Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פולו 16V שנת 2000 (6N)

לאחרונה כשאני משחרר טיפה את הגז כדי לשמור על מהירות קבועה 60-90 קמ"ש (בעיקר בהילוך 3-4) האוטו נחנק (לא נכבה)

הוא קופץ. אם אני משחרר את הגז לגמרי הוא נרגע, אם אני מחזיר קצת גז לפעמים זה בסדר לפעמים שוב קופץ.

אם אני משחרר את ההילוך ומחזיר (גם אם אני מחזיר לאותו הילוך וגם אם לא) זה מסתדר עד הפעם הבאה.

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם

מישהו?

ההגיון שלי אומר שזה משהו שקשור לעובדה שהמנוע לא מקבל דלק כמו שהוא צריך...

האם זה יכול להיות פילטר דלק סתום? משאבה עם בעיית לחצים?

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם

אם זכרוני אינו מטעה אותי, באיזור השנתונים הללו היו בעיות עם הפולו/קורדובה למיניהם, משהו עם צמת חשמל שהולכת למשאבת דלק או שקר כל שהוא בסגנון.

היה לי משהו דומה עם הקורדובה, שהייתה נכבת לה סתם ככה במקרים לא מובנים, ללא קשר ללחיצה על הדוושה או לא, ממליץ לך להכנס למוסך מורשה שאתה סומך עליו שיבדקו את הנושא. אצלי מוסך סגול בכרמיאל מצא את התקלה מהר מאוד והתיקון היה סביר 350 ש"ח

I Ride Because I Really Like Dessert

• ספונסר פורום
פורסם

לא ציינת מהיכן אתה בארץ.

במידה ואתה מאזור המרכז - הייתי מרים טלפון למשה/יוסי ממוסך זיסו בת"א, בעלי ניסיון ברכבי הקונצרן וציוד דיאגנוסטיקה מתקדם.

• תוכן חדש...