Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי מזדה לנטיס עם 160000 ק"מ מודל 2001 מטופלת טוב ! הטיפול הקודם שהיה 135000 , היה מאד מקיף הוחלפו פילטר שמן, פילטר אויר , שמנים וכו'. כמו כן הרכב עבר טסט החודש.

המוסך בו עשיתי את הטיפולים נסגר... כן כן זה מעצבן , ( מוסך "קר ולעניין" בראשון ) .

השאלה שלי היא : היום התחלתי לאסוף הצעות מחיר עבור : החלפת פילטר שמן + שמן מנוע, ( בטיפול הקודם בוודאות הוחלפו פילטר אויר ) .

עכשיו לשאלה עצמה : הכוונה היא לבצע טיפול 15000 + להרחיב לתחומים שחסרים, אני מתכוונת לזה שלא נראה לי שהוחלף נוזל בלמים + פלגים בטיפול האחרון ואני גם חותרת לזה שלא קיבלתי ספר רכב ואני חיה כך כבר 4 שנים וחסר לי מידע .

לפני שאשיג ספר רכב ( וזה בטיפול , אני מאד מרוצתה מהרכב הוא יהיה איתי עוד קצת ) ,

אני צריכה ייעוץ לגבי מה לעשות כדי ליישר קוו גם אם יעלה עוד כמה פרוטות. התחלתי קשר חדש עם מוסך מורשה .

אז אני צריכה מידע לגבי אילו טיפולים אני צריכה בטיפול הקרוב : החלפת שמן + מסנן שמן - אמרנו , פילטר אויר - לא צריך בוצע בטיפול קודם, פילטר דלק - החלפתי בטיפול 90,000 ,

נס מוסך מורשה נתן לי הצעה להחלפת שמנים + פילטר שמן - 430 ש"ח כולל מע"מ , אני לא פוסלת גם אם קצת יותר יקר , לפעמים נכון עבורי להיות בקשר עם מוסך מורשה שמודע לכל הפרטים הקטנים , שהרי אני לא מומחית לרכב , למרות שאוהבת את התחום . לקחת בחשבון שבעוד 20,000 ק"מ אני עושה החלפת רצועת מנוע .

תודה !

פורסם

שלום ריקי.

נסעתי על רכב כזה 8.5 שנים.

לגבי איזה טיפול ומה להחליף צריך צריך להסתכל בספר הרכב.

אני רוצה להאיר את פנייך בנושא מסנן דלק.

במזדה לנטיס מסנן זה יושב בתוך מיכל הדלק.כדי לפרקו צריךל פרק מושב אחורי,

ואז לפרק אותו מתוך המיכל.הבעיה היא שרוב המוסכים הלא מורשים לא אוהבים להתעסק/אין להם את הידע

בהחלפה,ואומרים לך -לא צריך זה לא יסתם.בפועל תאוצת הרכב נפגעת.

לכן אין ברירה במקרה היחיד הזה לטפל במוסך מורשה.

לגבי כל השאר אני טיפלתי באוטודיפו וחלק מהדברים(נוזל בלמים או מצתים או מ.אויר)החלפתי לבד.

לכן תטפלי בהכל במוסך לא מורשה -את המסנן טפלי במורשה.

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

פורסם

שלום ריקי.

ואז לפרק אותו מתוך המיכל.הבעיה היא שרוב המוסכים הלא מורשים לא אוהבים להתעסק/אין להם את הידע

לגבי כל השאר אני טיפלתי באוטודיפו וחלק מהדברים(נוזל בלמים או מצתים או מ.אויר)החלפתי לבד.

זה בדיוק העניין אתה חיזקת את התחושה ( אינטואיציה שלי בעניין ) , אבל מה לגבי החלפת רצועה עוד 20,000 - לא כדאי לחכות כבר ?

ושלא יעופו עליי כולם פה אני עושה את הטיימינג בטייבה , כנראה , ולא בצחוק .אתם יודעים מיתון וכו',....

פורסם
שלום ריקי.

אני מסכימה איתך 100% לגבי פילטר דלק , כאמור יש לי אינטואיציות מתקופת הצבא כקצינה בקבע מה לעשות הסתובבתי הרבהבמוסכים , נראה לי זה בא משם ,

פורסם

טוב אז התאמצתי וחיפשתי ואפילו מצאתי..מבצע 50% הנחה!

http://www.mazdaford-center.co.il/newsshow.asp?cat=1&t=1&ncode=61

יש דברים שבהחלט צריך לעשות במוסך יבואן כמו טיימינג למשל.

מה שכן במאזדה לאנטיס לא קורה דבר למנוע אם חגורת הטיימינג נקרעת תוך כדי נסיעה(קרה לי)

את יכולה בשקט לנסוע עוד 20K ק"מ.

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

פורסם

טיימינג - ברור שבזמן , יש חאפרים שלא עושים בזמן - ? אני לא ביניהם .

מוסך מורשה - טוב... הדגם הזה כזה נפוץ קשה לי להאמין שמוסך טוב לא יידע לעשות טיימינג כמו שצריך.

מכיוון שעדיין לא ארגנתי לי ספר רכב השאלה היא ספציפית מה המיפרט של 15000 ביחס ל45000 , ול30000 .

תודה ! ריקי

פורסם
טוב אז התאמצתי וחיפשתי ואפילו מצאתי..מבצע 50% הנחה!

http://www.mazdaford-center.co.il/newsshow.asp?cat=1&t=1&ncode=61

יש דברים שבהחלט צריך לעשות במוסך יבואן כמו טיימינג למשל.

מה שכן במאזדה לאנטיס לא קורה דבר למנוע אם חגורת הטיימינג נקרעת תוך כדי נסיעה(קרה לי)

את יכולה בשקט לנסוע עוד 20K ק"מ.

ברכב שלה כן יגרם נזק, רק בלאנטיסים הישנות יותר (עד שנת תשעים ושמונה) לא יגרם נזק, למנועים מסדרת B בלבד!.

פורסם

נכנסנו לתת נושא אחר אבל אוקיי - תודה על האינפורמציה,

ברכב שלה כן יגרם נזק, רק בלאנטיסים הישנות יותר (עד שנת תשעים ושמונה) לא יגרם נזק, למנועים מסדרת B בלבד!.

בקטע הזה אני לגמרי איתך ובאופן כללי לא מזניחה שום טיפול ותמיד בזמן . הרכב מחזיר יחס בהתאם .

כל 90000 אנחנו עושים טיימינג , טוב בינתיים היינו צריכים רק פעם אחת.

• תוכן חדש...