?! צריך להכנס בהם בכל הכוח.

אני ממליץ להתייעץ עם עו"ד, אפילו רק בטלפון, גם לפני ההגעה אליהם. הוא יתן לך עצות איך לפנות אליהם ומה לעשות הלאה. הייתי מגיע לשם עם מצלמה או לפחות מכשיר הקלטה, דורש בתוקף לדבר עם מנהל המוסך ומראה לו את כל הטענות שלי, לא לפני שאני מבקש ממנו פירוט מלא של מה שבוצע ברכב (כלומר - לבקש פירוט ואז לעבור איתו אחד אחד על מה שלכאורה בוצע ולהראות לו שזה לא בוצע). עוד לפני זה - הייתי מכין מבעוד מועד מכתב לקרסו שמפרט את הטענות (עדיף להתייעץ עם העו"ד) עם העתקים לאיגוד היבואנים ולאיגוד המוסכים, כולל הוכחות מצולמות. גם אם יתנצלו ויתקנו את מה שאירע, הם צריכים ללמוד מהכיס שככה לא מנהלים עסקים.

אם צריך, אני יכול לעזור בפנייה לתקשורת - אבל רק לאחר שיתבהרו הדברים. אני זמין בה"פ.

רוני

רוני, לפני שיוצאים למלחמה חושבים מה רוצים להשיג.

אפשר להילחם בכם הכוח ואז לבזבז זמן יקר ועצבים כדי לקבל את מה שאפשר לקבל בקלות בטוב. תביעות משפטיות גם אם הן מניבות בסוף פרי עולות לרוב הרבה יותר מהפרי שהן מניבות.

הרי ברור שהשואל לא יחזור למוסך הזה אז למה לא לנסות לקבל בטוב את מה ששילם עבורו ולהמשיך טיפול מול קרסו?

כשאני פניתי לקרסו ופנייתי לא טופלה בהתחלה פרסמתי את שאלתי כאן. זה הגיע לקרסו והם חזרו אליי תוך פחות משעתיים עם תשובות מפורטות, התנצלות על אי התגובה והבטחה להפקת לקחים (ומי שחזר זה לא פקיד זוטר).

את המלחמה משאירים כמוצא אחרון ולא כברירת מחדל ראשונית.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לגבי השאלה למה להכניס את הרכב למוסך מורשה גם אני שאלתי את אבא שלי הוא קנה רכב בכמעט 200 אלף שקל ובא לו לשמור עליו כי הכניסו לו לראש סטנדרטים של מוסך מורשה לאבא שלי יש את הכלים את הידע וכל מה שצריך כדי לעשות טיפול ואפילו מנוע אבל פשוט לא בא לו אני גם יודע וברכב שלי אני טיפלתי מהדבר הכי קטן להכי גדול הוא ציפה שעל רכב יקר שמטופל במוסך מורשה הוא יקבל יחס טוב עוד הדבר הכי אבסורד שהוא ראה אותי פותח מכסה מנוע הוא שאל מה אני עושה הרכב עכשיו היה במוסך מורשה אתם מבינים מה היה קורה אם הייתי נוסע עוד 30 אלף על השמן הזה הייתי מחויב שם על פירוק ראש כדי לנקות את הבוצה שתהיה מה עם הפילטר אויר החנוק שהיה מפוצץ ואני לא צוחק פשוט מפוצץ באבק עלים ואפילו קצת קורי עכביש היה מקבל עוד איזה סופת אבק חזקה הרכב כבר לא היה סוחב אולי הייתה גם נדלקת מנורת מנוע ואז מה היו מחייבים אותי על סריקה?

