Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5198 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הגיעה הזמן להחליף רכב ומבקש את עצתכם.

יש רק רכב אחד במשפחה.

ב 3 שנים האחרונות נוסע על B4 נהדרת שנת 2005.

למרות שהסובארו חזקה, מחפש רכב זריז יותר ומהיר יותר.

מאפיינים נדרשים:

מנוע טורבו בנזין (גם בגלל הרצון בטורבו, גם בגלל היכולת לשפר וגם בגלל הצריכה היחסית נמוכה בנסיעה רגועה)

שנתון 2009 +/- שנה

מחיר כ 100000 שח

העדפה משמעותית של האשה לרכב גדול פיסית (אני מנסה לשכנע אותה שאנחנו לא צריכים יותר גדול מהלאון...).

חוץ מהסופרב והלאון (או VAG אחרות) יש עוד משהו שאני לא מכיר אולי בקטגוריה שציינתי?

אין טעם להציע פסאט או אודי או גולף (על פניהם אני כבר מעדיף את הסופרב או לאון).

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

זה מה שאני הבנתי מימך :

מנוע חזק , אוטו זריז ומהיר ביחס לסובארו B4 המנהלתית שיש לך עכשיו .

אשתך רוצה משהו גדול פיזי וחזק , סטייל אמריקאי כזה. ואתה רוצה משהו לא כל כך גדול ויותר קרוב לכיוון הספורטיבי .

אפשרויות שאני הייתי בודק הם אלו :

1. כיוון המנוע הגדול וסטייל אמריקאי : זה טויוטה קאמרי או שברולט מאליבו עם מנוע 3.5 ליטר שניהם .

או אתה מסתפק במנוע 2.4 האירופאי שזה גם טוב...

2. אפשרות קצת יותר ארופאית : וולו S40 עם המנוע 2.5 טורבו, מה שלא מצאתי הרבה ביד 2.

או וולו S60 מנוע 2400 טורבו מה שהיה קצת יותר קל למצוא, אך יקר יותר .

(מניסיון - סטייל הוולו נחמד מאוד )

3. יש גם באזור הגרמניות , שזה : אודי , מרצדס ובמוו . שזה לא יהיה רעיון חכם לדעתי כי הכיוון הזה הרבה יותר יקר ולא מתאים

להעדפות שלך, שנתון הרכב והמחיר .

בהצלחה !

פורסם
זה מה שאני הבנתי מימך :

מנוע חזק , אוטו זריז ומהיר ביחס לסובארו B4 המנהלתית שיש לך עכשיו .

אשתך רוצה משהו גדול פיזי וחזק , סטייל אמריקאי כזה. ואתה רוצה משהו לא כל כך גדול ויותר קרוב לכיוון הספורטיבי .

אפשרויות שאני הייתי בודק הם אלו :

1. כיוון המנוע הגדול וסטייל אמריקאי : זה טויוטה קאמרי או שברולט מאליבו עם מנוע 3.5 ליטר שניהם .

או אתה מסתפק במנוע 2.4 האירופאי שזה גם טוב...

2. אפשרות קצת יותר ארופאית : וולו S40 עם המנוע 2.5 טורבו, מה שלא מצאתי הרבה ביד 2.

או וולו S60 מנוע 2400 טורבו מה שהיה קצת יותר קל למצוא, אך יקר יותר .

(מניסיון - סטייל הוולו נחמד מאוד )

3. יש גם באזור הגרמניות , שזה : אודי , מרצדס ובמוו . שזה לא יהיה רעיון חכם לדעתי כי הכיוון הזה הרבה יותר יקר ולא מתאים

להעדפות שלך, שנתון הרכב והמחיר .

בהצלחה !

אני לא מבין מדוע אתה ממליץ לאדון על טיוטה קאמרי,ואיך אתה מגיע למסקנה שזה מה שאישתו רוצה?,

בכל אופן הקאמרי,גם תצרוך יותר דלק במנוע ה3.5 ליטר וגם לא תהיה מהירה משמעותית מהסובארו,ועל מנוע ה2.4 זה בדיחה עם 150 סוסים,ובכלל הבחור רוצה מנוע גודש.

וולוו,למיטב הבנתי,המנועים הגודשים הידועים באמינותם המפוקפקת,להבדיל מהמנוע ה2.4 האטמוספרי.

Porsche 944 turbo

פורסם

היי

ישנם מספר חלופות חזקות בסובארו.

במידה ואתה מחפש גרסאות ספורטיביות קיצוניות, ניתן למצוא דגמי אימפרזה טורבו.

אם הדרישה היא לרכב שימושי יותר ותיבת הילוכים אוטומטיות ניתן למצוא את דגמי הפורסטר טורבו החזקים והמענגים.

כמו כן, אם אתה מאוד נהנה מה b4 שנתוני 2008-9 נהנים ממנוע 2.0 עוצמתי וחזק ממה שאתה מכיר.

חשוב לציין שניתן גם למצוא את דגמי b4 במנועי 2500 ואפילו 3000 סמ"ק ושישה צילינדרים.

אייל מסובארו.

פורסם

בכל אופן הקאמרי,גם תצרוך יותר דלק במנוע ה3.5 ליטר וגם לא תהיה מהירה משמעותית מהסובארו,ועל מנוע ה2.4 זה בדיחה עם 150 סוסים,ובכלל הבחור רוצה מנוע גודש.

