Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יודע איפה כדאי לקנות ראשים ל-ORAL B ברשת?

כמובן שאני מחפש שיהיו מקוריים ולא חיקוי וכדומה

כמה זה אמור לעלות בדרך כלל?

בינתיים מצאתי את זה -

https://www.banggood.com/4pcs-EB50-Replacement-Cross-Action-Electric-Toothbrush-Head-For-Braun-Oral-b-p-992682.html?rmmds=search&cur_warehouse=CN

Polo 2012

• תגובות 140
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה מחפש מקוריים באתרים סיניים דוגמת בנגגוד? לא רעיון טוב.

אני קונה את הראשים מאמזון uk כשיש מבצע טוב, או מאיביי ממוכרים אירופאים אמינים.

יום טוב גם לך

פורסם

יש לי פיליפס שרכשתי לפני כשנתיים וחצי בגרמניה,

מאתמול המברשת מסרבת להידלק, חשבתי שזה עניין של טעינה, ניסיתי להטעין אותה וזה לא עזר. לא נפלה ולא קיבלה מכה, פשוט שבקה חיים בלי סיבה נראית לעין.

מישהו יודע איך ניתן לתקן/איך ניתן לממש אחריות בלי לשלם מחיר של מברשת חדשה?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

יש נורה של טעינה כאשר היא נטענת? אם לא יתכן שאחד ההלחמות השתחרר, זה מה שקרה לי , הלחמה מחדש פתרה את הבעיה , צריך לפרק לפי איזה מדריך ביוטיוב , עבודה מאוד פשוטה.

כמובן שעדיף לממש אחריות אבל מכיוון שקנית בגרמניה ועברו כבר שנתיים וחצי אין לי מושג איך אתה יכול לעשות את זה. תתחיל בלשלוח מייל לפיליפס גרמניה ולראות מה הם מציעים :)

Miata ND2

פורסם

כן, בזמן טעינה הנורה הירוקה מהבהבת.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

המברשת החשמלית הכי פשוטה מנקה בדיוק כמו הכי יקרה - זה הכל קשקוש. כל התוכניות/מצבים/אפליקציות - מיותר לגמרי. יש לי פיליפס בסיסית שעלתה איזה 40 דולר והיא עושה את העבודה כבר שנים. פשוט מגוחך שהם מנסים למכור גרסאות "מתוחכמות" שלה בפי 8 מחיר.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם (נערך)
המברשת החשמלית הכי פשוטה מנקה בדיוק כמו הכי יקרה - זה הכל קשקוש. כל התוכניות/מצבים/אפליקציות - מיותר לגמרי. יש לי פיליפס בסיסית שעלתה איזה 40 דולר והיא עושה את העבודה כבר שנים. פשוט מגוחך שהם מנסים למכור גרסאות "מתוחכמות" שלה בפי 8 מחיר.

זה משפט נכון פשוט משלמים אקסטרה כסף על פיצ'יפקס מיותרים.

אני אוסיף ואומר שמברשת ידנית טובה מנקה בדיוק כמו חשמלית. העיניין מברשת- צחצוח הוא כמו רקדן-רצפה,

לא קשור מברשת - סוג/מברשת. מה שחשוב הוא צחצוח נכון בזמן נכון ושיננית פעם בשנה לפחות.

אני מחזיק מברשת חשמלית שעומדת כשנתיים כאבן שאין לה הופכין.

צחצוח נכון ויסודי אני עורך לפני השינה,כאשר לפני כן אני מעביר חוט דנטלי ומברשת מיניאטורית ברווח של הכתרים,

לאחר מכן צחצוח יסודי (במברשת ידנית!!) כולל לשון וחלל פה.

לעיתים רחוקות אני משתמש גם במרידול אחרי. לאחר הצחצוח לא מכניס אפילו טיפת

מים לפה וככה הולך לישון.

בבוקר אני מצחצח באופן לא יסודי בכלל וגם כרבע שעה אחרי הקפה של הבוקר, במידה וצחצוח שיניים מגיע לפני הקפה כל הצחצוח

לא שווה מאומה.

כל זאת אני כותב כדי להוכיח שניתן יפה לתחזק פה וחלל פה ללא שום הוצאות יקרות ומיותרות.

עריכה אחרונה על ידי yossy

פורסם

יכול להיות שידנית מנקה כמו חשמלית, אבל לפחות מבחינתי היתרון של החשמלית הוא שהיא מכריחה אותי לנקות במשך 2 דקות ומחלקת לי את זמן ההשקעה בכל אזור בפה. אם אני משתמש בידנית זמן הצחצוח שלי הוא בין 30 שניות לדקה במקרה הטוב.

מעבר לזה לא השתמשתי בחוט דנטלי, מברשת או מי פה כבר עשור, ואני לא זוכר מתי פעם אחרונה הייתי אצל רופא שיניים, שלא לדבר על שיננית :shock::oops:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...