פורסם

אני מחכה שיקיר תכף יגיב הוא היה וראה מה הולך ברכב הוא ישב איתי ועם אבא שלי וצילמנו הכול והוא גם אחד שעובד במוסך ענק ויודע ומבין ורואה כול יום מזה שמן מנוע גם בטנדר בעל מנוע דיזל שמן לא יהפך לשחור לאחר 30 קילומטר והמסנן לא יראה כמו פח זבל מלא אבק ופיח לא זכור לי שנסעתי בשטח מלא שמן סה״כ כביש בין עירוני והזמן שביזבזתי שלי של חברה שלי הדלק של 2 רכבים הלוך וחזור עזבו את הכסף הקטן הזה ההורים שלי שמו שם משכורת כמעט שלמה 3 וחצי אלף שקל בכל אופן עבורונו זה לא ככה בשלוף להוציא תויזה ויאללה לגהץ אבל זה היה מבחירה שלנו וזכותנו אבל לעשות דבר כזה לשלם עבור משהו ולא לקבל תמורה עבורו זו רמאות ונוכלות וגניבה אין לי בעייה שלא החליפו נוזל בלם הם טענו שצריך להחליף אז תחליפו לא הייה צריך שיזכו בחשבונית  

פורסם
רוני, לפני שיוצאים למלחמה חושבים מה רוצים להשיג.

אפשר להילחם בכם הכוח ואז לבזבז זמן יקר ועצבים כדי לקבל את מה שאפשר לקבל בקלות בטוב. תביעות משפטיות גם אם הן מניבות בסוף פרי עולות לרוב הרבה יותר מהפרי שהן מניבות.

הרי ברור שהשואל לא יחזור למוסך הזה אז למה לא לנסות לקבל בטוב את מה ששילם עבורו ולהמשיך טיפול מול קרסו?

כשאני פניתי לקרסו ופנייתי לא טופלה בהתחלה פרסמתי את שאלתי כאן. זה הגיע לקרסו והם חזרו אליי תוך פחות משעתיים עם תשובות מפורטות, התנצלות על אי התגובה והבטחה להפקת לקחים (ומי שחזר זה לא פקיד זוטר).

את המלחמה משאירים כמוצא אחרון ולא כברירת מחדל ראשונית.

תראו יש צדק בדברים של שניכם אני אישית למוסך הזה לא רוצה לחזור אני רוצה הסברים ותשובות אמיתיות

אני לא צריך מהמוסך מתנה של טיפול הבא חינם איך אני אתן אמון במוסך שאיכזב אותי כל כך??

מישהו היה קונה רכב ממגרש נניח מספרים לו שהכול תקין חדש ועובד ואחרי יום הלך גיר מנוע וגילתם גם שילדה מרותכת הייתם חוזרים לשם כדי לקנות את הרכב הבא גם אם הסוחר היה מציע הנחה כל שהי כאילו פיצוי??

מצטער שקצת אין רווחים וניקוד קצת

מקשה עלי דרך האיפון לא נגיש כרגע למחשב סליחה מכולם!

פורסם

חבר יקר, אני בדרך כלל לא מאמין לסיפורים כאלה כאשר הם נכתבים בפורומים אבל במקרה שלך אני בטוח ב-100 אחוז שאתה דובר אמת ואני לא מתפלא שדברים מסוג זה קורים במוסכים מורשים.

אני במקרה שלך כן הייתי תובע אותם על רמאות.

איזה כייף לי :)

פורסם

בכל זאת, קצת קשה לי להאמין, מוסך יכול להפסיד המון בגלל שטויות כאלה, הרי אם רצו לרמות בזדון, היו מנקים קצת עם אקדח אוויר או סמרטוט, שלא תוכל להרגיש. חזור למוסך, רגוע חכם, לפי התגובה שלהם תוכל ללמוד, אם זה בזדון או לא. אם זה בזדון, אסור לך לוותר, לעניות דעתי, תערב את שירות הלקוחות של קרסו, הם יטפלו בכך, התרשמתי שהם עברו איזו שהיא מהפיכה חשיבתית, עושה רושם שהם איפה שהוא הפנימו, ששירות ומחירים משפיעים ישירות, על המכירות ושמירת ערך הרכב בשוק היד השניה.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

שום פיצוי בלבד פיצוי כספי כבד לא צריך להיות על הפרק.

