Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישה באינטרנט - מה זה VAT ID?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5161 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני מעוניין להזמין חלק לרכב מפולין ולשלוח אותו להונגריה.

באתר מופיעה השורה VAT ID, מחיפוש שעשיתי בגוגל הבנתי שזה משהו שקשור למכס.

השאלה היא, האם כל בן אדם שמזמין צריך למלא את הפרט הזה

או שרק בעלי עסקים?

אם אני לא ימלא שם כלום, זה יכול ליצור עיכובים או שאולי אי הגעת החבילה ליעדה?

אשמח לעזרה בנושא, אני לא רוצה לשלוח ובסוף לא לקבל כלום.

Girls Like It When I Hit It Sideways

פורסם

היי אופיר, חלקים לבימר?

מה שלומה אגב? מקבלת יחס יפה אני מאמין 8)

בכל מקרה, Vat ID משמש ברכישה בתוך האיחוד האירופאי נניח, מחשבים לך מע"מ לפי הארץ שבה אתה נמצא - זה משתנה ממקום למקום.

ממליץ לשלוח מייל לספק לפני הזמנת החלקים ולתאם הכל כולל שליחת invoice במייל, הרבה פעמים קיבלתי הנחה מתחת למחיר המפורסם מאחר ולא נהיתי חייב במע"מ המקומי שלהם (וזה תקף להזמנות מכל העולם אגב)

בהצלחה

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

תודה מאור.

כן, חלקים לבימר. רציתי להביא בושינגים אבל כנראה זה לא ייצא לפועל מפאת חוסר זמן :/

שלומה טוב. הוחלף מנוע, עברה הסבה לידני ויש גם טסט :)

האמת מצבה לא היה טוב כשקיבלתי אותה, היו דיי הרבה דברים לסדר ויש עוד

מה לעשות.

Girls Like It When I Hit It Sideways

• תוכן חדש...