Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5178 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש צמיגים באיזור ה400 ש"ח לצמיג. 195-55-16

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

צמיג פשרה זה FALKEN ZE912

אני רכשתי רביעייה כזו לפני כחודש.

באמת צמיג מאוד מאוד שקט, והאחיזה שלו בסדר גמור.

רכשתי ב 350 ש"ח כל צמיג במידה 205/50/16 כולל עבודה מע"מ איזון וכל המסביב

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

אם כבר ZE912 אז אני יכול בתוספת של 50 ש"ח לצמיג לקחת את הT1R .

ואני נשאר פה באותו מעגל של ה T1R

נראה לי נישאר עם הT1R וזהו .

Pioneer 80PRS

XS Power D2400 , D5100

פורסם

עכשיו קניתי T1R מאנטון , 450 שקל אבל למידה 205/55/16 כולל הכל

הC DRIVE לא משהו , היה לי אותם על האיביזה והייתי מאבד איתם אחיזה בסיבובים , הם לא ספורטיבים בשיט , לפני היו לי דאנלופ ספורט , אני לא זוכר דגם ספציפי שאחזו מדהים יחסית לC DRIVE לגבי הT1R עוד לא ממש ראיתי מה הם שווים בסיבובים , אחת הדרכים שלי לבדוק היא בסיבוב של הירידה לאיילון מהרצליה , יש כמו שבלול שיורד כלפי מטה שם אני מנסה כל הזמן לעלות את המהירות

על האיביזה הכי מהר שיכולתי וזה כבר היה על גבול האיבוד שליטה עם הC DRIVE היה 80 קמ"ש עוד לא ניסיתי עם הסיטרואן קצת מפחד עדיין לא ממש מכיר את הרכב

פורסם

אני לא מגיע למהירויות כאלה בסיבובים .

אחרי הכל מדובר בגרנדה פונטו 1.2 8v עם 65 כ"ס.

Pioneer 80PRS

XS Power D2400 , D5100

פורסם

הבנתי , אז פשוט לך על חברה ידועה שגולת הכותרת שלה היא אורך חיים , ואיכות , בלי יומרה ספורטיבית . נטו אורך חיים ואיכות

הפלקן נאמר לי על ידי פנצ'ריות שזה צמיג עם כל כך הרבה דפקטים שכל חודש הם מחזרים כמה וכמה חתיכות כי פתאום קיבלו עיוות או בלוני אוויר וכל מיני מחלות , ישר ירדתי מהעניין

הT1R מה שאני מאוד מרגיש עם הצמיג הזה , כאילו אני דבוק לכביש , אין הרגשה של מרחף אחרי מהמורה , כאילו האוטו נדבק לאספלט זו הרגשה מגניבה ומוזרה.

פורסם

אודי אז ה C.Drive יתאים לך מאד

הם שקטים ונוחים ויש להם אחיזה טובה גם ברטוב וגם ביבש.

ויחזיקו לך טוב טוב אם כמובן תשמור על לחץ אוויר

קובי

:-)

• תוכן חדש...