Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם יש שקע דיאגנוזה בניסן קשקאי 2009 ?

במידה ויש אז אשמח לדעת על קניה של כבל(EBAY)

ברכבים הקודמים שלי (VAG) היו לי כבלים וכעט הם מוצעים למכירה

פורסם

לכול רכב מודרני יש שקע איבחון.

איך לפי דעתך יבדקו את יעילות הממיר או תקינות כריות האוויר ?

למיטב זיכרוני השקע נמצא בקופסאת הפיוזים שמעל ידית פתיחת מכסה מנוע.

איזה כייף לי :)

פורסם

שקע אבחון נמצא בבית פיוזים בתא נוסעים והוא 16 פינים רגיל EOBD אבל למה אתה צריך מכשיר אם יש תקלה כנס למוסך הרכב עדיין באחריות

פורסם

הרכב הוא בתקן EOBD אני אני מניח שכל סורק כללי כזה בעל תקן כזה יקרא חלק מהתקלות

אני ממליץ אבל לא להתעסק עם זה כי כל תקלה כמעט מדליקה נורה בלוח שעונים ואז הולכים למוסך לבדיקה

אם אתה לקוח קבוע של מוסך מסויים רוב הסיכויים שלא יחיבו אותך בדיקת מחשב כלל

פורסם
צודק ,אבל האחריות נגמרת עוד שלושה חודשים ולפעמיים מעניין לדעת ולהתעסק בדברים כאלה

כפי שכתב לך דנידין קיימת תמיכה בפרוטוקל EOBD ברכבך אבל חלק מסויים מהתקשורת בין מחשב הרכב (ECM) לבין מערכת כריות אוויר, ESP, לוח השעונים ומיזוג אוויר הינו בפרוטוקל CAN-BUS לכן אני מציע לך לחפש סורק שתומך גם בפרוטוקול זה.

* הבאתי רק כמה דוגמאות של תקשורת CAN בלבד.

צירפתי לך קישור לרכישת סורק תואם סורק מקורי Nissan Consult III

אבל מנסיוני עם סורקים תוצרת סין העממית קח את הדברים בערבון מוגבל.

http://www.ebay.co.uk/itm/WHOLESALE-Nissan-Consult-III-Free-Shipping-and-High-Quality-/270962876146?pt=UK_Air_Tools_and_Compressors&hash=item3f16a55ef2

פורסם

אתה בטוח שיחידת ABS/ESP לא מתקשרים בפרוטוקול CAN ?

עד כמה שאני זוכר מניסן קשקאי שנת 2008 מנוע 2L אז כן יש תקשורת CAN.

בכול מקרה עדיף לרכוש סורק שתומך בפרוטוקול CAN.

• תוכן חדש...