Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עדיין מתקשה להבין משהו בסיסי בקונספט הזה של מברשת שיניים חשמלית: למי יש שתי דקות שלמות להוציא על צחצוח שיניים כל בוקר? מה עושים בזמן הזה, קוראים עיתון? ברצינות, נסו פעם לצחצח עם מברשת רגילה במשך יותר מחצי דקה ותגידו לי אם לא בא לכם להתאבד משעמום. :roll:

• תגובות 140
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש תחומים, שכמה ש'תמתח' יותר את הזמן כך הגמול יהיה גדול יותר.

חוץ מזה שאל תשכח שאת המברשת אתה המחזיק ביד אחת ווזה מותיר לך יד נוספת חופשיה לגמרי...

לגבי ה EMMI-DENT 6, נראה מעניין אבל המחיר הזוי.

שאלה למומחים.

יש לי בבית מברשת שיניים חשמלית של בראון בת 7 בערך, והיא במצב טוב גם הסוללה שלה ויש ראשים חדשים שנקנו לפני פחות משנה.

האם כדאי להשתמש בה או לקנות חדשה?

המכשירים האלו לא שורדים יותר משלוש שנים, הסוללות שלהם נחלשות וזה בא לידיד ביטוי במהירות הראשים.

הייתי קונה מכשיר חדש ומעביר את הראש.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

יש לי מברשת חשמלית של אורל בי מ 2008, ואין שום בעיה.

הסוללות נטענות.

וגם אם היו נחלשות ניתן להחליף אותן בנטענות חדשות.

מאיפה המצאת את זה ?

פורסם
שאלה למומחים.

יש לי בבית מברשת שיניים חשמלית של בראון בת 7 בערך, והיא במצב טוב גם הסוללה שלה ויש ראשים חדשים שנקנו לפני פחות משנה.

האם כדאי להשתמש בה או לקנות חדשה?

לא המצאתי כלום, סוללות נחלשות עם הזמן ואתה התרגלת לאט, לאט למהירות שלהם.

ברגע שתחליף מברשת, תגלה כמה לאט היא עבדה.

לא בכל הדגמים ניתן להחליף סוללות ולא תמיד יש הצדקה כלכלית לעשות את זה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

מספיק עם השטויות. הן עובדות פחות זמן ולא לאט יותר. חוץ מזה תמיד יש הצדקה להחליף בטריה. הבעיה שהסוללות של אוראל בי מולחמות, לכן צריך מלחם כדי להחליף אותן. אבל הן עולות גרושים לאומת ידית חדשה.

לגבי אמי-דנט. קניתי מאנגליה עם 2 ראשים ומשחה אחת במחיר נמוך מטריומף 5000 של בתי.

פורסם

קיבלתי מתועמלן של אוראל בי את המברשת המשוכללת שלהם לאחר הרצאה ארוכה על טיב המברשת וכל הפונקציות המדהימות שלה. בפועל השתמשתי בה פעמיים. אני לא מעריץ של מברשות חשמליות וכך גם רוב הפריודונטים שאני מכיר - התחושה שהיא מעבירה מופחתת ביחס לזו של מברשת רגילה וצורת הראשים מעודדת צחצוח הוריזונטלי שהוא לא אפקטיבי לשמירה על בריאות החניכיים. אני מעדיף מברשת רכה בלי גימיקים וחוט דנטלי.

אגב - מהירויות סיבוב גבוהות לא אפקטיביות בהסרת הפלאק, אבל מאוד אפקטיביות בשחיקת האמייל ואם מנסים לצחצח בצורה נכונה אז מהירות סיבוב גבוהה גם תגרום לנסיגת חניכיים.

אני לא על המחשב אז לא יכול להכניס לינקים, אבל אם מישהו רוצה לראות שיטת צחצוח מומלצת צריך להקיש ביוטוב modified bass technique.

עוד טיפ לשמירה על הגיינת הפה - ברשתות הפארם מוכרים תמיסת המחשה שצריך לגרגר בפה אחרי הצחצוח. היא צובעת פלאק בורוד, ואז יודעים לאן המברשת לא מגיעה.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם
מספיק עם השטויות. הן עובדות פחות זמן ולא לאט יותר.

גם.

בהנחה שהם כל הזמן בהטענה זמן הטיענה פחות משמעותי.

אבל מתח הטעינה של הסוללה פוחת וזה משפיע ישירות על מהירות המנוע שבדגמים הפשוטים לא מבוקר מתח.

