Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני רוצה לקנות רכש חדש, מאוד אהבתי את הפורד פוקוס 2012 5 דלתות (האצ'בק)

התרשמתי ממנה מאוד, רציתי לדעת אם למישהו יש חוו"ד דעת או ניסיון ויכול לשפוך קצת מידע

(מדובר על הגרסת ספורט עם המערכת של SONY)

והאם מישהו יודע צריכת דלק אמיתית?

תודה מראש

פורסם

למיטב ידיעתי - דגם 5 דלתות ספורט יש רק אחד וזה - רובוטי 6 הילוכים. ידני מגיע רק בגרסת טרנד (5 הילוכים) ובגרסת האקובוסט (6 הילוכים).

אני מכיר את הרכב. הוא מצוין, נוח מאוד. אבזור לעילא ולעילא, אחיזת כביש טובה, בידוד רעשים מושלם כמעט, מושבים תומכים. מרווח רגליים מאחור לא גדול במיוחד, בינוני, מימד הרוחב טוב, תא מטען בינוני בשביל האצ'בק אולם פתח ההטענה נוח. גלגלי מגנזיום מאוד יפים, חתך לא קטן מדי ועל כן שומרים על נוחות נסיעה טובה . עיצוב מעולה לטעמי. מערכת סוני מעולה עם 9 רמקולים (4 רמקולים, 4 טוויטרים + סאב שמוטמע במרכז הדשבורד למעלה), בקרת שיוט, דיבורית מובנית, צגים צבעוניים מאוד נוחים ויעילים. ריפוד יפה ומעוצב ייחודי לדגם הספורט.

תעשה נסיעת מבחן ותתרשם. חשוב שתוודא אם תא המטען מספק אותך. תיקח איתך את הציוד/עגלת ילדים שאתה נוהג לשאת.

דבר נוסף - באותו מחיר ובאותו סגמנט אני מציע לבחון גם את הסיאט לאון 1.8TSI DSG במחיר המבצע. הרכב הרבה יותר חזק מהפוקוס, וכולל אבזור מצוין גם כן. כמו כן, בנקודת התורפה של תא המטען, ללאון יש עוד כמה ליטרים חשובים. הפוקוס מעט יותר חדישה מבחינת הגימור הפנימי ובידוד הרעשים קצת יותר טוב משל הלאון (בהפרש קטן).

בהצלחה.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם
שלום לכולם,

אני רוצה לקנות רכש חדש, מאוד אהבתי את הפורד פוקוס 2012 5 דלתות (האצ'בק)

התרשמתי ממנה מאוד, רציתי לדעת אם למישהו יש חוו"ד דעת או ניסיון ויכול לשפוך קצת מידע

(מדובר על הגרסת ספורט עם המערכת של SONY)

והאם מישהו יודע צריכת דלק אמיתית?

תודה מראש

קראתי לא מזמן מבחן השוואתי שהיא יצאה בו מנצחת וזכתה לשבחים מהבוחנים (נדמה לי שבמוסף ממון של ידיעות אחרונות, לא סגור על זה)

• תוכן חדש...