Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איביזה ב-70,000 ש"ח= חרטה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במהלך שיטוטיי הרבים על הכביש אני נתקל בלא מעט איביזות צבעוניות ויפות. כל מי שנמצא בעניינים בשוק הרכב המקומי, בוודאי יודע על הדיל המדהים של איביזה ב-70,000 ש"ח.

לאחר כניסה לאתר של סיאט והצצה במפרט הדגם המדובר, נוכחתי שלא ראיתי עדיין איביזה אחת על הכביש שנמכרה בסכום הזה.

ומדוע זה? משום שהאיביזה המוצעת במחיר הזה, מוצעת גם ברמת אבזור פשוט מחפירה. וזה למי שחושב שאין פה קאץ', אז יש.

כל האיביזות שאני רואה על הכביש, מצויידות למשל במראות בצבע הרכב, כולל פגושים. עדיין לא ראיתי איביזה אחת עם מראות בצבע שחור מט לא מודרני ו/או טמבונים בצבע הזה.

אז מה קורה בפועל אם אתם שואלים אותי? שאדון ישראל ישראלי נכנס לסוכנות של סיאט ואומר לנציג מכירות שהוא רוצה איביזה ב-70,000 ש"ח. הנציג מכירות אומר לו: אוקיי, בוא תראה מה אתה מקבל ומציג לו את האבזור הסופר דופר דל של האיביזה. ואז הקונה הפוטנציאלי פותח עיניים לרווחה כלא מאמין ומתבאס נורא. בשלב הזה, או שהוא יוצא בבושת פנים מהאולם תצוגה של סיאט, או שהנציג מכירות מצליח לסבן אותו ואומר לו שבתשלום חודשי קצת יותר גבוה (סביר להניח שרוב הרוכשים לוקחים מימון), הוא יקבל יותר אוטו (כלומר איביזה נורמלית ולא מבזה כמו מה שמוצע לכל הישראלים שחושבים שהם לא פראיירים).

ולמי ששואל על האבזור של האיביזה הסופר סטנדרטית הזו, אספר כי למשל אין שום מערכת אודיו, אין חישוקים קלים אלא טסות מסכנות, יש צמיגים רזים נורא ובקוטר של 14 (אפילו לא 15 שזה הסטנדרט במכוניות סופר מיני), מראות וטמבונים בצבע שחור מט, אין מחשב דרך (גם דבר מאד מאד סטנדרטי במכוניות מיני אפילו) ועוד.

עכשיו אני אשאל אם מישהו רוצה לקנות איביזה כזו? מעניין שכל האיביזות שאני רואה על הכביש הן בעלות חישוקים קלים ומראות וטמבונים בצבע הרכב. כלומר כולן עולות פחות או יותר סביב ה-85,000 ש"ח (בהנחה ולא מדובר ב-TSI היקרה משמעותית ואשר חוצה את ה-105,000 ש"ח אלא מדובר במנוע הישן של 1.4 85 כ"ס),משום שרוכשיהן בוודאי לא רצו לקבל רמת אבזור מחפירה.

פורסם

לפי מה שזכור לי כל מה שרשמת לא נכון.

אני לא חובב גדול של המותג בטח לא של VAG אבל באיביזה ב70K כן יש פגושים בצבע הרכב, ג'נט 15 ורדיו דיסק לפי מה שזכור לי, קרוז קונטרול , HILL HOLDER ופגושים בצבע הרכב ובנוסף אני בטוח שיש עוד דברים ששכחתי.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

טוב, עכשיו נכנסתי לאתר של סיאט והם שינו אותו. לפני כמה ימים האתר היה שונה והייתה אפשרות להיכנס למפרט של דגם הבסיס ואני זוכר ב-200% את כל הדברים שרשמתי. מדובר על רמת גימור רפרנס עם המנוע 1.4 85 כ"ס ובאמת באמת שכמעט לא היה שום דבר ברכב. אני אנסה למצוא את הקישור למפרט.

פורסם

שמע אני לא מבין מאיפה הבאת את זה ועל מה אתה מדבר בכלל.

