Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתעניין בחיישני רוורס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי לנסר 2008

אני מתעניין ברכישת חיישני רוורס + התקנה באזור באר שבע

על איזה חיישני רוורס אתם יכולים להמליץ לי?

כמה יעלה לי + התקנה?

ואיפה?

תקציב 200-300 ש"ח

תודה

פורסם
ברשותי לנסר 2008

אני מתעניין ברכישת חיישני רוורס + התקנה באזור באר שבע

על איזה חיישני רוורס אתם יכולים להמליץ לי?

כמה יעלה לי + התקנה?

תקציב 200-300 ש"ח

תודה

אני רואה היום שיש המון אתרים שמוכרים את החיישנים הנ"ל ב 100 שקל, בארץ, כולל צג צבעוני.

אתה יכול לקנות את זה, ובעזרת ידיד/ לבד להתקין אותם.

זה לא סיפור גדול, אני למשל התקנתי עם ידיד, את החיישנים שלי SAMSONIX על איביזה 2012. אחד הבחורים פה בפורום, הראה את אופן

הביצוע בדיוק על איביזה SC שלו, נעזרנו בזה גם והיה מאוד מעולה.. בהצלחה 8)

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

אתה אומר שכול החיישני רוורס הזולים הפשוטים (סיניים) שבמחירם 100-200 ש"ח יעשו את עבודתם נאמנה או שיש העדפה לחברה מסויימת ?

פורסם

כל החיישנים שיש בדיל אקסטרים או אליין אקספרס יעשו את העבודה ב80-100 שקלים.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

אם כבר אז תשקיע עוד טיפה(פחות מ40 שקל תוספת) ותקנה חיישני רוורס אלקטרומגנטיים.

בעצם מדובר בחיישן אחד(החיישן האלקטרומגנטי) שאותו אתה מדבר בתוך הטמבון האחורי ואתה גם מקבל כיסוי שלם בלי איזורים מתים וגם לא צריך לחורר את הבאמפר.

electromagnetic-parking-sensor-no-drill-no-holes-led-display.jpg

הגירסא עם המסך:

http://www.electricheap.net/152-electromagnetic-parking-sensor-no-drill-no-holes-led-display.html

הגירסא עם הבאזר(צפצפה):

http://www.electricheap.net/c/135-electromagnetic-parking-sensor-no-drill-no-holes.html

חשוב לציין שזה לא מתאים לפגושים שעשויים ממתכת.

פורסם
אני רואה היום שיש המון אתרים שמוכרים את החיישנים הנ"ל ב 100 שקל, בארץ, כולל צג צבעוני.

אתה יכול לקנות את זה, ובעזרת ידיד/ לבד להתקין אותם.

זה לא סיפור גדול, אני למשל התקנתי עם ידיד, את החיישנים שלי SAMSONIX על איביזה 2012. אחד הבחורים פה בפורום, הראה את אופן

הביצוע בדיוק על איביזה SC שלו, נעזרנו בזה גם והיה מאוד מעולה.. בהצלחה 8)

במקרה הבחור הזה זה אני ? B-)

נחמד לדעת שזה נתן למישהו יוזמה לעשות זאת בעצמו :-)

פורסם

כמו שאמרו לפניי חפש קופון -גג ב150 שח כולל התקנה לכל הארץ. (יש גם בפחות-139-על פניו נראה אותם חיישנים) אני אישית התקנתי באיזור המרכז(חולון) =149 שקל. עושים את העבודה כמו שצריך

פורסם
אם כבר אז תשקיע עוד טיפה(פחות מ40 שקל תוספת) ותקנה חיישני רוורס אלקטרומגנטיים.

בעצם מדובר בחיישן אחד(החיישן האלקטרומגנטי) שאותו אתה מדבר בתוך הטמבון האחורי ואתה גם מקבל כיסוי שלם בלי איזורים מתים וגם לא צריך לחורר את הבאמפר.

electromagnetic-parking-sensor-no-drill-no-holes-led-display.jpg

הגירסא עם המסך:

http://www.electricheap.net/152-electromagnetic-parking-sensor-no-drill-no-holes-led-display.html

הגירסא עם הבאזר(צפצפה):

http://www.electricheap.net/c/135-electromagnetic-parking-sensor-no-drill-no-holes.html

חשוב לציין שזה לא מתאים לפגושים שעשויים ממתכת.

