Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

BRZ vs MX-5 vs 370Z


mcqueen234
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נשמע מעודד, אם כי צריך לזכור את הדברים הבאים:

1. Z370 לא מתחרה ב-BRZ. בטח לא בארץ.

2. מגזינים בריטיים נוטים להתלהבות יתר ממכוניות חדשות. חכו למבחנים השוואתיים נוספים.

3. לא חוכמה לספר באריכות על יתרונות השלדה וההיגוי של ה-BRZ, ולכתוב בסוף "הניסאן והמאזדה לא יכולות להתמודד מולה". תסבירו למה...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לא יודע עד כמה נכון להשוות בין המכוניות האלה, אמנם כולן הנעה אחורית אך מדובר בשתי רודסטאריות לעומת סגורה.

 

בכל מקרה קראתי המון ביקורות טובות על ה-GT86 שזה אותו אוטו כמוו ה-BRZ. מדובר על רף חדש של הנאה והנעה מנהיגה.

פורסם

סידרתי לך את הבעיה עם הגדלים של הפונט. בכל מקרה, איפה אתה רואה שם שתי רודסטריות?

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

 

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

עם כל אהבתי לצמד הטויובארו, הנטיה ל"חדש מפני ישן תוציא" - ובמיוחד ב'אוטוקאר', מוגזמת משהו.

 

טרם נהגתי באחת מן הטויובארו, אך אני מכיר היטב את המיאטה לדורותיה וגם ב-370Z זכיתי לנעוץ דורבנות.

 

370Z אולי לא רהוטה ומדוייקת כקיימאן, אך היא מכונית ספורט מהנה ומענגת מאד, עם רזרבות של כח ומספיק הנאות נאות(מלשון raw) כשבאמת לוחצים אותה. הנסיון להציג אותה כמעט מרושלת במבחן זה אינו הוגן - ולטעמי אינו מקצועי.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

מציע לכם לא להתחיל ולנתח את הבדלי ההתנהגות בין הטויוטה לסובארו, רוב הסיכויים שמדובר בהבדלים קטנים שיבואו לידי ביטוי רק במצבים קיצוניים.

 

מסכים עם 504L בנוגע לניתוח שבכתבה. ה-370Z שונה מספיק בשביל לא להתחרות בקטגוריה הזו. היא כבדה משמעותית וחזקה משמעותית. יכול להיות שעל מסלולים מסוימים היא לא תהיה מהירה יותר, אבל כאמור ההנאות שלה הן שונות.

 

אני, בכל זאת, מעדיף קלות משקל על פני כוח. בינתיים אחכה לסוף 2013, בתקווה שעד אז תגיע סוף סוף המיאטה החדשה. אם השמועות על 900+- קילו ו-1.3 טורבו נכונות, זו אמורה להיות סוג של אליז מודרנית וככזו היא צפויה להיות משהו באמת מיוחד.

 

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

×
×
  • תוכן חדש...