נכון שרמת האבזור לא משהו - אבל מה אתה מצפה לקבל ב-70K. הם פשוט עשו כמעט את הכל בכדי להוזיל את עלויות הרכב ועדיין האבזור סביר.

כמו שנאמר: מגיע עם בקרת שיוט, מערכת סיוע בזינוק בעלייה, רדיו דיסק, נעילה מרכזית, פנסי ערפל, וג'נטים 15 אבל רק עם 2 חלונות חשמל.(אפשר לשדרג ל-4 בתוספת תשלום כלשהי).

פורסם

כולי מזועזע, במחיר 70K אתה מקבל את גרסת הבסיס?! בלי מגנזיום סאנרוף ומולטימדיה?

אכן, שערורייה.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם
כמו שנאמר: מגיע עם בקרת שיוט, מערכת סיוע בזינוק בעלייה, רדיו דיסק, נעילה מרכזית, פנסי ערפל, וג'נטים 15 אבל רק עם 2 חלונות חשמל.(אפשר לשדרג ל-4 בתוספת תשלום כלשהי).

אכן אבזור סביר לחלוטין בשביל 70 אלף ש"ח,

בקליאו יש בקרת שיוט, אין מערכת סיוע לזינוק אבל יש מגביל מהירות, רדיו מקורי עם שליטה מההגה, נעילה כמובן, פנסי ערפל, 2 חלונות חשמל, 6 כריות אוויר (יש 4 בסיאט) וכו'.

כל המכוניות בתקציב הזה מציעות אבזור שלא מבייש לעיתים גם מכוניות משפחתיות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
שמע אני לא מבין מאיפה הבאת את זה ועל מה אתה מדבר בכלל.

נכון שרמת האבזור לא משהו - אבל מה אתה מצפה לקבל ב-70K. הם פשוט עשו כמעט את הכל בכדי להוזיל את עלויות הרכב ועדיין האבזור סביר.

אתה טועה, אין רדיו דיסק, איו פנסי ערפל, הג'נטים הם 14 (175/70), מראות וידיות בצבע שחור מט (טעיתי בנוגע לטמבונים, מתנצל) ואכן אין מחשב דרך.

אין לי טענות בנוגע לאבזור, סך הכול מדובר במחיר נמוך מאד ואין לצפות לאבזור שופע. מה שאני אומר הוא שמכל האיביזות שאני רואה על הכביש (ואני רואה הרבה) עוד לא ראיתי אחת כזו שנמכרה במחיר הזה. וכראיה לכך, כל האיביזות שאני רואה על הכביש הן עם ג'אנטים מגנזיום ומראות וידיות בצבע הרכב. זה אומר שלא מדובר באיביזה שנמכרת במחיר של 70,000 ש"ח וזה מה שמעניין פה.

פורסם

אתה טועה, אין רדיו דיסק, איו פנסי ערפל, הג'נטים הם 14 (175/70), מראות וידיות בצבע שחור מט (טעיתי בנוגע לטמבונים, מתנצל) ואכן אין מחשב דרך.

אין לי טענות בנוגע לאבזור, סך הכול מדובר במחיר נמוך מאד ואין לצפות לאבזור שופע. מה שאני אומר הוא שמכל האיביזות שאני רואה על הכביש (ואני רואה הרבה) עוד לא ראיתי אחת כזו שנמכרה במחיר הזה. וכראיה לכך, כל האיביזות שאני רואה על הכביש הן עם ג'אנטים מגנזיום ומראות וידיות בצבע הרכב. זה אומר שלא מדובר באיביזה שנמכרת במחיר של 70,000 ש"ח וזה מה שמעניין פה.

http://www.seat.co.il/landing_ibiza.asp?ref=SELF_230x100_HOME

זה מה שכתוב, אין לך מה להתווכח איתי הצגתי עובדות.

מראות וידיות בצבע הרכב בטח זאת תוספת של כמה מאות או בגג אלף ש"ח. עם מיקוח אולי תקבל גם בלי להוסיף שקל.

כנ"ל לגבי ג'נטים, ב-70K בכלל לא הייתי מצפה לקבל רכב עם ג'נטים. (בסיאט בטח יבקשו ממך תוספת 1000-2000 לגנטים)

יש רכבים יקרים בהרבה שלא מגיעים עם גנטים סטנדרד כמו גולף ואפילו אופל אסטרה 1.4 טורבו מגיעה עם טאסות!

