Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

fnx או מורל דוטק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמעתי את הדוטק ואני חייב להגיד שיש להם טוויטר עדין ונעים לאוזן ואין להם צליל מתכתי כמו לרוקפרוד...

הרוקפורד מתאים יותר להאוס ולראפ ...והדוטק יותר עדינים..

הבעיה שאיכות החמורים של מורל לא משהוא ויש חשש שאיזה שהוא רמקול יקרוס או יקרעה..

אני הייתי הולך על הרוקפורד...

פורסם
וואלה אדי מתי הפכת בלי ששמנו לב למהנדס חומרים שאתה יכול לקבוע שאיכות החומרים לא טובה?

באיזה חומרים מדובר ולמה הם לא טובים?

אני בדרך להפוך למהנדס בחן ניונס :lol:

פשוט שמעתי מאנשים שיש להם מורל שנישרף להם הרמקול או שהוא מת וכו'

לדוגמה SOUNDWAVE מהפורום יש לו היבוריד(לא זוכר בידיוק) והוא סיפר שברמקול אחת הדבק שמחזיק את הסליל פשוט נמס והרמקול מת..

אני זוכר שעוד היום תלונות אליהם ....מזל שיש להם שירות טוב..

פורסם

תראה... שכחתי אבל להגיד שזה קרה בגלל שכמו אידיוט סמכתי על ההתקנה והכיוונים של חיפה-רדיו שחיברו לי את המגבר החדש.

זיינו לי שם את השכל על כמה שאני מטורף לתת לקומפוננט (ועוד הם שונאים שם את מורל) 150 וואט RMS ובסוף כנראה החיבורים שלהם דפקו לי את הוופר.

וכמובן בגלל שמדובר בהגברה חזקה מאוד שעומדת על גבול היכולת של הדרייברים.

אם היה מדובר על פחות מ-150 וואט - אולי לא היה סיכון של לשרוף או להמיס שוםדבר בדרייבר ואז גם הכיוונים הדפוקים של חיפה-רדיו לא היו שורפים (אם זה נקרא לשרוף) את הוופר.

לדעתי שומעים על איכות חומרים ירודה של מורל לרוב בגלל שהיו מוכרים הרבה את מילניום להרבה אנשים שלא ידעו להתעסק עם מגברים, והמתקינים שלהם גם לא ממש טובים בזה.

התוצאה כמובן היא הריסת הרבה מאוד דרייברים.

אדי- שמעת את ההייבריד שלי... כרגע ממש אבל מממממש אין לי תלונות (חוץ מרצון עז לסאב :lol: ).

פורסם

מה שנכון נכון....אתה באמת צריך סאב קטן ...

נו..אז מה אתה אומר על סרווין?

הוא ממש יתאים לך!

או שאתה רוצה IDMAX?

פורסם

הציעו לי היום את הדוטק MK2 במחיר של 1200 ש"ח. מחיר טוב?

בנוסף, האם מישהו יכול לתת חוות דעת על SOUNDBLASTER בפתח תקווה?

איך הם בהתקנות מחירים וכו'?

תודה על כל העזרה

טל

פורסם
הציעו לי היום את הדוטק MK2 במחיר של 1200 ש"ח. מחיר טוב?

טל

אני קניתי את האותו הסט בדיור במחיר של 850 כולל קבלות ואחריות דבר איתי בפרטי אני יתן לך מספר פרטי של בעל חנות

• תוכן חדש...