בממוצע בחמש עשרה שנה האחרונות, אני אחת לשלוש שנים מצפר את עצמי במברשת חדשה ובכל פעם מחדש נפעם איך החדשה עובדת מהר וחזק יותר, גם כשמדובר בהחלפה של אותו הדגם בדיוק.

אבל, שכל אחד יאמין ויעשה מה שעושה לו טוב.

פורסם

אז הטענתי את המברשת והיא עובדת כחדשה.

אין ירידת כוח, עובדת לזמן ממושך והכל בסדר.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

התארגנתי על פיליפס סוניקייר דיאמנט אחת, פינוק.

יש לה תוכנית נחמדה שמרגילה אותך לרטט לאט לאט, אחרת זה פשוט מחריד.

ההרגשה אחרי צחצוח נהדרת, והרבה יותר קל לי להתמיד בצחצוח של שתי דקות לפי הסימונים שהיא נותנת. זה יתרון אדיר, כי קשה לי להאמין שאי פעם צחצחתי שתי דקות מלאות לפני כן.

השיניים נראות ומרגישות נהדר, אבל המבחן הגדול יהיה בביקור הבא אצל השיננית/שינן, נראה מה יאמרו על מצב הפה.

דבר אחד שגיליתי באמצעותה זה עד כמה מושג הזמן גמיש. העסק עובר מאוד מאוד לאט במצבי תודעה מסויימים, ומאוד מאוד מהר (מה? כבר נגמר?) במצבים אחרים.

אגב - מהירויות סיבוב גבוהות לא אפקטיביות בהסרת הפלאק, אבל מאוד אפקטיביות בשחיקת האמייל ואם מנסים לצחצח בצורה נכונה אז מהירות סיבוב גבוהה גם תגרום לנסיגת חניכיים.

תמהני, אם הפלאק נמצא מעל האמייל, איך המברשת תשחק את האמאייל ולא את הפלאק?

ועוד שאלה, אם יורשה לי. יש הבדל בין סיבובים לרטט מבחינת נזקים אפשריים?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

פלאק הוא רך, אין צורך במברשת עם חמישים אלף סל"ד כדי להוריד אותו, וכשמשתמשים באחת אז בדרך גם האמייל נשחק. למעשה ההמלצה היא להשתמש במברשות הרכות ביותר בהיצע, מעבר לכך כל המוסיף גורע.

ההגיון אומר לי שרטט ישחק פחות. בכל מקרה, אני מהאסכולה שדוגלת בשימוש במברשת שיניים רגילה, וזה גם מה שמלמדים בתוכניות ההתמחות ברפואת חניכיים בהדסה ובת"א.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

תודה דוקטור, אם כך נראה שבלבלתי בין פלאק לאבנית.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

מניסיוני, כל מי שמצחצח במברשת ידנית דקה ומטה, שיעבור למברשת חשמלית. הבעיה אצלו כניראה במוטוריקה של הידיים שמעייפת אותו (בלי להרגיש), הפיתרון מברשת חשמלית.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

דבר אחד שגיליתי באמצעותה זה עד כמה מושג הזמן גמיש. העסק עובר מאוד מאוד לאט במצבי תודעה מסויימים, ומאוד מאוד מהר (מה? כבר נגמר?) במצבים אחרים.

בהחלט. אם באותו זמן בוצע בך במקביל מין אוראלי, גם עקירה כירורגית עשויה להיזכר כחווייה קסומה.

פורסם
מניסיוני, כל מי שמצחצח במברשת ידנית דקה ומטה, שיעבור למברשת חשמלית. הבעיה אצלו כניראה במוטוריקה של הידיים שמעייפת אותו (בלי להרגיש), הפיתרון מברשת חשמלית.

האם זה דבר טבעי, דבר שאין מה לחשוש?

שהרי פעולת הצחצוח לא אמורה לגרום לכאבים / עייפות ליד.

או שאני טועה?

אני חושב שאולי לפני מעבר למברשת חשמלית, כדאי לא להזניח, לבדוק אם הכל תקין.

סתם רק רציתי להוסיף.

פורסם

בגלל שיש פה אנשים שמבינים, מבחינת מברשת ידנית, על מה צריך לשים דגש?

למשל האם לגודל המברשת יש חשיבות? האם לעובי הסיבים\צפיפות יש חשיבות? האם יש חשיבות למפרק גמיש בידית או בראש המברשת?

חשבתי לקנות את המברשת החדשה עם עובי סיב 0.1, אבל מרגיש לי שזה יותר גימיק מאשר משהו רציני.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...