Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5113 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה עם לוסטרה קפיצית?יש כאלה די גדולות שלטעמי יכולות להספיק

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ואגב,סאונדמן באני כמעט בטוח שאתה טועה בחלק ממה שאמרת.מה שמעמיס כבלים זה זרם ולא מתח.בגלל זה למשל הכבלים שיוצאים מהתחנת כוח הם במתח עצום ורק שנאים בתחילת כל רחוב בדרך כלל מורידים את המתח ל220.בקיצור הגורם שבגללו צריך חיווט עבה הוא הזרם ומערכת ברכב צורכת זרם גדול כי המתח נמוך.(ההספק הוא מכפלה של הזרם במתח)

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

חברים תודה על כל המידע.

אני מאמין שהדרך הטובה ביותר לדעת היא לחבר ולבדוק מה קורה.

אני חוזר לשאלה שלי, האם אפשר להתחבר על האוזן שבמצבר או שצריך חיבור מיוחד?

אני חיפשתי את המחבר של המלגזה אבל לא מצאתי איך להזמין אחד ולא ראיתי מחירים. האם כדאי להחליף את השקעה תקע שקניתי לאדום?

פורסם

Soundman אתה טועה ומטעה.

השקע תקע שהצעת לא מתאים למה שפותח השרשיר רוצה,ואני אסביר.

השקע הזה יכול להזרים דרכו 16 אמפר במתח של 230V שזה יוצא 3700W.

מכיוון שהמתח ברכב הוא 12V אז ההספק יהיה הרבה יותר נמוך 192W.

ודרך אגב 1 שקע תקע של מלגזות מיועד בעיקר לטעינת המצברים מכיוון שהמלגזות הן חשמליות.

ודרך אגב 2 יש לי ניסיון רב עם מערכות הספק ובקרה וחלוקת עומסים.(הנדסאי חשמל).

לפותח השרשור- אני מציע לך לרכוש שקע תקע בעל יכולת להעברת זרם כמו שצריך המגבר שלך,

ולא לעשות ניסיונות כאלו שיכולות לשרוף לך את הרכב במקרה הטוב .

דרך אגב ניתן לקנות שקע תקע כמו שרכשת (בצבע כחול),שהוא מיועד ל32 אמפר.

אתה יכול לחבר את הכבל ,לנעל כבל של המצבר כמובן עם נתיךמתאים שמגן על הכבל.

בהצלחה בני.

פורסם

תודה בני,

אני אנסה להחליף את מה שקניתי ל 32 אמפר, בכל מקרה אני מחבר למצבר עם פיוז לפני.

יכול להיות שאני הראשון שחשב על אופציה של ניתוק מהיר לצורכי מקום בתא מטען כי אני רואה שהדעות חלוקות ואין אמת אחת.

תודה לכולם.

פורסם

mosheva אתה לא הראשון שרוצה לעשות ניתוק מהיר.

בעבר נתקלתי בארכיון הפורום בשרשור התקנה שכלל ניתוק מהיר,אתה מוזמן לחפש.

mosheva בנושא זה ספציפי הדעות ממש לא חלוקות, יש חוקים ותקנות בחשמל ופועלים לפי

חוקים אלו.

בהצלחה בני.

פורסם

mosheva בוקר טוב.[

ההמלצה שלי לגבי שקע תקע 32 אמפר היא רק לגבי צרכן שיצרוך זרם עד 32 אמפר בלבד.

עם בעתיד תרצה לשדרג את המגבר או להוסיף עוד מגבר,תצטרך להחליפו בשקע תקע של מלגזות.

אתה צריך שהשקע תקע שתרכוש יהיה מסוגל להעביר את הזרם המכסימלי של כבל ההזנה שלך.

פורסם

מה רע במפצלי המתח הרגילים ששמים בתא המטען?

מפתח הלן - פותחים את ההברגות של הפלוס והמינוס ושלום שלום.

כבלים של רימוט ורמקולים אפשר להשתמש בBULLET קונקטורים רגילים ונגמר הסיפור.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני לא רוצה להגיע למצב של פתיחת באגים במיוחד שמצביע הניתוק לא תמיד יהיו בבית עם גישה לכלים מעבר לכך אני לא רוצה כבלים חשופים מסתובבים...

תודה על כל המידע אנסה להחליף ל 32 אמפר ואעדכן...

פורסם

שום כבלים חשופים

הדיסטריביוטרים הרגילים לכבל אודיו לרכב הם עם מיגון פלסטיק - אחרי שאתה מנתק את המינוס ומחזיר את המיגון אתה מנתק את הפלוס ומחזיר את המיגון.

בזה נגמר הסיפור.

ראיתי שהציעו לך כאן שקע\תקע באמת קצת יותר קטנים וגם עם קידוד של אדום\שחור אבל ביחס לרכב שאתה מדבר עליו גם הדברים האלה הינם ענקיים. הייתי מחפש אולי הברגה של רכב צבאי למצברי 24V רק זוג אחד של ברגים ומכסה מתברג - אחד אדום לפלוס אחד שחור למינוס ושם על הכבלים נעלי כבל טבעת.

זה גם יחסית קטן ומהווה חיבור שפוי - לא להאמין, משהו צבאי, שפוי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

lanosforce - אפשר לינק למפצל שדיברת עליו וכנ"ל לגבי החיבור הצבאי?

כנראה שלא כל כך הבנתי על מה מדובר.

תודה!

פורסם

זה המפצל לרכב - לדוגמא כמובן

http://www.ebay.com/itm/Stinger-0-4-GA-Power-Ground-Distribution-Block-SPD814-/310225099591?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item483adb5b47

כמו שאתה רואה החיבור מוגן בפלסטיק - סה"כ לפתוח את הפלסטיק - לפתוח את ההברגה ולהוציא את החוט.

ואת התמונות של החיבור הצבאי לא מצאתי - אם יש לך מישהו בצבא שמשרת בחיל תחזוקה או חימוש אני בטוח שהוא יוכל להשיג לך.

Pioneer TS-X150

פורסם

אדי ערב טוב.

השקע למלגזות שהצעתי לפותח השרשור הינו קטן מאוד, בערך 12*5 ס"מ

אולי טיפה יותר.שקע זה מיועד ל175 אמפר.

אני מאמין שלזרמים קטנים יותר השקעים/תקעים יהיו קטנים יותר.

mosheva-איפה אתה גר כך שאם תרצה אני אוכל להפנות אותך לחנויות.

דרך אגב מה עובי כבל ההזנה שמותקן אצלך.

בני.

פורסם

בני,

אני מתגורר באזור השרון - עמק חפר.

טרם החלטתי על איזה עובי של כבל הזנה לבחור. על מה אתה ממליץ למגבר מסדר גודל שלי? (Lightning Audio B.150.2 יש עליו פיוז של 25A)

תודה.

אני מתכוון להתקין בעצמי את הכל על מנת לחסוך עלויות אז אני מצטער על השאלות קיטבג.

פורסם

mosheva שלום.

האם אתה מתכוון לשדרג בעתיד את המגבר שלך ,כי אם כן אז תתקין כבל 4 גייג.

אם אתה לא חושב על שדרוג, לפי דעתי יספיק לך 8 גייג.(תברר זאת בפורום).

המלצה חמה תקנה כבל ממותג מוכר ולא משהו סיני.

אני אבדוק מחר בעבודה איפה אפשר לרכוש שקע תקע כזה ואחזור אלייך עם תשובה.

בני.

• תוכן חדש...