Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש את המידים של הפוקל מסדרת הברליום למכירה (הגבוהה ביותר ), הנפח שהם זקוקים לו ממש קטן (0.3-0.4 ליטר).

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=425267

מידים איכותיים נוספים שלא דורשים נפח בכלל הם של חברת HYBRID AUDIO.

• תגובות 198
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה, אבל בנתים אני עצרתי בקניות :) יסיים בניה, יחבר כל מה שיש. אחרי שאשמע מה כבר קיים נראה מה צריך להחליף/להוסיף.

דבר שאני אני רוצה להשתמש בצ'נז'ר של סוני כי מקור של סאונד, ובראש הכי פשוט בשליתה על צ'נז'ר. מה דעתכם? צ'נז'ר יהייה מחובר בכבל RCA קצר לפרוססור ישירות.

מחפש תקליטים ויניל של רוק כבד.

פורסם

BIT ONE ומקינטוש..... אני לא חושב שזה צמד שצריך לעבוד ביחד. עם כבר לדבר על רמות כאלו כמו מקינטוש, קלריון 9255, דנון' אז לעבוד עם קרוסים פסיבים (עבודת יד) ולא עם חותוך אקטיבי...

פורסם
אם כבר יש לך ביט 1 מכשיר שאני לא סובל, אז לך על המקינטוש שפרסמו ולפני שהוא נמכר.

ולה אתה לא סובל את BIT 1?

פורסם

יפה!! יש התחלה. בלי פיבר? קצף רתוב?

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

זאת רק ההתחלה, יש בסיס עלו יושבת טבעת. הבעיה ישי כיס לדיפון שהרשת הקודמת החזיקה אותו, לחתוך לגמרי זה בעצם להשיר אותו באוויר. נאלתר בדרך..:)

פורסם

גם אצלי היא תשב בתוך החיתוך. זה בול המידה. הוא נכנס בפנים ונפס גם על דלת פנימית וגם על הדיפון.

פורסם

טכן יש שם זווית.. זה לא נראה מצילום אבל הפודיום עומד בתוך הדלת בצורה כזאת שהזוית הולכת לכיון הנהג וקצת כלפי מעלה. יותר, פיזית לא נתן לעשות שם, אלה לשנות לגמרי מבנה של דיפונים. את זה אני עדיין לא יודע/מפחד לעשות לבד. אולי בעתיד אקנה דיפונים נוספים ואז אם האלו אני אשתולל.

שאלה נוספת איך אני מחשב איזה פיוז אני שם לכבל בין אלטרנטור למצבר? כרגע יש לי 120A.

• תוכן חדש...