Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין שום קשר בין כמות המגברים לצורך בקבל או חיזוק תשתית החשמל ברכב.

סתם לדוגמא יכולים להיות לך 2 מגברים ששניהם יחד הם 400 וואט rms ומצב שני יכול להיות לך מגבר אחד של 1000.

דבר שני ממליץ לך להריץ חיפוש בנושא קבל מתח וללמוד קצת שקבל לא מפצה על תשתית חשמל שלא מחזיקה את המערכת.

את הכסף שאתה מתכוון לזרוק על קבל עדיף שתשקיע בחיווט עבה ואיכותי יותר.

• תגובות 198
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

scoob

למה אתה חושב שהחיוות שיש לי לא מספיק???

ומה לדעתך כבל יותר טוב? אם אתה לא יודע מה מותקן אצלי ברכב???

מחפש תקליטים ויניל של רוק כבד.

פורסם

קבל עוזר בפיקים, כאשר הצורך בחשמל עולה על יכולת של מצבר לעצר זרם במהירות מספקת. וזה מה שקורה במיוד שאתה שומע למשל..... רוק כבד.....

פורסם

ונוסף, אם אתה חושב שהמצבר לא קשור, אז למה מיצרים מצברים מיוחדים למערכות HI-END?

פורסם

דבר ראשון, איפה בתגובה שלי ראית שרשמתי שאין קשר למצבר?

שנית, אם אתה רושם דבר כמו עם 2 מגברים עדיף זה מצביע על כך שלא הבנת כלכך את נושא הצריכה של המגברים, חוץ מזה לרוב אנשים מחפשים פתרונות קלים וזולים כמו קבל (ששוב לא הוכח שזה פתרון) במקום לשדרג את החיווט\מצבר\3 הגדולים והלאה והלאה.

אין לי מושג איזה חיווט יש לך אני סתם זרקתי אפשרות.

אם יש לך אפשרות לרכוש מצבר ג'ל במקום להתעסק עם קבל והחיווט שלך איכותי אז לך על זה, לא הזכרתי את זה כי הפרש בין קבל למצבר ג'ל הוא עצום.

פורסם

לצערי אין לי אפשרות להתקין מגבר נוסף/ או חלופי בגלל המבנה של רכבף והבעיה במקרה שלי זה לא החשמל, כרגע מנגן הכל ללא בעיות, וגם בסטפ הקודם (לפני שמכרתי) P-2 + מונו לא היתה בעיה של כבלים לא מתאימים. מותקן כבל פלוס של קדנס 4G, והחיווט הוא של MONSTER וSUPRA ( חברה שוודית של כבלים למערכות HI-END). לפי מה שכל הפורומים רוסיים כותבים, בסוג המוסיקה שאני שומע, בשביל שסאב אבצע כמו שצריך הקטעים עם טופים כפולים ברוק כבד, חייב קבל.

לדוגמה:

פורסם

בנוסף, אני מקבל STEG מסדרת QM נוסף, 4 ערוצים לנסיון, שבנתים כנראה יעבוד להגברה של קומפוננט, בחיתוך פסיבי עם 4 קרוסים.

פורסם

אני גם שומע רוק כבד כמו power,metal.. הורדתי קבל ולא שמעתי הבדל של חוסר. אני הולך בימים קרובים להתקין מגבר שלישי ולא חושב שיהיה בעייה בזה. גם הרכב די ישן. הייתי מציע לנסות לפני בלי קבל ולראות אם יש בעייות. דרך עגב. Steg מצויין. אני זוכר שעשו השוות במפגש קרית גת ל diamond d5 שלי ועוד משהו והחליטו שsteg הכי טוב בגבוהים.(מיד,טוויטר) תבדוק מול woland בפורום (אתה יודע מי זה) הוא עשה את הניסוי נרא לי משהו מירושלים גם היה אז

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

כן ודווקה WOLAND אמר שאני חייב קבל למערכת הזאת, במיוחד למוסיקה שאני שומע.

פורסם

עזוב אותך עכשיו מה אמרו לך ובאיזה פורום ותחשוב בהגיון.

קבל הוא בנק שבפיקים חזקים משחרר זרם לצרכנים, עד כאן.

עכשיו תחשוב שאם מערכת החשמל שלך לא מסוגלת לספק את הכח הזה במוזיקה אגרסיבית, גם אם הקבל יגבה אותם, הוא ירוקן מתישהו ואז הוא בכלל נהפך לצרכן נוסף.

אם מערכת החשמל הבסיסית לא מסוגלת להחזיק בעומס היא לא תחזיק גם את הקבל שיעמוד בעומס.

פורסם

אני יודע לגבי WOLAND והוא שומע גם אותו סגנון מוסיקה ושאני לא ידבר על מערכת שיש לו גם כן. אבל לגבי הקבל אני גם לא חושב שתצתרך אותו. אם תרצה. יש לי קבל כרגע מיותר 1,6 מיקרו פרד. תבדוק איך תשמע המערכת שלך בלי ואם תרצה,אני עובד ליד בית שמש תבוא ותקח קבל לצורך ניסוי. (עם אני זוכר נכון,אתה ירושלמי?)

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

כן, אני ירושלמי, אבל הזמנתי היום קבל של AUDISON 1F. והשאלה להתחילה הייתה לא אם צריך או לא, אלא איזה לקנות. כבר הייתה לי ברכב הזה מערכת רצינית, כמו שכבר כתבתי למלה ושם כן הייה קבל.

פורסם

קבל מיותר לחלוטין ,ובכלל התכנון שלך דיי מוזר לדעתי

מה שאני הייתי עושה

זה לרכוש מגבר 4 ערוצים חזק וזול משומש

כמו סאנדאון 100.4

ומשפר את ה-9882 שלך למשהוא יותר מתקדם עם TC וקרוס 3WAY

תקבל תוצאה הרבה יותר טובה לדעתי

חבל שלא הלכתה בזמנו על ה9884 היה לך כבר הכנה לאימפרינט.

• תוכן חדש...