Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התשובה היא לא לכל הסעיפים. תקנה משהו שנוח לך להחזיק ותוכל להגיע איתו למקסימום ניקיון, ועל הדרך תקנה גם חוט דנטלי.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

• תגובות 140
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מכיוון שראיתי שהיה פה הרבה תנועה לאחרונה,

רציתי לעדכן - שבינתיים כמה אנשים (חלקם רופאי שיניים), אמרו לי שממש אין יתרון לצחצוח עם חשמלית, אם אני משקיע בצחצוח ידני.

ולצערי (אם מתייחסים לקטע של לקנות גאדג'טים) - גם השיננית שביקרתי אצלה לפני חודש אישרה את זה, אחרי שאמרה שאני מצחצח טוב ושלא רק שעדיף לי לא לבזבז כסף על חשמלית, אלא במקרה שלי החשמלית עלולה להעלות רגישות בשיניים (בגלל הורדה מוגברת של שכבת הפלאק).

בקיצור - חיפשתי צעצוע חדש, וכל רופאי השיניים שאני מכיר כולל השיננית שלי, אמרו לי לרדת מהסיפור. :(

בברכה!

יונתן.

פורסם

דווקא בשני הרופאים שאני מטופל אצלהם (רופא שיניים רגיל ואורטודנט), הייתה המלצה לחשמלית, מכיוון שהיא מנקה טוב יותר, בעיקר אחריי טיפול של יישור שיניים עם כל הקיבועים האלו מאחוריי השיניים שנתפס עליהם הרבה לכלוך ומקשים על הניקיון.

ולא תגידו שמדובר ברופאים חאפרים.

את האמת היה לי דגם יש של ORAL-B, היה טוב, אבל לא כמו ה5000. היא משמשת אותי בצבא. (יותר טוב מסתם מברשת רגילה)

את ה5000 יש לי כבר כמעט שנתיים, והיא עובדת אחלה.

לכל האלו שאמרו לצחצח 2 דקות בבוקר - מה הבעיה?

אין כמעט בוקר שלא צחצחתי 2 דקות. (רק אם קמתי בטעות ממש מאוחר, אז חיפפתי קצת ויצא דקה ורבע או משהו)

עדיף להשקיע זמן ולצחצח כמו שצריך, ולצאת מהבית/ללכת לישון עם שיניים נקיות וגם לשמור על בריאות הפה, מאשר לחסוך כמה דקות בשבוע שיכולות לעלות אחר כך בהרבה ביקורים וכסף אצל הרופא שיניים. :roll:

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

כמו בהרבה דברים אחרים (במיוחד בתחום הרפואה) גם אני גיליתי שהדעות חלוקות,

גם במרפאה של אמא שלי המליצו לה בחום להשתמש בחשמלית,

אבל במקרה שלי לשיננית היה מתקן הדגמה מרשים של Oral-B, עם המברשות היקרות והכל (משמע יש אינטרס כלכלי למרפאה למכור לי), אבל היא ממש החמיאה לי על ההשקעה שלי בצחצוח, ואמרה שבאמת שאין לי צורך בחשמלית.

זה אומנם ביאס אותי קצת (כי עכשיו אין לי באמת תירוץ לקנות מברשת יקרה ומגניבה עם כל הגאדג'טים), אבל מצד שני זה כנראה באמת לא כזה נחוץ. (שוב, רק למי שבאמת משקיע בצחצוח)

בברכה!

יונתן.

פורסם

מספר רופאי שיניים המליצו לי על המברשת, בידיעה שאני לא אקנה דרכם.

לאחר שקניתי לי ולאישתי, ההבדל בצחצוח היה כלכך ממשי, שקניתי עוד 6 כאלו למשפחה.

מנקודת מבט של משתמש אני יכול לומר לכם שיש הבדל משמעותי מאוד בתחושה של הצחצוח.

אני באופן אישי ממליץ בחום על אחד משלושת הדגמים

אורל בי 3000

אורל בי 5000

פיליפס סוניקר

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

חזרתי עכשיו מהביקורת החצי שנתית אצל רופאת השיניים, בפעם הראשונה בחיי אמר לי רופא שיניים שהצחצוח שלי טוב ולא קיבלתי הערות והדרכה. השיניים נקיות והחניכיים שמחות.

מבחינתי העסק החזיר את ההשקעה בו תוך פחות מחודש.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אהלן

מחפש מברשת שיניים חשמלית , מישהו יכול להמליץ על דגם ?

הקנייה תבוצע באיביי ולכן אם יש מוכר אמין , יעזור גם

בחיפוש שעשיתי קיים שירשור מפברואר 2013 ... אני מניח שיש ״עידכונים ״ בתחום

תודה

"החיים קשים. הם קשים יותר אם אתה טיפש"

פורסם

ראיתי על המדף באיזה חנות אורל B דגם 3000 במהדורה מוגבלת שחורה עם שתי מברשות ומטען אחד בערכה במחיר של מברשת בודדת.

נראה לי אחלה דיל.

פורסם

מחזק, המטענים של הפיליפס מגיעים עם תמיכה בשני מתחים

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

פליפס מייצרת עבור אורל בי ?

בכל מקרה שלחתי למוכ שאלה , אעדכן

פורסם

פיליפס לא מייצרת בשביל אורל B אלא בראון. החיזוק 'לי היה לטענה שלפעמים יש תמיכה במתח אירופאי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם
לפי המלצתכם תירכש ה 3000

מהמוכר הבא

: http://www.ebay.com/itm/171332176260?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

להבנתי מכיוון שהמוצר מגיע מארהב , הוא יגיע עם מתח של 110V , כלומר עליי להתארגן עם ממיר מתח 220V נכון ?

במחיר זה כבר קנה בארץ. הפרש של 40 שקל.

פורסם

בארץ מחיר ללא לחברי מועדון 410 , משלוח עוד 29 שח

כבר 87 שח על שום דבר בערך ..

• תוכן חדש...