Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5111 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך הוא נמצא כשיר כשיש לו כאבים ברגל ?

מהר מהר :

1. התערבות של הורים.
  2. לקחת עו"ד (או לפחות לשלוח לבסיס שלו מכתב שלמטה כתוב עו"ד XXXXXXX )+ לקחת את הילד למומחה חיצוני לצבא ולא בגלל שצריך להראות לצבא מאיפה משתין הדג אלא בשביל באמת לטפל בו.
  3. לאסוף את כול החומר הרפואי וחו"ד שנתנו רופאים בצבא בקלסר מסודר , ברגע שרופא במרפאה הצבאים רואה קלסר מסודר ,היחס שלו משתנה ב 180 מעלות כי הוא מבין שמישהו עוקב אחריו והם לא מתים על זה בכלללל.
  4. ותמיד לשאול את שאלת השאלות :" ד"ר ,למה השברים חוזרים ??? אני לא יכול לתפקד ככה"

ואני ממליץ לאחיך , לגשת כול יום למרפאה או לראות לפחות חובש וכמובן לשמור כול פיתקית אפילו .

ואם ממש בא לו לדפוק איזה מפקד/רופא שם אז להקליט את השיחה שלו איתו שהוא מציב בפניו טענות של אני לא יכול לתפקד .

ייתכן ואחיך נפל על רופאים שבאו למילואים והם זורקים בולבול ,שים לב .

יש בסיסים שיש שם פעם בכמה זמן מה שנקרא "רופא חריגים" זהו רופא שמבצע מעקב צמוד אחר אלו שהתיקים הרפואיים שלהם קצת מסובכים.

וטיפ לחיים נוחים , תמיד לפתח יחסים קלים עם איזו חובשת . זה עוזר בהקשר של מידע פנים.

כול זאת מפי בחור ששרת שנתיים ו 4 חודשים כשביום בהיר אחד נודע לו שלא היה אמור להתגייס כלל וכלל מסיבות רפואיות .

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

אם היית מכיר כדורגל היית יודע כי מדובר בחולצה מספר 9 שלבש השחקן במדי מכבי חיפה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
ושלא יהיה צעיר, יש גבול - אם זה מה שגורמת לו הטירונות אז שלא יקום מהמיטה כל היום ועל הז*ן מה שהמ"כים אומרים.

אומנם אני עשיתי סך הכל טירונות 02, אבל לא נראה לי שלמ"כים ב05 יש סמכויות יתר.. קצת יתעצבנו ובסוף יעזבו אותו בשקט לעשות מה שבא לו.

אני ממליץ שלא תייעץ סתם אם אתה לא מבין ולא ומתבסס על ידע קודם ,

הבחור מבקש עצות בדרך הישרה ולא בעיקוף , אמנם למ"כ 02 ומ"כ 05 יש אותן סמכויות , אבל אופן הטיפול בחיילים סוררים מבחינה משמעתית הוא נוקשה יותר ביחידות הלוחמות , מה שבטירונות 02 יסתיים בשעה-2-3 ביציאה , יסתיים ב05 בשבת בבסיס.

מה שיסתיים ב02 בשבת בבסיס , יסתיים בריתוק 14 ביחידה לוחמת , והלאה והלאה.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

בנוגע לעצה של ״להתמרד״ עם המפקדים- לא מומלץ.

לדעתי, העצות שניתנו בנוגע לחוות דעת חיצונית וטיפול חוץ הם היעילות ביותר. אם מתאפשר- לנסות להוציא גימלים ולהסדיר את העניין בבית(הליכה לרופא וכו וכו). מכיוון שרק טירון בקרבי זכאי רק לרגילה- שלא יחכה לה- שיפעל מיידית. הנזקים שייגרמו אולי לא בלתי הפיכים אבל לא צריך לגרום האחד לנזקים לעצמו, בטח ובטח כשמדובר בפעילות בט״ש/ אימונים. שידאג לעצמו למצב תקין שיוכל לשרת את המדינה בכבוד.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
אם היית מכיר כדורגל היית יודע כי מדובר בחולצה מספר 9 שלבש השחקן במדי מכבי חיפה.

מכיר מכיר, רוברטו קולאוטי.

אבל עושה רושם שיש פה סוג של המשכיות כלשהי.

8)
פורסם

טוב,אז כרגע אני לוחץ על אבא שלי לקחת אותו לבדיקה באופן פרטי כאשר יגיע הביתה לחיופשת יום העצמאות.

אם בדיקה באופן פרטי לא תסתדר (אבא לי טוען שהוא חייל וזו בעיה ללכת לרופא אזרחי) אני המלצתי לגשת איתו לבית חולים 10 כדי לבצע בדיקות מקיפות יותר.

המטרה אינה להתמרד וכיוצא בזה,אלא באמת לגרום לו להפיק את המקסימום מהשירות ללא נזקים.

לדעתי האישית,אם לאחר שיחלפו 21 ימים נוספים,הרופא יתן לו פטור נוסף, לתקופה זהה הם לא יתעקשו להמשיך להחזיק בו וייאלצו לשחררו לבקו"ם (לא בגלל עניין משמעתי,אלא שבסופו של יום הם אמורים להכשיר חייל לתפקיד אך כנראה שאינו כשיר לכך ולא נראה לי שהם ירצו להמשיך להעביר את הזמן כי אורך טירונות 3 חודשים ומתוכה יש לו בינתיים פטור של 35 ימים שה לא מעט).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

עדכון חברות וחברים !

בסופו של דבר, שבועיים לפני תום הטירונות הוחלט להוריד את החמוד ממסלול 05 למסלול 03 (היות שהיה לא מעט ימים בב' או ג' בבסיס ולא עבר את רוב ההכשרה).לצערנו,הוא עדיין נשאר באותו חרא של בסיס אבל זה מה יש.

לרוע המזל השבוע,במהלך הרגילה שלו הוא נחבל ברגל ויש לו שבר בין 3 אצבעות.

עד שיש חופש מצה"ל ... :shock::shock:.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...