Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8025 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד כה הביעו התעניינות בטיול 5 רוכבים.

לאור כמות זאת ילווה הטיול על ידי חבר המועדון, אליקו, עם טנדר מגנום , ולא יוזמן מחלץ מקצועי.

המשמעות, יש להביא רצועת קשירה אחת כדי שבמקרה העמסה יהיה במה לקשור את האופנוע.

מאחר שמדובר על מתנדב אין הוא אחראי בצורה כלשהי לאשר יקרה לאופנוע המועמס והוא , כמובן , גם לא ייתן שירותי הסעה מופרזים. יעזור בחילוץ לאזור המרכז (הוא מבת ים).

המעוניינים להשתתף בטיול מתבקשים להודיע על כך בדואר אלקטרוני לפי הכתובת [email protected].

 

ונושא לתגובה כאן:

 

מה דעתכם שנגבה מכל משתתף 50 ש"ח לטיול ראשון. הסכום ייכנס ל "קרן חילוץ" וישמש בעתיד לביטוח חילוץ לפי צורך . אנא הגיבו. הכסף יישמר בפיקדון במסגרת מועדון האופנועים הישראלי או בחשבון פקדון אצלי או אצל מתנדב אחר שירצה בכך.

 

המפגש לטיול בתחנת הדלק הנמצאת כחצי ק"מ מדרום לצומת הסרגל (זאת הצומת שבאמצע כביש הסרגל , 65, בין צומת מגידו לעפולה) על כביש 675 , לכיוון הגלבוע. בשעה 0800 .

 

לא לשכוח: מים ומזון בכמות מתאימה ליום הטיול. כמובן גם ציוד לתיקון נקרים וכו'.

 

טלפון של אליקו 0522243729 . טלפון של דוד המוביל 0505306116 .

 

אנא הגיבו והשפיעו

עליה במירון.jpg

שבילאות פעילה זה העניין

טיולי השבילים של מועדון האופנועים כל שבת שניה בחודש עדכונים באתר המועדון

פורסם

רחצה מתאימים. מבחינת אופנועים יש כנראה קבוצה מכובדת של XT .

השיבו נא

שבילאות פעילה זה העניין

טיולי השבילים של מועדון האופנועים כל שבת שניה בחודש עדכונים באתר המועדון

פורסם

לטיול פרידה אחרון מהאופנוע שלי ומדו גלגלי בכלל בזמן הקרוב עקב אילוצים של מקום העבודה ולכן גם לא בעד גבייה מראש עבור העתיד , כי אין עתיד . (לצערי הרב )

פורסם

דרומית יותר .

לא בא לי לנסוע עד לשם ולגלות שאין לי מושג איפה אתם נמצאים ולחזור הביתה ....... ובלה בלה בלה :!::wink:

×
×
  • תוכן חדש...