אם מדובר בסובארו B4 3 ליטר הצדק איתך. אבל באם מדובר ב-2 ליטר, הקאמרי תהיה מאוד משמעותית יותר מהירה ממנה (ה-3.5 ליטר). אבל שוב, אני מסכים איתך בשורה התחתונה שהבחור רוצה רכב מוגדש, והקמארי לא כלכך קשורה לכאן.

אגב, גם אני הייתי ממליץ על וואגית מסוימת (סופרב), אבל גם שם האמינות לא בשמיים (אם כבר הזכרנו את וולווו וחוסר האמינות).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

גם אני מיד חשבתי על מודל 2009 SPEC R אבל לדעתי פותח השרשור רוצה רכב שיהיה חסכוני יותר,וגודש,למרות שהסבארו תחזיר בתחזוקה זולה יחסית(למתחרות גרמניות) את הפרשי צריכת הדלק דיי בקלות ועדיין תוציא 245 סוסים עם 4*4.

Porsche 944 turbo

פורסם

פיאט בראבו לא תהווה שינוי משמעותי עבורו מבחינת הכח. וגם אני הייתי שוקל במקומו את ה-B4 עם מנוע 3 ליטר (רק בגלל שכבר יש לו נסיון טוב עם אחת). הרכב מטוס (יחסית כמובן), מהנה לנהיגה, והיא סליפרית ("אההה הינה עוד B4 יפה אבל סתם חלשה") :-P

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לנצ'יה דלתא ,מנוע 1.8 טורבו ו200 כ''ס על גיר אוטו' פלנטרי קלאסי.

הרכב איננו רכב ספורט אך חזק,מפואר ומשדר פרימיום.

http://www.yad2.co.il/Cars/Car_info.php?CarID=5096f6c0b5a4b230d34df4a162ffe0d4493&SubCatID=1

בלבן היא יפה בהרבה לדעתי.

אם ידני בא בחשבון יש גם את ה159 בעלת אותו מנוע של הלנצ'יה רק עם גיר רגיל,אך הן נדירות יותר

פורסם

אם ידני בא בחשבון יש גם את ה159 בעלת אותו מנוע של הלנצ'יה רק עם גיר רגיל,אך הן נדירות יותר

ה159 שנכנסת ב100K זאת ה2.2 שהיא לא ממש יותר מהירה מהסובארו,וזה גם אם הוא מוכן להתפשר על שנתון 2008,

בישביל הבדל אמיתי הוא צריך לפזול לכיוון ה3.2 וזה כבר סיפור הרבה יותר יקר.

Porsche 944 turbo

פורסם

לפי דעתי הלאון מתאימה לך בול.

בתקציב שלך אפשר למצוא אחת חדשה יחסית, האוטו מאובזר מאוד (USB, גג נפתח, חיישנים קדמיים + אחוריים).

אין כמעט מכוניות בשוק שקל\נגיש לשפר אותם כמו הוואגיות למיניהן, והצ'יפ מוסיף ה-מ-ו-ן (לאחר ניסיון עם לאון 1.8 TSI לפני ואחרי צ'יפ).

לפי דעתי הלאון 1.8 TSI היא ה ALL-ROUNDER הטובה ביותר כרגע (שילוב מעולה של מרחב פנים, עיצוב, איבזור, כוח ונוחות).

אם העיצוב של הלאון היה יותר לטעמי בהחלט הייתי מעדיף אותה ע"פ ה GTI שלי (לפחות עד שננסה עליה צ'פ).

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

קודם כל תודה.

אמריקאיות גדולות זה לא הכיוון. לא של אשתי ולא שלי.

האלפא..אם יש רכב שיכול לגרום לי לא לקנות טורבו זאת היא, אני פשוט אוהב את העיצוב של ה 159, אבל אכן צריך לרדת בשנתון (ולפי דעתי עוד להוסיף במחיר).

הלאנציה מעניינת, לא ידעתי שיש אפשרות כזאת בכלל, אני אבדוק את העניין.

אני חושב שהצעד הכי טוב שאני יכול לעשות הוא לקחת את אשתי לנסיעת מבחן על הלאון, לא מבין מאיפה היא פיתחה את הפטיש למכוניות גדולות.

הבראבו נראת לי די ספרטנית יחסית לשאר.

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

הלאון די מרווחת. לאחר שמכרתי אותה חשבתי לעבור לרכב קטן יותר ואחרי שהתרגלתי לנוחות היחסית בלאון, לא הייתי מסוגל לחזור לרכב קטן לדוגמא כמו הקורסה OPC שמאד אהבתי.

לטעמי חפש לך לאון 1.8 TSI אולי אפילו FR 2.0 TSI.

הרכב מודרני, מאובזר מאד בכל דבר שאני יכול לחשוב עליו ומבחינת מרווח אפשר להגיד שמדובר ברכב משפחתי.

אלא אם כן, אתה צריך רכב ממש גדול עם תא מטען ענק אז הסופארב רכב ממש מפנק מהבחינה הזאת עם ביצועים טובים.

לטעמי אם אין צורך בגודל הזה, תבחר בלאון.

אלטרנטיבה מעניינת היא הלאנציה דלתא, ביצועים טובים, הרכב פחות ספורטיבי לעומת הלאון. אהבתי מאד שהמושב האחורי בלאנציה נע על מסילה אחורה וקדימה זה גימיק נחמד שנראה לי גם שימושי.

• תוכן חדש...