Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעלי SGS1, נא להתפקד!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום.

העלתי בעבר את הסוגיה אבל היא עלתה וצפה שוב: ברשותי HTC DESIRE. המכשיר נחמד מאוד אבל ישן קצת והאמת מעצבן אותי מאוד הקטע של הזיכרון.

עלתה בראשי המחשבה (בפעם השניה) להחליף אותו ב-SGS1 I9000 או אפילו ב-I9001 (דגם PLUS למי שלא מכיר. זה אותו מכשיר רק עם מעבד חזק יותר).

הרעיון הוא לרכוש מכשיר משומש שעלותו בעצם זהה לזו של המכשיר שברשותי.

וכאן אני צריך את עזרתכם: חבר אמר לי היום של-SGS1 יש טאצ' מגעיל לגמרי ושהו נתקע המון.

האם יש אמת בדבר? ה אם יש אנשים שיכולים להעיד שהמכשיר מוצלח/לא מוצלח?

תודה.

נ.ב. למען הסר ספק, אני חוזר ומדגיש: המטרה היא להחליך למכשיר אחר ללא תוספת כסף.

פורסם

לאבא שלי יש אותו והוא מכשיר בסדר גמור, לא נתקע והטאצ' סבבה לגמרי(המכשיר נקי מכול מיני רומים של המפעילות).

אם תצליח להחליף אותם באותו מחיר, אז למה לא. אישית, אני בספק שהם יעלו בדיוק אותו מחיר, כי אמנם ההבדלים לא גדולים אבל בהחלט הגלקסי מכשיר יותר טוב, ויש אותו בשפע ביד 2.

פורסם

הטאצ לא נתקע, זה הרום המקורי שנתקע

חוצמזה שיש אפליקציה ל sgs1 לכוון את רגישות המסך

אני עם שלי 8 חודשים והוא ראה הרבה , אבל נתקע הוא לא

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

עופר, מה הבעייה עם הזכרון? יש לי גם דיזייר ואין לי שום בעיית זכרון או מהירות. הפסקתי להשתמש ברומים עם סנס ומאז המכשיר טס.

כרגע אני עם רום של mildwild cm 3.8 שמבוסס על cm7.

כדי לקבל יותר זכרון תעבור ל hboot cm7r2 שיתן לך 289mb במקום 147mb שיש לך כרגע.

כל רום בלי סנס יהיה שיפור רציני ודברים מסוימים שיש בסנס אפשר להתקין בנפרד.

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Veni Vidi Vici

פורסם

psdd - אכן מותקן רום מקוסטם.

wiking - אולי באמת הגיע הזמן לוותר על הסנס. תאכלס, מעולם לא הבנתי מה בדיוק הוא תורם לי ולמה אני צריך אותו.

travian - מסך יותר גדול זה נחמד, המכשיר קל יותר ודק יותר, הסוללה חזקה יותר.

אם צריך להוסיף כמה מאות שקלים אז באמת לא שווה הסיפור. אני כבר אמתין ואשדרג מתישהו בצורה רצינית יותר (מישהו אמר HTC ONE X :twisted:)

פורסם

אני אישית לא צריך מסך יותר גדול ומניסיון קצר עם סמסונג, המכשיר פשוט לא מרגיש איכותי מספיק מבחינתי.

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Veni Vidi Vici

פורסם

לי אישית (טלפון של אמא שלי) יש נסיון מר עם המכשיר הזה.

הרום של מפעילת הסלולרי נהיה איטי מאוד אחרי כמה חודשים.

הרום של דרקי היה יציב איכשהו אבל עם באגים שצצים פה ושם.

הרום של CM גרסה 7 עשה הרבה מאוד בעיות ובסוף המכשיר איתחל את עצמו ונכנס ל BOOT LOOP ולא יצא ממנה.

נסיתי לצרוב עוד פעם CM7 ועכשיו הטלפון נתקע הרבה.

עוד פעם, כל זה על סמך נסיון אישי שלי עם מכשיר יחיד מסוג זה.

פתגם סיני אומר: "אנשים ג'אחרים מזהים תגובות כג'אחריות."

פורסם

כבעל SGS1, אני יכול להגיד שלפני שדרוג גירסת האנדרואיד, הוא היה מעצבן ובעייתי. אחרי השידרוג, הרוב המוחלט עובד חלק, מהר ומגניב. השידרוג בוצע אצל המפעילה (לא פריצה, עדכון קושחה בלבד).