קיים סיכוי גבוה מאוד שאתה לא הלקוח הראשון שמרמים אותו בצורה כזאת.

המלצתי היא :

1.לקבל מהקדם קבלה על מה שנעשה ברכב.

2.לקבל אישור מ-2 בעלי מקצוע בכתב על מה באמת נעשה ברכב.

3.פניה לקרסו עם התוצעות .

4.ניסיון להגיע להסדר כספי עם קרסו.

5.תביעה מקסימלית (תביעות קטנות)+פרסום תקשורתי

פורסם
אני מנסה להבין על מה בדיוק שילמת שם 3660 ש"ח?!

+1, איך טיפול כזה הגיע בכלל לסכום שכזה ?

לפי דעתי במידה וזה מה שבאמת קרה אני בגישה של sronis,

זה דבר חמור ביותר ואין פה מקום לגישה אחרת.

so far so good so what

פורסם
שום פיצוי בלבד פיצוי כספי כבד לא צריך להיות על הפרק.

קיים סיכוי גבוה מאוד שאתה לא הלקוח הראשון שמרמים אותו בצורה כזאת.

המלצתי היא :

1.לקבל מהקדם קבלה על מה שנעשה ברכב.

2.לקבל אישור מ-2 בעלי מקצוע בכתב על מה באמת נעשה ברכב.

3.פניה לקרסו עם התוצעות .

4.ניסיון להגיע להסדר כספי עם קרסו.

5.תביעה מקסימלית (תביעות קטנות)+פרסום תקשורתי

תתבע והשופט יזרוק אותך מכל המדרגות.

הנזק היחיד שנגרם הוא הפסד יום עבודה. השופט יחייב אותם בו והוצאות משפט כי תפסת בזמן ולא נגרם נזק. לא מקבלים פיצוי על מה שיכול היה להיות אלא על הנזק שנגרם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אז מה שאתה אומר בעצם שאם לגנב יש עסק אז מותר לו לגנוב בחסות החוק? (מקסימום הוא ישלם את סכום הגניבה?)

בהנחה ומה שפותח השרשור כתב זה נכון, אז זה גניבה לכול דבר ואני בטוח שזה לא בפעם הראשונה.

פורסם

לצערנו החוק הוא לעבריינים ולא לאזרח שנפגע ....(רק במדינת ישראל)

החוק מגן על עבריינים ומאפשר להם לחמוק מעונש בגלל מערכת משפט מקולקלת ומחוקק מקולקל.

לנו נשאר רק לבכות ולשתוק

פורסם

לדעתי זמן הוא גורם קריטי כאן, בהנחה שהדברים אכן נכונים הם יכולים לטעון שהזמן (והק"מ) שעברו "לכלכו" את החלקים.

וצריך לזכור ששופט איננו חובב רכבים ומכונאות וזה יהיה וויכוח בין המוסך למומחה מטעמך.

הצעה של רוני הכי הגיונית, אני ההיתי מציע לך להתייעץ עם עו"ד לפני שבכלל פנית אליהם (ומבלי להזיז את האוטו עוד ק"מ אחד).

יתכן והוא יפנה אותך לבוחן רכב בשביל לצלם ולתת חו"ד לפני הסיבונים במוסך.

אנשים פה עדינים מידי, כאילו כסף ואמון גדלים על עצים. זה לא מוסך מדרכה אלא הפנים של ניסאן בדרום וגם אם זה היה בגומיה שחייבו ולא החליפו צריך לעקור דברים כאלו מהשורש. גם ככה מחירי החלקים של קרסו הם מספיק יקרים לא צריך גם שירמו אותך בסוף היום.

כנראה זו שיטת מצליח שכולי תקווה שלא תצליח, המוסך הזה צריך להסגר ובעליו צריכים לשבת בכלא על הונאה לא פחות!

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

• תוכן חדש...