Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5206 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום!

יש ברשותי כבר לא מאת זמן זוג סאבים MAXP84

כן אני יודע זה לא טופ האיכות וגם לא כוח... אך הנני מאוד רוצה לבנות למענם בית חם. תיבה זוגית חמודה וקטנה.

בשום מקום באינטרנט לא מצאתי נתונים שיכולים לעזור לי בחישוב מידות להרכבת תיבה זוגית או יחיד (מאמין שמידות לתיבה אחד כפול 2 יהיה די טוב, או מספק) יש למי שהוא מושג אלו מידות תיבה יתאימו?

באתר לאנזר יש נתונים הבאים :

8'' High Power Subwoofer

Non-Press paper Cone

Specially Treated Foam Edge Suspension

1.5'' High Temperature Aluminum Voice Coil

Magnet Weight: 50 Oz

Impedance: 4 Ohm

Fs: 60Hz, Qms: 4.08, Qes: 1.2, Qts: 1.1, SPL: 88(dB), Vas: 6.0(Cuft)

Mounting Depth: 4.08"

Rubber magnet Boot Cover

Sold as : Unit

לי זה לא אומר הרבה, בעבר ניסיתי להשתמש בתוכנה מיוחדת לחישוב מידה. לקחתי את הנתונים אלו:

Fs: 60Hz, Qms: 4.08, Qes: 1.2, Qts: 1.1, SPL: 88(dB), Vas: 6.0(Cuft התברר שלנסר אני יודע יותר טוב מלחשב:-( . אולי יש מי שהוא שיודע ויכול להמליץ אל תיבה?

פורסם

נתון הVas הוא 6 קיוביק פיט (למרות שלדעתי זה טעות, וזה אמור להיות בליטרים) אבל הQts גם מאוד גבוה.

משהו בנתונים האלו מאוד מוזרים.

פורסם

ראיתי ב YOUTUBE כמה סירטונים בקופסאות שונות גם ב T-LINE, הקופסאות היו די קטנות...

להערכה ככה לפי איך שזה נראה תיבה לא יותר מ 7 ליטר (יחד עם חלל הסאב)

פורסם

אני מופתע חברים:shock: , זה בסך הכל זוג סאבים קטנים וחמודים! תפגינו לויאליות ועזרו לי במציאת בגד מתאים לשני אלו, הרי כך המצב כאן ניראה בהחלט עגום:oops: .

• תוכן חדש...