Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5201 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עכשיו, פניתי לצומת, בכניסה לצומת היה שלט של עבודות בכביש, היססתי להכנס (חשבתי שאסור לי להכנס), ואז אחרי כמה שניות הבנתי שמותר לי להכנס.

יצא ככה שלקחתי רוורס קטן, ונהגת באה גם מצד השני של הצומת, והיא אמרה שהיא באה במהירות כדי להספיק להכנס ושאני לא יפגע בה.

אני לא שמתי לב אליה (כנראה כי באה במהירות).

השאלה שלי היא מי אשם? (לדעתי אני)

61111503.png

dsc0451f.jpg

dsc0452k.jpgdsc0453fz.jpgdsc0454zu.jpg

תודה לכם!

פורסם

אתם אשם

היה לפני מספר שבועות דיון בנושא (אתה מוזמן לחפש),יש תקנה לגבי נסיעה ברוורס

אין שום קשר לנסיעה המהירה של הרכב השני לגבי גורם התאונה,אבל נשאלת השאלה למה לך לשלב להילוך אחורי ? מקסימום הייתה ממשיך 50 מטר קדימה ומסתובב בצורה בטוחה.

אבל יש כאן עוד גורם (לפי הסירטוט שלך )

אני מבין שהיא באה בנתיב שהיה לה שדה ראייה ולכן הייתה צריכה לראותך ובכלל לראות את האוורות של השילוב לרוורס ובכך לעצור בזמן.

פורסם

אתה אשם ובנוסף על זה אני לא מבין איך פיספסת אותה. לפי סימני הפגיעה לפחות חצי מטר מהרכב היה צריך להופיע במראה האחורית וכולו בימנית.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

פספסתי אותה מכמה סיבות:

הפנים של הרכב שלי פנו בערך לדרום מערב (אם אתה שם את הצפון לכיוון הלמעלה של המסך).

ותוסיף לזה שהיא באה מהר.

עוד דבר שהתעצבנתי על עצמי, הייתי שאנן כזה, יש ימים שאני דרוך, ויש כאלה שאני פחות דרוך, היום לא הייתי דרוך. (גם 3 ימים לא נגעתי ברכב כי הייתי בטיול שנתי וכל זה.)

קיצור, שטות שתעלה כמה מאות.

(כבר אמרתי לאבא שלי, הוא ישלם כמה שיהיה בגלל שזה קרה מטעות ולא מזה שהשתגעתי או התפרעתי, וגם הוא כנראה לא היה שם לב אליה באותו סיטואציה.)

היא הייתה עו"ד, יכול ליהיות שבעתיד אולי יהיה צירוף מקרים ואני יצטרך את העזרה שלה.

(איך שזה קרה שתינו ירדנו מהרכב, שלום שלום העברנו פרטים, היא אמרה שהיא נסעה מהר מהרגיל כדי לנסות להעבור מאחוריי לפני שאני יפגע בה).

פורסם

כמה מאות זה כנראה לא יהיה, אלא אם היא תוותר על תיקון או תסכים לצביעה מקומית. אני רואה שצריך לתקן ולצבוע פגוש כנף ודלת, מדובר פה על מינימום של 2000 שקל.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

אתם צוחקים נכון?

היא תגיד לי יותר מ600 שקל, אני יקח אותה לרהט, חצי וגם רבע מחיר.

כבר ערבים לקחו רוורס באמצע הרמזור, גרסו לי חצי מכסה מנוע (גם חלקים במנוע נפגעו: פנס\רדיאטור) עלה 1000 שקל הכל ברהט, במוסך ישראלי מורשה ועם שם טוב רצה 4K.

(ותאמינו לי אני לא מתבאס על זה שאישרתי להם לתקן אותו ברהט, יצא מעולה, צבעו יפה את המכסה מנוע כולו.)

יש גם מצב טוב שפוליש טוב יוריד את רוב הסריטות.

פורסם

אחי אם אתה רוצה הבאתי לך הצעה 600 שקל אתה לא תשלם על תיקון כזה אלא אם כן תשלח אותו לשטחים ולא נראה לי שעורכת דין תסע לשטחים ויכול להיות שהשריטות מהדלת ומהכנף האחורית ירדו עם פוליש אבל יש מכה על המרכב ובמגן התקלף הצבע אז שלושת החלקים צריכים לעבור תיקון מקווה שעזרתי

פורסם

עזרת, תודה.

בינתיים היא לא התקשרה.

עוד משהו שלא ציינתי, הרכב שלהם כולו, לא מבריק, יש הזנחה מבחינה קוסמטית, ככה שאם פוליש יוריד חצי מזה, זה כבר טוב.

• תוכן חדש...