Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 140
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רן, אני חושב ששלך זה 1000

http://www.oralb.com/products/electric-toothbrush/professional

וסתם מתוך סקרנות מה מחובר לך לשקע הימני לעזאזל?? o_0

דריש - אני מסכים עם מה שאתה אומר, וכרגע "נרגע" לכיוון ה3000,

למרות שההבדל בינו ל5000 בדיוטיפרי יחסית קטן כבר. (לא כמו בארץ 300 מול 600).

היה לי פעם מברשת חשמלית - אבל היא הייתה מהזולות, ודיי התבאסתי עליה אחרי כמה חודשים (אבל זה היה לפני הרבה שנים).

בנוגע להשוואה לציוד צילום - אני לא רוצה להגיע למצב שאני קונה מצלמת פוקט או "דמוי SLR" במקום DSLR.

ולכן ההתלבטות איפה להעביר את הגבול :)

בברכה!

יונתן.

פורסם
חיובי. יש ראשים מסוגים שונים גם (מלבין, מבריק וכיו"ב).

מגניב, עוד 3 שבועות אני שם. נראה לי שאקנה סטוק קטן :)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

דריש - אני מסכים עם מה שאתה אומר, וכרגע "נרגע" לכיוון ה3000,

למרות שההבדל בינו ל5000 בדיוטיפרי יחסית קטן כבר. (לא כמו בארץ 300 מול 600).

היה לי פעם מברשת חשמלית - אבל היא הייתה מהזולות, ודיי התבאסתי עליה אחרי כמה חודשים (אבל זה היה לפני הרבה שנים).

בנוגע להשוואה לציוד צילום - אני לא רוצה להגיע למצב שאני קונה מצלמת פוקט או "דמוי SLR" במקום DSLR.

ולכן ההתלבטות איפה להעביר את הגבול.

כמוני כמוך, decisions decisions... :wink:

ההתרשמות שלי היא שבמקרה של Oral-B הגבול עובר ב-Vitality, אבל אני עוד לא סגור על זה.

פורסם

טוב, נראה לי שאמא תקבל הזמנה לדיוטיפרי ל-5000 ;)

(בכל זאת זה חצי ממה שכמעט תכננתי להוציא על הקולגייט)

עכשיו רק נשאר לגלות מתי היא נוסעת :)

בברכה!

יונתן.

פורסם

מצאתי את הקופסא,זה ה500.

מה שיש בתקע זה נורת חירום שבהפסקת חשמל נדלקת.מעין תדיאור.

לפי המחירים בזאפ אפשר להשיג אותה ב 160 ₪.

היכן ניתן לקנות ראשים בזול בארץ?

uploadfromtaptalk1372621551674.jpg

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם
טוב, נראה לי שאמא תקבל הזמנה לדיוטיפרי ל-5000.

סבבה.

אם אחרי כמה חודשים תחליט שלא מתאים לך, דבר איתי ואשקול לקנות אותה ממך במחיר שחיטה. :-)

פורסם

אני לא רואה צורך לקנות משהו יותר משוכלל מה oral b vitality precision

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=718268

קניתי 8 ראשים מאיביי ב80 ש"ח מקוריים,קניתי את הראשים האלו:

http://www.oralb.com/products/dual-clean-brush-heads/

מברשת מעולה ממליץ עליה בחום,כל פעם שאני בא לרופא שיניים הוא מבסוט שאין לו הרבה עבודה:lol:

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

חולק על דעתך,

בימים אלו עברתי מה -vitality precision ל 5000

אין מה להשוות.

אפשר להסתפק גם ב 3000 בלי הצג המיותר, מכשיר ליגה!

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

1. המהירות - היא לא תלויה בעוצמת הסוללה כמו במברשת הישנה, ז"א שהסוללה נחלשת המהירות לא יורדת. חוץ מזה שהיא מסתובבת הרבה יותר מהר.

2. השילוב של המהירות עם הראשים המיוחדים, פצצה. תחושה מדהימה של נקיון.

3. הטיימר של ה -2 דקות מתזמן אותך כמו שצריך

4. תוכניות, יש למשל את המסאג שזה מאוד נחמד ויש עוד כמה תוכניות.

5. הגנה בפני לחץ יתר.

6. סוף, סוף יש לי שעון במקלחת (על הצג של ה 5000)...

באמת עולם אחר.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

תוכניות, יש למשל את המסאג שזה מאוד נחמד ויש עוד כמה תוכניות.

באמת עולם אחר.

למה משמש המסאג'?

ועל מה הוא עושה לך מסאג' בדיוק? על החניכיים?

בברכה!

יונתן.

פורסם

קשה להסביר. המהירות עולה וירדת כל הזמן . זה מאוד נעים. בעיקר בבוקר שלא נדרש צחצוח חזק

פורסם

לבת שלי, שמצטיינת בהרגלי הגיינה ירודים קנינו אוראל B 5000. יש לשים לב שרוכשים דגם D34 ולא D32 הישן.

לי יש קולגייט אומרון C כלשהו והוא לדעתי נחות ופחות נוח מבראון. יחד עם זאת יש לי עוד מברשת שיניים שלדעתי נותנת אחלה פיתרון לצרכים של פות"ש.

EMMI-DENT 6. הבעיה היחידה שצריך איזה 4-5 דקות לסיבוב ומשחה שלהם יעודית. אבל החרא הזה ניקה לי חום בין השיניים שאפילו שיננית לא הצליחה להוציא.

http://www.youtube.com/watch?v=ObXGHtXHfoA דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם

שאלה למומחים.

יש לי בבית מברשת שיניים חשמלית של בראון בת 7 בערך, והיא במצב טוב גם הסוללה שלה ויש ראשים חדשים שנקנו לפני פחות משנה.

האם כדאי להשתמש בה או לקנות חדשה?

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

• תוכן חדש...