Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
סוסיתא עם מנוע פורד נחשב ? :wink:

סוסיתא יכולה להצטרף למועדון הקורבט,

שניהם גוף מפיברגלס....

:-D:lol:

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
בזמנו, כשהמוסטנג היתה אצלי יחסית חדשה (שנתיים-שלוש) ניסיתי לעשות מהלך מול חברת פורד, ולשכנע אותם להחזיק מחסן של חלקים מיכניים ברמת מכונאות א ו-ב (מיתלים, ברקסים, היגוי, אביזרי מנוע וכו'), ושיתנו סיוע ביבוא (אז עוד לא היה אינטרנט, והתקשורת היתה בשיחה או בפקסים). לצערי זה לא יצא לפועל. אולי, אם יש בינינו לוביסטים, או סתם כאלו שמכירים אנשים חשובים בדלק מוטורס, אולי אפשר לנסות להרים שנית את המהלך.

אתה צוחק

עד שהם לא קיבלו בראש מארצות הברית לא דיברו איתך בכלל

בפעם האחרונה שדיברת איתם.

בכל אופן אני חושב שמפגש ביום חמישי\ שבת יביא הרבה יותר אנשים , רצוי לעשות אותו בצמוד לבית קפה שיהיה אפשר לשבת ולדון בנושאים הרלוונטים ולהמשך עבודה

במפגש מוסטנגים של מועדון FS לפני שנתיים בערך שהייתי שותף בארגון שלו הגיעו מעל ל 30 מוסטנגים

אם זה היה ביום שישי זה לא היה קורה.

אין מה לעשות זה לא מועדון עדיין והוא רחוק מלהיות כזה , זה ניסיון ליצור קבוצה שאולי תהפוך בעתיד למועדון עם פעילויות ואירועים . וכרגע אנשים פוטנציאלים בקבוצה הזו שיכיים לארגונים גדולים הרבה יותר ורובם יעדיפו ללכת ל IVC או לחמש או למקום אחר . אז לא צריך לתת לאנשים להתלבט לאן ללכת , יותר פשוט לא להפגיש בין האירועים .

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

ספי,

בואן פורד יעדיף לספור את הכסף ולצחוק כול הדרך אל הבנק בעודו נהנה ממכירת פורד פוקוס\מאזדה 3 להמוניים.

לצערי, היבואן עדיין לא השתכנע שיש סיבה להשקיע בתדמית הספורטיבית, ומן הסתם אין לו ממש עניין לקדם ולעזור בחלקי חילוף לרכבים קלאסיים. השיקול הוא קודם כל כספי.

אני חושב, שאם היה בישראל מועדון מוסטנגים רציני ומרשים, כן אפשר היה למנף את הרעיון. בואך ליבואן כאדם פרטי, משול לרעיון טוב אך ללא מומנט.

להגיע ליבואן ולהעמיד בפניו ארסנל של רכבים משמע כוח, ועמדה. גם אז היבואן לא חייב לרקוד עפ"י החליל שלנו, אבל לפחות נגיע מזווית שונה לחלוטין. אולי לא נקבל תמיכה בייבוא חלקים אבל בהחלט נוכל לקדם ספונסריות לאירועים, אתר אינטרנט או שאר רעיונות.

זה קורה בכול העולם, אצלנו מה לעשות, קצת באיחור.

כדי לגרום ליבואן לשנות את דעתו, תרום את חלקך והצטרף לשורות המועדון.

דודי,

בשישי האחרון נפגשו כמעט 20 בעלי מוסטנגים. היו אמורים להגיע עוד אנשים\רכבים. אני מאמין שההיענות תלך ותגבר. ולהזכירך, מדובר על יום שישי.

יש בארץ לא מעט מועדוני רכב, ורובם נפגשים מטעמי נוחות ביום שישי. בשלב הראשון, לא נחרוג מהמנהג, ומי שרוצה מוזמן להצטרף. הנוכחות חשובה ומצביעה על נחישות ורצון אמיתי להתאגד למועדון.

הכי קל לשבת בכורסא בבית ולזרוק הערות... "אין מה לעשות זה לא מועדון עדיין והוא רחוק מלהיות כזה"...

בעיני, אנשים נמדדים במעשים ולא בדיבורים.

יש לך מה להגיד? אתה חושב שאתה יכול לתרום מהניסיון שלך? אתה בעל מוסטנג?

לדעתי, ובאופן חד משמעי, יש לך מה לתרום, ואתה כן צריך לקחת חלק בהקמת המועדון.

השאלה היא מה אתה בוחר לעשות עם זה?

פורסם

במהלך השנים היו ניסיונות לא מעטים מצד מועדון ה 5 להקמת קבוצות מותג שונות.

קבוצת קורבט מהווה סיפור הצלחה ואילו קבוצת וולבו התפוגגה לאחר המפגש הראשון.

על מנת שיהיה המשכיות לרעיון חייב לקום "משוגע תורן" שיהיה אחראי על הקבוצה, יעביר מיילים וירכז את הפעילות.

בלעדיו הרעיון המבורך יגווע עד מהרה.

לעומת זאת, מועדון מקוררי האוויר פועל שנים ארוכות ללא שום הכרה רשמית, ומארגן מיפגשים מכובדים ואפילו אירוע שנתי מרשים.

תחליטו איך אתם מיתכוונים להגדיר את עצמכם, ונוכל לסייע ככל האפשר.

אני מניח שאין המטרה בהערות "להוציא לכם את הרוח מהמיפרשים" אלא להאיר את עינייכם.

בברכה ובהצלחה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

לכבוד הקמת המועדון , הנה לינק לאחד הפרסומות הגדולות היפות והמצחיקות של פורד מוסטנג , פשוט לא הפסקתי לחייך שראיתי את זה בפעמים הראשונות.

פורסם
סוף סוף חיכיתי לאיזה צדיק שיתן איזה בדיחה על פורד

:-P :-P :-P :-P :-P:-D :-D :-D :-D[/quo

וואווווו,,,קובי,נראה לי שהפוני בעט בך חזק כל כך, שאתה מחפש כל הזדמנות להכות אותו בחזרה!!!!!!:shock:

צביקה הר-נוי

14119

"החיים הם כמו נסיעה על אופניים - אם קל לך מידיי,סימן שאתה בירידה,,," :mm_wink:

פורסם
סוף סוף חיכיתי לאיזה צדיק שיתן איזה בדיחה על פורד

:-P :-P :-P :-P :-P:-D :-D :-D :-D[/quo

וואווווו,,,קובי,נראה לי שהפוני בעט בך חזק כל כך, שאתה מחפש כל הזדמנות להכות אותו בחזרה!!!!!!:shock:

צביקה אל תדאג כל הסוסים חוזרים בסוף לאורווה.

חבר מס 14400

פורסם

:conf:

והנה מה שעלה היום בפורום ...

בעניין: הולנד 2008-דו"ח מוטרי!

העיקר לא צילמת לי מוסטאנג...

:conf:

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

יש כאלו שאיבדו את הדרך

תמונה נחתכה. זה פורום קצביה

אני לא מאמין שמצאתי את זה

ולכל מי שלא הבין את הבדיחה לא נורא

תראו לאן צריך לשאוף

348731481.jpg

mustang 67 GT, 302 engine t5

• תוכן חדש...