Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 198
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עכשיו, למה סטאפ כזה של מגברים.....

STEG QM 45 X 4 על קומפוננט עם הקרוסם (בעתיד יעבוד על טויטרים ומידים)

STEG AQ 220.2x 2/1 על סאב (בעתיד יעבוד על מידבסים)

בתכנון מונובלוק לסאב, HU P9 או אם אסיג דיל טוב לP99, והחלפת קומפוננט.

מחפש תקליטים ויניל של רוק כבד.

פורסם

שמעתי כבר סטגים (מסדרת K בעיקר) על רמקולים של הרץ.

שילוב לא רע בכלל, בכל המקרים התקבלו תוצאות טובות (היה מדובר בסדרות ספייס, MLK165).

לגבי P9- יש לי, אני מאוד אוהב אותו, אחלה ר"ד.

זו התחלה טובה, אך רחוק מלהבטיח תוצאה טובה.

סט 3 חלקים הוא מאוד מורכב להתקנה ולכיוון. ממליץ לך לחקור טוב טוב לפני שאתה קופץ למים עמוקים.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

לא אמורה להיות בעיה, אבל לפני שהכל יעבוד יש עוד זמן. וחוץ מזה קיימים גם פתרונות לזה.

פורסם

אני עדיין לא חושב שתהייה בעייה גם עם 3 מגברים. בסופו של דבר אתה לא בכיוון של SPL

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

לא רק כיוון של spl דורש חיזוק מערכת חשמל, אני עם גולף שלה אלטרנטור 90 אמפר, חיווט 2 גייג' שמתפצל ל4 לפני 2 המגברים והציוד שבחתימה ועדיין יש לי נפילות מתח בדפיקות חזקות של הסאב.

פורסם

דרך אגב, ראיתי התקנות 3 WAY ברכבים רוסים מסוג LADA שנת 1980.. וזה עובד, ומערכת חשמל שם ממש חלשה.... למה יש אצלך נפילות? משהו לא תקין?

פורסם
Scoob

מוזר..... לא אמור להיות. ומותקן אצלך קבל?

לא מותקן קבל, והנפילות הן יחסית קלות ובווליום מאוד גבוה, בקרוב אתקין קבל אבל יותר בשביל סינון רעשים כמו שהראה יבגני בשרשור לא מזמן.

זהו, חוץ מזה הכל תקין ברכב ויש אפילו מצבר של 65 אמפר במקום 55 שהיה המקורי.

פורסם

איזה סוג מוסיקה אתה שומע? ספר בבקשה אחרי שתתקין קבל האם נפילות נעלמו... איזה סוג קבל אתה הולך לרכוש? ואופן ההתקנה שלו.... מה שאני מבין הוא חייב להיות מחובר באופן הכי קרוב למגברים.

פורסם

אני שומע הכל, רוק, אלקטרוני, מיינסטרים, שחורה..

הנפילות הן בבאסים חזקים, הסאב יחסית חזק 650 אבל בכלל לא נציל והמדבר הוא 1000rms ככה שהוא צורך כמו גדול.

קבל מצאתי אחד בארכיון של אחי, הוא של סטינובר ואין לי מושג מה הקיבולת שלו, אין עליו שום רישום.

ההתקנה אני די מבולבל מצד אחד מרישומים שראיתי פה בפורום אבל מצד שני מלימודי פיזיקה שהבנתי שקבל הוא בעצם נתק חשמלי ואי אפשר פשוט לדחוף אותו באמצע הכבל מתח, אלא לחבר אותו כמו חיבור מקביל לכבל המתח.

נראה מה המתקין יגיד.

בכל מקרה אדווח, אני רק מקווה שזה יקרה הסופ״ש.

פורסם

חברים, לפי ניסיון הצנוע שלי... מערכת בהספק כולל מעל 500 ווט מומלץ להתקין קבל של 0.5F לפחות... אבל כדי מעוד קבל איכותי ובמרחק לא יותר מ-20-30 ס"מ מהמגבר מונו, אחרת זה כסף זרוק באוויר.

בברכה,

סרגיי AKA

Woland

(HU: Pioneer Dex-p90rs + deq90 (twik: DC/DC Unit & Tube preamp

Speakers: 3 way AD MM1, MM4, MM6 / Sub: JL 12W6V2-D4

Amps: Butler TD475 / Butler TD1500 / Phoenix Gold Titanium Ti 1200.1

• תוכן חדש...