Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5112 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב. אני עדיין מברר בעוד מספר מקומות.

אבל. לפי שיחות עם 2 חשמלאים (מוסמך וראשי. ). . בודק חשמל דרג 3. ו3 אלקטרוניקאים.

שקע CEE 16A יוכל להעביר כ100A ב12V לפחות ולא לעשות בעיות!.

הוא הרי מתוכנן לעומס של 16A ב400V / 230V.

שזה כ4000W

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה רבה חברים!

בני - ממתין לתשובתך.

SOUNDMAN - תודה על הבדיקה!

האם עובי הכבל משפיע בבחירת השקע תקע? האם לקחת 4G או 8G?

פורסם

לא כדאי להשתמש בתקע שמיועד לחשמל תלת מופעי מפני שהוא מאד גדול ומגושם ולא מיועד לזרם חזק.

יש כאן מחברים מתאימים לרכב. ראה בסוף הדף.

דני

נ.ב. החנות הזו - "vehicle wiring products" - מוצלחת ויש לה הרבה מה להציע למי שמכין צמות או דברים דומים.

פורסם

NICE דני!

VERY NICE

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אהבתי את האתר - אני מחפש כבר לא מעט זמן קיטים של קונקטורים ונעלי כבל - משום מה דווקא את זה אני מתקשה מאוד למצוא.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

קניתי מהם בעבר, הם בהחלט בסדר והסחורה טובה. לא ניסיתי משלוח לישראל, אם תנסה - אשמח לשמוע אם עבר בלי בעיות.

דני

פורסם

שמתי את האתר בפייבוריטס - כרגע אין לי שום התקנה באופק אמנם - אני לא חושב שאני מתכוון להחליף את אחד הרכבים בשנתיים הקרובות.

Pioneer TS-X150

פורסם

mosheva שלום לצערי לא הצלחתי להשיג את הספק שאני עובד איתו אני אנסה שוב מחר.

אתה תוכל להגיע לכפר סבא אם תרצה לרכוש ממנו, אני אצטרך מ"ס הנייד שלך כדי לעדכן אותך.

לצערי אני עדיין חסום להודעות נכנסות (חוק 25) כך שאם אתה רוצה לכתוב את מ"ס הנייד שלך אתה מוזמן.

פורסם

היי תודה על האתר נכנסתי אבל איזה מהם מתאים לי?

בכל מקרה שלחתי להם אימייל נקווה שיחזירו תשובה.

נגב - אני מעדיף שלא לחשוף את הנייד פה. בכל מקרה אשמח לדעת על איזה חנות מדובר.

תודה!

פורסם

או LC24 או LC210, בהתאם לגודל החוטים שבהם אתה משתמש.

אני התקנתי פעם מערכת עם LC210, כדי לאפשר ניתוק וחיבור מהירים. עבד יפה מאד.

דני

פורסם

תודה, לקראת ההתקנה אני אבדוק שוב את הנושא!

תודה לכל העוזרים בנושא! מקווה שהפוסט יעזור גם לאחרים!

לקראת ההתקנה המיוחלת (אני אוסף רכיבים לאט לאט ובתקופת בחינות) אני אעלה תמונות וסיכום לגבי מה שנעשה.

שוב תודה לכולם!

פורסם

פשוט תתקין את המגבר מתחת לכיסא נהג אני לא מבין בשביל מה כל השטויות האלה .

יש לך כוח כל פעם לפרק את המגבר ואת הבננות ?

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם

זה לא כל פעם זה רק שצריך.

מתחת לכיסא לא מתאים לי (למרות שאפשר) בגלל שהרכב גם ככה קטן אז כשאני לוקח נוסעים מאחור הרגליים שלהם אמורות להיכנס קצת מתחת לכיסא ואני מפחד שישחררו לי כבלים או ישברו משהו בלי כוונה.

חוץ מזה אם אני צריך להוציא את המגש בשביל מקום אז עוד מחבר אחד להוציא זה לא נורא.

כל עוד שהוא פריק.

• תוכן חדש...