Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תצפית בסימן שאלה; M5 F12 בארץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5162 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום ראיתי, מה שאני חושב לפחות- M5 F10 חדשה.

כמובן, שכמו עם כל ב.מ.וו M שאני נתקל, הייתי מעט סקפטי בהתחלה ( כבר ראיתי כל כך הרבה ב.מ.וו רגילות עם קיטים של M...)

אבל האופן הברוטאלי שבו היא זינקה, והרעש, גרמו לי לחשוב שזו אולי M5 אמיתית. אני אעלה מיד כמה תמונות שהספקתי לצלם בכמה שניות שהיו לי כשהיא עברה מולי ברמזור. אני מתנצל מראש על האיכות, התמונות מוגדלות וצולמו במצלמה של טלפון סלולארי.

מה אתם חושבים?:

nmyvzuktfdkm.jpg

kdy5wmmqywwn.jpg

ngztjnwzmchr.jpg

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם

F10 לא 12,

ומהתמונות קשה לקבוע אם זו M אמיתית או קיט, בכל מקרה, בארץ מסתובבות להן מכוניות עם תג מחיר דומה, כך שאין סיבה שגם M5 F10 לא תטייל לה .

פורסם

זאת ספציפית לא, רואים לפי המספר שלה.

הדגם שצולם הוא משנת 2010, עוד לא הוצגה ה-M5 באותה תקופה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

הסיומת היא אכן של קמור (XX-XXX-16), אבל לא הייתי סגור על בדיוק התקופה שבה התחלפה הסיומת. אני חשבתי שרק עכשיו בסביבות ינואר 2012 התחלפה הסיומת.

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם

בפעם הבאה תסתכל על הקאליפרים שלה, ב-M F10 הם באים בצבע כחול כסטנדרט, אם הם כחולים, זאת M אמיתית .

קשה לי להאמין שמישהו יילך כ"כ רחוק ויחליף גם את קאליפרים של ה-523 שלו .

בכל מקרה תפיסה יפה .

פורסם

לאחר השוואה שעשיתי עם תמונות אחרות של הדיסקים והקאליפרים התברר כזיוף. ואני מכיר אנשים שצילמו את הרכב הזה, אמרו לי זיוף.

יש לי 306 סיבות לחייך בכל סיבוב :lol:

פורסם
הסיומת היא אכן של קמור (XX-XXX-16), אבל לא הייתי סגור על בדיוק התקופה שבה התחלפה הסיומת. אני חשבתי שרק עכשיו בסביבות ינואר 2012 התחלפה הסיומת.

הסיומת של 78 התחילה עוד ב-2011.

BMW סיימו את הסדרה של 16 עם התחילית של 64.

ה-BMW בתמונה היא עם תבנית של 16-***-63, בשנתיים האחרונות כל שנה היא מכרה בישראל קצת יותר מ-1000 מכוניות...את החישוב של השנה של הדגם אתה מוזמן לחשב לבד.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

את ה-"M5" הזו אני מכיר, לא M מקורית, אבל קיט מאוד משכנע, אני הייתי צריך לשאול את הבעלים מרוב שלא הייתי בטוח בכך.

Float like a Cadillac, sting like a Beamer

פורסם

וואלה ראיתי M5 לפני יומיים ויום אחרי כנראה גם M3(בלי כיתוב, אבל לא נראית סטנדרטית)

רכב חמוד סה"כ..

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם

הדבר שמיד קפץ לי לעין זה הצלחות בלימה הצנועות מדי מלפנים- אין סיכוי שזה M5.

לגבי צבע הקאליפרים, לא מדוייק שהם מגיעים רק בכחול, ניתן להזמין אותם בצבעים אחרים, הקאליפרים הכחולים לרוב מעידים על כך שבמכונית מותקנת מערכת בלימה קראמית.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
יש M5 אמיתית ברמת אביב גימל. ממה שזכור לי הייתה לרכב לוחית רישוי של חו"ל.

לא זוכר את הפרטים במדוייק, ראיתי את הרכב לפני שנתיים.

M5 אמיתיות לא חסרות בארץ, יש כמה E60 ו-E39 אחת.

אבל לגבי ה-F10, עוד אין אמיתית בארץ.

Float like a Cadillac, sting like a Beamer

• תוכן חדש...