Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תצפית - ניסן GT-R

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצטער לחרבן על התהלוכה שלכם, אבל בארץ זה ייסע עד התקלה הראשונה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ראיתי אותה יותר נכון שמעתי אותה בלחיצה, אין צורך להגיד שהסתובבתי חרמן אולי שעתיים אחרי שראיתי אותה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

כשהייתי בארה"ב הלכתי ברחוב יום אחד,

ואחת כזו בצבע כחול עם פס לבן (צביעה בסגנון הסרט מהיר ועצבני:roll:) גיהצה את הכביש בעיקול שהיה שם...

איזה ריר יצא לי, איזה רעש יצא לה :lol::wink:

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

אז היא יודעת לחנות על המדרכה?

ובכן, 4X4 אמתית :lol:

אומנם היא כבדה יותר מדיי אבל מרשימה בהחלט.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

נכון, 1750 קילו זה לא מעט, אבל עם 530 סוסים צוהלים ו-62 קג"מ שדוחפים אותך למאה ב-3 שניות, נדמה לי שהיא מרגישה דיי קלילה כמו בלרינה :wink:

אני ממש סולד מהצבע הזה. האפורה מרשימה + הגאנטים של השחורה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הצבע הכי מתאים לGT-R לדעתי זה כחול מטאלי, Blue Pearl Special לפי הקטלוג. נראית מדהים ויוקרתית יותר בשילוב הצבע הזה.

2012_GTR_Blue.jpg

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

• תוכן חדש...