סלח לי על החשדנות כלפי טיב איכות המוצר אבל אם זה באמת אפשרי (התקנה של חיישן ללא קדיחה וקבלת טווח גדול יותר), מדוע לא משתמשים בחיישן כזה ברכבי יוקרה, כאלו שמגיעים עם חיישני רוורס "בילט- אין", ועדיין טורחים לחורר את הטמבון?

פורסם
סלח לי על החשדנות כלפי טיב איכות המוצר אבל אם זה באמת אפשרי (התקנה של חיישן ללא קדיחה וקבלת טווח גדול יותר), מדוע לא משתמשים בחיישן כזה ברכבי יוקרה, כאלו שמגיעים עם חיישני רוורס "בילט- אין", ועדיין טורחים לחורר את הטמבון?

שאלה מצוינת,

מלבד זאת, הרבה יותר קל לאדם שמבצע את ההתקנה באופן מקומי להתקין חיישנים שדורשים קידוח,

כי אחרי הכל, קידוח לוקח 5שניות לחור...אבל לך תפרק עכשיו את הטמבון באמצעים בייתים..

פורסם

לבחור מעליי תשובה מצויינת , קל יותר וזול יותר להתקין חיישני רוורס שדורשים קדיחה.

כמו כן לדוגמא אתה בתור בעל עסק מעוניין להגדיל את ההכנסות שלך, להתקין חיישני רוורס מהסוג שהבאתי יהיה יותר יקר(מבחינת עלות התקנה לעסק=זמן) והמוצר עצמו יקר יותר מהחיישני רוורס שדורשים קדיחה.

יש יתרון נוסף בהם שנגיד ונכנסו בך בפגוש(תאונת חנייה, מישהו גלש אל הרכב ברמזור) החיישן האלקטרומגנטי נמצא בתוך הבמפר והוא בעצם רצועה ולכן לא יפגע, לעומת זאת החיישנים הרגילים הם בולטים וסביר להניח שתצטרך להחליף אותם.

אם אתה עדיין מטיל ספק בהם פשוט תריץ את המילים "electromagnetic parking sensor" ביוטיוב.

פורסם
לבחור מעליי תשובה מצויינת , קל יותר וזול יותר להתקין חיישני רוורס שדורשים קדיחה.

כמו כן לדוגמא אתה בתור בעל עסק מעוניין להגדיל את ההכנסות שלך, להתקין חיישני רוורס מהסוג שהבאתי יהיה יותר יקר(מבחינת עלות התקנה לעסק=זמן) והמוצר עצמו יקר יותר מהחיישני רוורס שדורשים קדיחה.

יש יתרון נוסף בהם שנגיד ונכנסו בך בפגוש(תאונת חנייה, מישהו גלש אל הרכב ברמזור) החיישן האלקטרומגנטי נמצא בתוך הבמפר והוא בעצם רצועה ולכן לא יפגע, לעומת זאת החיישנים הרגילים הם בולטים וסביר להניח שתצטרך להחליף אותם.

אם אתה עדיין מטיל ספק בהם פשוט תריץ את המילים "electromagnetic parking sensor" ביוטיוב.

אוקיי, אז אני מבין למה מתקינים בארץ לא עושים שימוש במוצר אבל שוב, למה יצרני רכבי יוקרה גם לא עושים שימוש במוצר הזה? הם נהנים לספק במפר "מחורר" (הרי הדבר פוגע במראה האסתטי) עם מוצר יותר נחות?

פורסם

תקראו כאן, מסתבר שהאלקטרומגנטי הזה בעייתי מכמה בחינות :

1. הוא מתאים להתקנה רק אם החלק הפנימי של הפגוש חלק לגמרי, זה לא בהכרח נכון בכל הרכבים, צריך לבדוק.

2. צריך לפרק את הפגוש לגמרי כדי להתקין.

3. הביצועים שלו לא עקביים, התראות שווא כשיורד גשם למשל או בשיפועים, עצמים לא מתכתיים מזוהים בצורה חלשה יותר משמעותית.

4. הדבק לא מחזיק ונופל במשך הזמן.

http://www.amazon.co.uk/product-reviews/B0023S5BK6

בקיצור - נשמע טוב בהתחלה, בשטח עובדה שזה לא ממש תופס...

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

אני קניתי מדיל אקסטרים לאוטו שלי, סיאט איביזה.

שחורה

עובד מעולה, בדיוק כמו הסיני שמוכרים בארץ. אותו איכות, כמובן שגם בדיל אקסטרים יש איכויות ככה שתבדוק מה בא לך

אם תרצה אני יביא לך את הקישור למה שאני קניתי..

בעל סיאט איביזה גאה !

• תוכן חדש...