Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תקשיב, עצם העובדה שאתה שואל מראה שהידע שלך דורש ליטוש.

אני לא חלילה בא להשמיץ אך אלו הם פני הדברים כפי שמצטייר כעת.

עשה לעצמך טובה - התקנת אצל מתקין?! לך אליו. יש לך אחריות על ההתקנה ואם גם רכשת ממנו את החלקים על אחת כמה וכמה. ולא רק זאת, סביר שהידע שלו רב על שלך. סך הכול זו העבודה שלו. לא שחסר חאפרים אך אני מפרגן לך ולו שהלכת למישהו נורמלי ומעלה.

אנו יכולים לזרוק לך רעיונות כאשר חלקם יהיו טובים וחלקם כלל לא הגיוניים כאשר לגבי האחרונים, המבינים שבפורום כבר יסבו את תשומת לבך (בתקווה... אולי לא שמים לב...).

בכול אופן, תעשה לעצמך טובה, גש למתקין. חבל שתתחיל לפרק,להצליב ואולי אף לשבור איזה משהו ואז כשתיגש למתקין הוא יאמר לך,וזה יהיה מאוד לגיטימי, שהאחריות בטלה.

פורסם
אולי תפסיקו לבלבל את המח על "לחבר RCAמרכב אחר וכו..." או על רדיו של מזדה 6 לא נשלף...

יש לי חדשות רדיו מקורי של מזדה 6 נשלף, אם תשתמשו בrca מרכב אחר לא תוכלו לדעת אם הבעייה נובעת מההתקנה ברכב אלא רק אם הבעייה היא ground loop ולפי מה שהוא מספר זה לא זה כי הרעשים הם בווליום גבוהה ובווליום נמוך התופעה לא מורגשת ובground loop התופעה מורגשת דווקא בווליום נמוך.

במקרים שמשתמשים במנחת במקום הוצאת AUX מהמכשיר המקורי ברוב המקרים התופעה נובעת ממנחת לא איכותי או מנחת דפוק.

הייתי ממליץ לגשת למתקין שיאבחן את התופעה ויפתור אותה ,ברוב המקרים מתקין טוב יכול לאבחן את התופעה ע"י שמיעה של הרעש הספציפי.

תסלח לי על ליקוי בהבנת הנקרא, אך איפה בדיוק שללת את העובדה שהכנסת SIGNAL ממקור חיצוני תשלול את המנחת כגורם הבעיה ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

כאשר העברת RCA ממקור חיצוני (ואני משער שהוא יעבור באוויר בין רכב לרכב) בעצם אין לך אפשרות לשמוע אם זה מגיע כתוצא מגל שרוכב על הRCA או כתוצאה מרעש שנכנס מהמנחת אלא תוכל רק לשמוע אם זה GROUND LOOP ולפי ההסבר שלו התופעה היא לא GROUND LOOP כי התופעה היא רעשים בווליום גבוהה ולא בווליום נמוך (רעשי טורים),אז הבדיקה היא בכלל לא אפקטיבית.

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם

טוב, נתחיל מזה שאם הוא אכן כן משתמש באר סי אי של הרכב שלו, כשהם מורכבים על מבנה הרכב, אז בוודאי שהוא אכן ישמע כל GROUND LOOP שיהיה לו, אם אכן יש לו כזה.

והוא ישמע כל "גל" שניכנס לאר סי אי, משום שמיקומו והשפעת הסביבה שלו לא השתנתה.

ונמשיך מזה, שזה ישירות מבטל את ההדיוניט ו\או את הווסת שלו אם הם אכן גרמו לבעיה.

אני חושב שהקוצר תקשורת שלנו נמצא בזה שראית את המונח: מקור סיגנל חיצוני, כמקור סיגנל שניכנס ישירות למגבר ולא עובר במרכב הרכב, אך הוא יכול להשתמש בRCA שניכנס ישירות לווסת שלו, וזה אכן כן יימצא לו את הבעיה, (בתנאי שהבעיה אכן בווסת, או הדיוניט)

אתה עדיין שולל את טיב הבדיקה?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תוכן חדש...