פורסם

מהההה, איך אתה לא מקבל ב70K מנוע 1800TSI?

אני לא מאמין, איך הם מעזים לשחרר רכב ב70K בלי גאנטים מגנזיום ומושבי עור.

בושה פשוט בושה..

מה חשבת שתקבל ב70K? ברצינות, מה שאתה מקבל ב70K זה סבבה לגמרי, רכב חדש מהסוכנות עם פנסי ערפל שפועלים על חיישן(יש פנסי ערפל באיביזה שבמבצע), רדיו דיסק, בקרת שיוט.

סליחה אבל ב70K אני לא חושב שיש לה מתחרים, אז להתבכיין שהמראות בצבע שחור זה דפוק. ויכול להיות שמה שאתה רואה בכבישים איביזות עם מגנז ועוד כל מיני תוספות, זה אפשרי, זה יכול להיות אפטרמרקט וזה יכול להיות בתוספת תשלום מהסוכנות...

פורסם

יש לי את הרכב הזה מהמבצע.

הג'נט הוא 15,

יש רדיו דיסק מקורי , ובמשלוח האחרון מקבלים משהו של פיונר או קנווד לא זוכר.

יש פנסי ערפל

מה שמפריע שאין חלונות חשמל אחורי. אבל בהחלט אחלה רכב באחלה מחיר.

פורסם
יש לי את הרכב הזה מהמבצע.

הג'נט הוא 15,

יש רדיו דיסק מקורי , ובמשלוח האחרון מקבלים משהו של פיונר או קנווד לא זוכר.

יש פנסי ערפל

מה שמפריע שאין חלונות חשמל אחורי. אבל בהחלט אחלה רכב באחלה מחיר.

אם יש לך את הרכב מהמבצע, אז אני לא אתווכח. כנראה שהם צריכים לעדכן את המפרט שלהם ו/או שהוא ישן. הייתי שם קישור למפרט שראיתי אך מתוקף היותי חדש פה, אני לא יכול לצרף קישורים להודעותיי עדיין.

פורסם

פעם הבאה לפני כותרת כל כך מפוצצת לפחות תתבסס על משהו.

דובר על המבצע הנ"ל כל כך רבות ויכולת למצוא חוות דעת וסקירות על האיביזה המוצעת ב-70K מכאן ועד הודעה חדשה.

פורסם

זה מה שכתוב, אין לך מה להתווכח איתי הצגתי עובדות.

מראות וידיות בצבע הרכב בטח זאת תוספת של כמה מאות או בגג אלף ש"ח. עם מיקוח אולי תקבל גם בלי להוסיף שקל.

כנ"ל לגבי ג'נטים, ב-70K בכלל לא הייתי מצפה לקבל רכב עם ג'נטים. (בסיאט בטח יבקשו ממך תוספת 1000-2000 לגנטים)

יש רכבים יקרים בהרבה שלא מגיעים עם גנטים סטנדרד כמו גולף ואפילו אופל אסטרה 1.4 טורבו מגיעה עם טאסות!

כמו שרשמתי למישהו אחר, כנראה שהמפרט שלהם לא מעודכן או שחלה טעות. באותו קישור ששמת בהודעתך, אם תקליק ותיכנס למפרט המלא (כפי שמסומן לך בחץ), תגלה שבדגם המדובר אין רדיו דיסק ועוד כל מיני דברים שציינתי.

פורסם
פעם הבאה לפני כותרת כל כך מפוצצת לפחות תתבסס על משהו.

דובר על המבצע הנ"ל כל כך רבות ויכולת למצוא חוות דעת וסקירות על האיביזה המוצעת ב-70K מכאן ועד הודעה חדשה.

כנס לקישור שלך ותקליק על המפרט המלא ותגלה שרשום שאין רדיו דיסק וגם צמיגים כמו שרשמתי. אם יש ליבואן רכב טעות במפרט, זו בטח לא בעייה שלי. אני בסך הכול קורא מה שכתוב. אתה לא צריך לכעוס אחי, קח את זה בקלות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...