Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד עכישו הוא ניגן ב60 הרץ, האם בתיבה סגורה יש צורך בסבסוניק?

מחפש תקליטים ויניל של רוק כבד.

• תגובות 198
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה די אינדיבידואלי, אם אתה שומע מוזיקה אגרסיבית וגם לא ממעט בווליום גבוהה יחסית אז עדיף שתחתוך קצת למעלה יותר מהמגבלה של הרמקול, גם אם הוא מנגן יפה 63.

פורסם

כרגע חברתי טויטרים וסאב, אני צריך מברגע (לקדוח חורים לברגים) בשביל לחבר מידבסים, אצלי כבר מתה הסוללה, לא מחזיק אפילו דקה אחד...:( מחר אני מכווה לחבר גם אותם, ואז הכיונים :)

פורסם

היום חברתי גם את רמקולים. והתחלתי לכוון. והבנתי שאני צריך מונו :(

ImageUploadedByTapatalk1338654897.332034.jpg

ImageUploadedByTapatalk1338655208.482145.jpgImageUploadedByTapatalk1338655225.842804.jpgImageUploadedByTapatalk1338655250.669660.jpg

פורסם

יפה! אני אוהב איך שזה נראה!

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

לאחר התקנה (עדין לא סופית ) מה אני חושב לעשות בהמשך:

1. לשנות מיקום של טויטרין, יותר נכון זוית שלהם, כרגע הם מסתכלים לכיון ההגה.

2. להחליף מונו, יותר נכון לקנות מונו.

3. ושוב פעם כיונים :)

4. להתחיל לחשוב עעל 3 WAY.

די הופעתי לטובה לאחר התקנה של רמקולים היום, וגם אפשרויות של BIT 1. הסצנה די רחבה, אבל גם יש בעיה , עדין לא הצלחתי לפוקס אותה, כי קצת מרוחה. ישבנו עם חבר איזה 3 שעות על הכוונים, הוא כיוון ואני שמעתי :) הרגשה כאילו אחד הרמקולים מנגן בפזה הפוכה. ברגע שמבטלים טיים קורקשן הכל מנגן צר אבל מדוייק....

פורסם

נראה מעולה ומתאים לשאר הפלסטיקה ברכב, אתה יכול לתת יותר פרטים על החומר (בונדו / פיבר גלס) שהשתמשת ?

CarPc with Audison Bit 1, Morel elate 6 on Zapco 350.2

Morel CDM 880 on Zapco 200.2, Morel MT23 on Zapco z50s2

JL Audio W3 on Alpine MRP M500

פורסם

טבעות עץ סנדביץ, מחוברים בזוית, חומר שפכטל דו שיכבתי (כול פיבר בפנים) עם זה בניתי בסיס, מילוי פנימי לקבלת צורה על ידי קצף מנטז, שיוף ושוב פעם חיזוק עם אותו חומר שפכטל

פורסם

האם קיים איזה שהו הבדל בין מונו בלוק למגבר 2 ערוצים בעבודה עם סאב? אני לא צריך חיתוכים כי הפרוססור עושה את העבודה. מה שכן אני צריך שהמגבר ישלות טוב על סאב. מה שאני מבין שכמה ש Damping Factor גבוהה זה יותר טוב. הבעיה שברוב ברוב מגברים לא רושמים את הנתון הזה. ראיתי את מונו של אלפיין ביד 2, ולא מצאתי בשום מקום שרשמו על זה. האם עוצמה של מונו גם משחקת תפקיד חשוב בשליטה. למעלה בהשכול רשמתי שעשיתי נסיון עם מונו של קדנס, מסידרה די גבהה שלהם שאפשר לקנות בארץ, ולא אהבתי אותו ... מצד שני כמה זמן השתמשתי בSTEG שתי ערוצים והוא עשה עבודה נפלא על סאב, הבעה היתה חיתוכים. כרגע הוא מגביר מידבס.

פורסם

hx250 HERTZ בתיבה משופרת 16 ליטר סגורה. סליל אחד 4 אום. כרגע מוגבר על ידי סוני 2 ערוצים בברידג' 400WAT שלא מספק את הסכורה....

• תוכן חדש...