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אם חשובה לך פעולה חלקה ונוחות שימוש אז אולי תתקין HEBMIUI.

עובד הרבה יותר טוב מזה של סלקום ואפילו הסטוק של סמסונג.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

חשבתי קצת עם עצמי ומעבר לעובדה שסתם מתחשק לי להחליף את המכשיר מה שבאמת באמת חשוב לי זו הסוללה.

בשימוש בסיסי של שיחות פה ושם, בדיקת מיילים כמה פעמים ביום וצ'ט פה ושם אני מסיים את היום עם 40% +-.

עכשיו כשהתמכרתי ל-DRAW SOMETHING + בדיקת מיילים כמה פעמים ביום + צ'ט פה ושם אני מגיע למצב שאחה"צ אני צריך להטעין את הסוללה אחרת המכשיר פשוט יכבה.

אני יודע שזו בעיה של הדיזייר (רגיל, למי ששאל) והשאלה היא האם ניתן לעשות עם זה משהו או שפשוט להמתין להזדמנות טובה יותר ולשדרג כבר למכשיר רציני יותר?

אין לי בעיות של איטיות, תקיעות וכל מיני חמוצים כאלו. דווקא מרוצה מהרום הנוכחי - LEEDROID HD V3.3.3

פורסם

חשבתי קצת עם עצמי ומעבר לעובדה שסתם מתחשק לי להחליף את המכשיר מה שבאמת באמת חשוב לי זו הסוללה.

בשימוש בסיסי של שיחות פה ושם, בדיקת מיילים כמה פעמים ביום וצ'ט פה ושם אני מסיים את היום עם 40% +-.

עכשיו כשהתמכרתי ל-DRAW SOMETHING + בדיקת מיילים כמה פעמים ביום + צ'ט פה ושם אני מגיע למצב שאחה"צ אני צריך להטעין את הסוללה אחרת המכשיר פשוט יכבה.

אני יודע שזו בעיה של הדיזייר (רגיל, למי ששאל) והשאלה היא האם ניתן לעשות עם זה משהו או שפשוט להמתין להזדמנות טובה יותר ולשדרג כבר למכשיר רציני יותר?

אין לי בעיות של איטיות, תקיעות וכל מיני חמוצים כאלו. דווקא מרוצה מהרום הנוכחי - LEEDROID HD V3.3.3

תקנה סוללה נוספת. יש לי גלקסי S2 ומה לעשות שבתור חייל רוב הזמן אני מבזבז על שיחות/ משחקים והסוללה יכולה להיגמר באמצע היום. לאס 2 יש לי 4 סוללות 8)

פורסם

ה-sense אוכל סוללה יפה מאוד ולא יעזרו הצהרות של מפתח זה או אחר. ניסיתי מס' רומים שונים ויפים מאוד אבל כולם היו איטיים מאוד ובעלי זלילת סוללה מוגברת. מאוד אהבתי sense 3D אבל אחרי יומיים הבנתי שהאיטיות פשוט בלתי נסבלת.

ותאמין לי ש-leedroid איטי מאוד ביחס ל-CM7.

בשביל מקסימום שיפור: כרטיס זכרון קלאס 6 לפחות, רום של oxygen או cyanogenmod7, קרנל של manu 2.1 ורדיו עדכני.

בנוסף, על מנת לקבל מקסימום מקום לאפליקציות תשתמש ב- AD2SDX - AMARULLZ DATA TO SD-EXT (צריך S-off נדמה לי לכך).

לכל זה תמצא הסברים ב-XDA.

מבחינתי, הייתי צריך רק את השעון של סנס (המקורי ולא את החיקויים שלו) שמבחינתי הוא מסט. אחרי חפירה בגוגל מצאתי אותו בתור אפליקציה נפרדת ומאז לא מתגעגע לסנס. אם תצטרך, אשלח לך.

דבר אחרון, ממליץ לך לעבור ל- 4EXT recovery touch במקום CWM. הריקברי הזה בעל הרבה יותר אופציות + מגע + אפשרות להמיר ל-EXT4,EXT3 בתוכו ישירות ללא GPARTED וכדומה.

Veni Vidi Vici

• תוכן חדש...