Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע הייתי צריך להחליף צמיגים, וקניתי צמיגים של טויו בעלות של 1800 ש"ח. קניתי גם חישוקי מגנזיום בעלות של 1800 ש"ח ויצא לי ביחד 3500 אחרי שהוא הוריד בטובו 100 שקל מהצמיגים.

אין לי מושג אפילו איך קוראים לצמיגים האלה של טויו, הוא רק אמר שכל צמיג עולה 450 ש"ח (16 אינצ').

עשיתי עסקה טובה? כמה זמן יחזיק הצמיג מעמד?

פורסם

יכול להחזיק 3, יכול להחזיק 4, יכול להחזיק 2... תלוי.

וככל הנראה זה יותר טוב ב-30% מהסיני שעולה 30% פחות.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
בדקתי ומצאתי מה כתוב: PROXES TPT

המוכר אמר שזה אמור להחזיק 3 שנים, נכון או לא?

האם זה יותר טוב מהסיני שמוכרים ב-1400?

TOYO חברה מעולה, הרבה שמשקיעים קונים צמיגים שלהם.

לגבי תוכלת חיים, תלוי בנהיגה.

נהיגה רגועה אתה יכול להחזיק גם 4 שנים, ויכול גם יותר אבל אז כבר הצמיג יגיע לפג תוקף שלו, ותיהיה חייב להחליף אותו.

פורסם

תהיה קצת יותר מפורט.

איזה צמיגים? (גודל ודגם)

בני כמה הם? (מה תאריך היצור)

איזה חישוקים? (פלדה/סגסוגת, חדשים/משומשים/סיניים)

עשיתי עיסקה דומה לשלך (צמיגי טויו בחתך נמוך וחישוקי סגסוגת משומשים) לפני כשנה ושילמתי מעט יותר. אני מרוצה מצמיגי הטויו שרכשתי מבחינת אחיזה והיגוי אבל חייב לציין שהם בעלי אורך חיים קצר יחסית ורועשים.

פורסם

הצמיגים חדשים (בני כמה חודשים מסוף 2011) במידה 205-55-R16

כאמור מסוג PROXES TPT ,toyo

חישוקי מגנזיום חדשים מהסוג הנפוץ עם שילוב של שחור וכסף.

קראתי עליהם הרבה בפורומים השונים, והבנתי שיש אחד שסבל מהם הרבה וטען שהם לא נוחים. עכשיו לי נדמה שאני מרגיש יותר את כל הבעיות בכבישים, האם זה נכון? הם באמת לא נוחים?

ההוא בפנצ'ריה טען בתוקף שהצמיגים רכים ונוחים וזה פשוט קשקוש, וכל צמיג יתן לי את אותה ההרגשה.

פורסם

בסך הכל, לא רע.

לי יש טויו דומים כך שאני מניח כי היתרונות/חסרונות שלהם יהיו דיי קרובים. החישוקים נשמעים לי קצת יותר מדי זולים (איזו תוצרת?) אך אם אינך סובל מרעידות/סטיות אז לא נורא.

מן הסתם החלפת הצמיגים והחישוקים (שינית לחץ אוויר?) גורמת לך לשים יותר לב לצמיג והכביש, הטויו נחשבים לדיי רכים בהשוואה לאחרים וכפי שכתבתי החסרון שלהם בזמן נהיגה הוא הרעש. המכונאי שלך מדבר שטויות, צמיגים מקבילים מקטגוריות שונות יתנהגו בצורה שונה.

עשית כיוון פרונט לאחר ההחלפה?

פורסם

כן, עשיתי כיוון פרונט. גם אחורה. ועשיתי איזון גלגלים לכל גלגל בנפרד. אין רעידות אבל אני מרגיש כל מהמורה בכביש. וזה אוטו נוח מאוד. אין לי רעש, הצמיגים מאוד שקטים.

דיברתי עם מישהו מ"צמיגי טויו" וגם הוא המליץ לי כמוך, להוריד 8% מלחץ האויר.

אבל אני לא מבין בדברים האלה - תכל'ס אני הולך לתחנת דלק, על איזה מספר לכוון את המד? 32?

פורסם

אני בחיים לא המלצתי על הורדת לחץ האוויר (למעט בהגדלת חתך). ההמלצה שלי היא למלא לפי המלצת היצרן או מעט יותר (ישנם יתרונות וחסרונות ללחץ אוויר גבוה) בהתאם לסיגנון הנהיגה שלך.

שים לב שאתה אמור לחשב את הלחץ בצורה שונה עבור צמיג חם/קר (חם = לאחר נסיעה של 3 ק"מ ויותר)

• תוכן חדש...