Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש עבור מישהו רכב למשפחה של הורים +3.

אין תקציב מוגדר, אבל רומסטר 2008 נכנסת בתקציב. עדיפות לרכב משנתון 2004 עד 2008.

הרכב צריך להיות עם תא מטען מרווח וגם חסכוני.

עד היום היה לו רכב מבית VW TDI, אז חסכוני אצלו זה ביחס למנועי הTDI של VW. אפשר להציע בנזין חסכוני (אם כי אני לא מאמין שיש חיה כזו) או דיזל.

עד היום הוא חיפש אוקטביה סטיישן/ פאביה סטיישן. אבל אין חיה כזאת. פשוט אין.

התחלנו לחשוב על עוד כיוונים אפשריים, וחשבנו על:

1. פיאט מולטיפלה דיזל.

2. סקודה רומסטר דיזל / בנזין (2007-2008 ).

3. מסחריות קטנות כגון ברלינגו, פרטנר ושות'.

איך האפשרויות הנ"ל? איך הצריכה של רומסטר 1.6 בנזין? ואיך המולטיפלה? וכמובן איזה מהמסחריות הקטנות נחשבת להכי "משפחתית" מבחינת נוחות, רעשים וכדו'? אין עדיפות על ידני דווקא, אך עדיף.

רוב המידע שיש פה בפורום מתייחס לדגמי בנזין, אך 1:10 זה הרבה מבחינתו והרכב האולטימטיבי אצלו זה השילוב הקדוש (באירופה) או המשוקץ (בארצנו) לצערנו שהוא: סטיישן, דיזל, ידני.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

לדעתי, קנגו DCI הכי משפחתית מבין מסחריות.

בידוד רעשים מעולה, נוחות טובה הרכב זריז וחיסכוני (1:15 משולב היה אצלי במשך 3 שנים).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

למה הכוונה אין חיה כזאת? אנשים פשוט לא מוכרים? (אוקטביה סטיישן לצורך העניין) כי זה בדיוק מה שעמדתי להציע.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

תודה למגיבים.

למה הכוונה אין חיה כזאת? אנשים פשוט לא מוכרים?

כן.

הוא בחיפושים של מעל 4 חודשים, אם כי לא בלחץ אלא פה ושם. הרכב הזה נדיר להפליא ביד 2, במיוחד הפאביה סטיישן. ללא קשר לקילומטראז' או מצב.

לגבי קנגו DCI- יש אולי מס' מנועים/ גרסאות (אם אני לא טועה, יש 1.5 ויש 1.9)? ואם כן- איזו גרסה היא המומלצת? ומה אורך החיים +- לפני תחילת הופעת תקלות "כבדות" (כדוגמת משאבת סולר ומזרקים)? (כדי לדעת לאיזה קילומטראז' לכוון בחיפושים).

לגבי הרומסטר- אם ה1.6 צורכת 1:10 אז זה הרבה מדי. השאיפה היא לרכב עם צריכה של 1:14-16. והנסועה השנתית מצדיקה אחזקת רכב דיזל במקרה הזה, ומחירי הביטוח לא רלוונטים לצורך ההחלטה (מחיר מסובסד).

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

תצרוכת דלק אצלי בממוצע 1:9-10 כשרוב הנסיעה היא עירונית ללא פקקים.

לא קראת שזה ממש לא "מציאה" בשבילו? הנתון הזה היה סביר אם הוא היה כולל לא מעט פקקים.

ייתכן שמשהו לא מכוון היטב ברומסטר שלכם כי היא אמורה להיות יותר חסכונית (גם עם מנוע בנזין).

פורסם

לגבי קנגו דיזל - הדגם המומלץ הוא עם מנוע 1500 סמ"ק ו 80 כ"ס.

בדגם נמכר עד 2007 (כולל).

ב 2008 הגיע מנוע יותר חלש (70 כ"ס) ולרכב אין אופציה לפתוח חלונות אחוריים.

צפי הבעיות היקרות הוא לאחר 200 אלף ק"מ.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תראה יש לי פרטנר 2001 מנוע 1.9 דיזל ידני בלי טורבו !!!

רכב מצויין לפי מה שאתה מתאר מאחורה שלושה מושבים מלאים ולא כמו בכל המכוניות המשפחתיות שזה שתים וחצי

רכב מאוד חסכוני 1:16 ואם אני נוסע לכיוון מרכז הארץ (אני מהצפון) אז צריכת הדלק משתפרת.

והרכב גם אחרי 11 שנה נוסע כמו שצריך נוח לקניות גדולות מאוד ואין בעיה למקום לרגלים מאחורה

הקיצור רכב מצויין ולא יקר אם מתחזקים אותו כמו שצריך ולא הולכים למוסך של חאפרים

פורסם

מולטיפלה רכב מעולה מכל הבחינות הוא יחסית מהיר וגם חסכוני ומעולה למשפחה .אבל היום כבר אין כאלה במצב סביר -הן ישנות עם קילומטרג'ים גבוהים והמצב בהתאם

דרך אגב אם מישהו מכיר אחת למכירה במצב טוב- בהפ:)

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

כרגע יש ביד 2 25 מודעות של פאביה ספייס שזה גרסת הסטיישן ו21 מודעות של אוקטביה קומבי שזה גם גרסת הסטיישן. אני מניח שיש שם משהו ששוה לראות.

באופן עקרוני הפאביה תהייה קטנה מידי בשביל הדרישות שלך, אבל האוקטביה תהיה מעולה.

לא הייתי הולך על מולטיפלה בגלל שגרסאות הדיזל מאד ישנות וקשה למצוא אחת במצב טוב. בנוסף יש הרבה מולטיפלות אצל סוחרים, אז צריך להיזהר כפליים.

SUBARU FORESTER SH

ALFA ROMEO 156 TS2.0

פורסם

הייתי בדיוק באותו מצב, בסוף קניתי רכב חדש. אבל יש ביד 2 כרגע פביה סטיישן דיזל 1.9 2010

http://www.yad2.co.il/Cars/Car_info.php?CarID=1164d48bb7c84e66d427701e3494813617c

ששקלתי לקנות, אבל ויתרתי בגלל קילומטראז׳ קצת גבוה (110), האוטו נראה ממש כמו חדש, גם ספר טיפולים, הכל מסודר פיקס. הבעלים ביקש בזמנו 80, אולי הוא יתפשר אפילו בפחות מזה. כל הקילומטרטז׳ הוא מנסיעות בינעירוניות.

• תוכן חדש...