Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי סוזוקי סוויפט שנת 94 שכמובן באה באותה שנה בלי כריות אוויר בכלל ואני רוצה להתקין בה הגה אחר .. השאלה שלי בעצם האם חוקי בארץ להתקין הגה ספורט באוטו ישן שלא בא עם כריות אוויר מההתחלה או לא ? והאם זה עובר טסט וכו' ..

ותגובות כמו "מה הקטע להתקין הגה ספורט באוטו ישן" ו - "למה אתה צריך את זה ?" תשמרו לעצמכם

חג שמח

פורסם

לדעתי זה עלול לפול תחת סעיף שינוי מבנה, כלומר אסור מבחינה חוקית.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אם הבוחן ישים לב - נכשלת. לא ישים- עברת

בארץ, כל מה שיש לו זיקה בטיחותית יכשיל אותך גם אם הוא לכאורה תמים ובתוך הרכב - מושב, הגה, ידית גיר לקצר או להאריך, שינוי מיקום מחווני קבע וכן הלאה.

הגה ספורטיבי בד"כ קטן יותר מהגה מקורי, בטח באוטו שציינת. המשמעות היא ניהוג אחר , הפעלת כוח וגאומטריה שונה ולכן מדובר בסוגייה בטיחותית פרקסלנס, אחת דינה, להכשל בטסט עם בוחן ערני

רק כאנקטודה אציין כי אני נכשלתי פעם בטסט עקב "העדר פח אשפה".כן יש סעיף כזה. כמובן שהתרגזתי ושאלתי את הבוחן אם משנה לו איזה פח יש. התשובה- לא, רק שישמש לאשפה. יצאתי מהמכון ובסמוך לו מצאתי פח חצר בייתי זרוק. הפחים השחורים הגדולים של פעם. בקושי דחפתי אותו לרכב וחזרתי למכון. הבוחן המופתע התגלגל מצחוק, קרא לכל החברה לראות וכמובן ,חתם לביטול הסעיף. עברתי טסט...:-) אבל אצלי לא היה מדובר בסוגיה בטיחותית ( למעט זה אולי שהפח הענק הסתיר לי את שדה הראיה דרך המראה), אצלך, כן.

פורסם

ההגה שאני מעוניין בו הוא באותו גודל כמו של ההגה הקיים אבל רק נראה יותר טוב .. חבל שאין לי מספיק הודעות כדי להראות לך את התמונה שלו

• תוכן חדש...