Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיגון מפני גניבות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8011 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עוד מיגון:

אתה יכול כל פעם שאתה משאיר את האוטו ללילה, לנתק את הפלאגים, וככה הגנב לא יוכל להתניע (אלא אם כן הם יפתחו מכסה מנוע ויתחילו לחפש...), אבל תזכור שכל פעם שאתה תרצה להתניע תצטרך לחבר את הפלאגים.

בקשר לרדיו דיסק, חובה או שיהיה פנל נשלף, או שכל הרדיו יישלף.

אל תשכח לנעול את ההגה (הכוונה לסובב אותו בלי מפתחות בסוויץ, כדי שהוא יינעל).

פליקס.

זה עוזר?

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
שלום,

אני נהג חדש, צעיר ופעור, ובכוונתי לרכוש טויוטה קורולה RunX חדשה.

אני מאוד חושש מפני גניבה של הרכב, קל וחומר כשמדובר ברכב "מבוקש" כמו הקורולה... :shock2: ברור לי שאין שום יכולת למנוע גניבות באופן מוחלט, ומהפורום למדתי בינתיים לפחות שלושה כללי אצבע - לא לצאת מהאוטו עם המנוע דולק\מפתחות בפנים; לוודא שכל הדלתות נעולות בזמן נסיעה; ולהחזיק נשק\אמצעי הגנה עצמית ברכב עצמו.

שאלותי עוסקות באמצעים למיגון הרכב. מה תכליתו של ה"אימובליזייר" וכיצד בדיוק הוא פועל? האם שווה לרכוש מערכת אזעקה, והאם היא בכלל מועילה? מה לגבי עזרים פיזיים (נועלי הגה\דוושות\מוט הילוכים) מהסוג שרואים בערוץ הקניות?

כל טיפ\עיצה אחרת יתקבלו בברכה.

תודה!

תעשה ביטוח.

היום,אם רוצים לגנוב אוטו,גונבים אותו.נקודה.

זה לא שקנית רכב נדיר שקשה למצוא לו תחליף.

נסה אחת מחברות הביטוח שנותנות חדש במקרה של גניבה.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם
זה עוזר?

זה עוזר, זה נועל את ההגה וככה לא ניתן לסובב אותו בכלל (רק לפני כמה זמן פתחת על זה תרד בעצמך, שבו לא יכלת להניע...). אולם נראה לי שגנב טוב יפרוץ איכשהו את המנגנון הזה בקלות. זה סה"כ נועד כדי להציב עוד מכשולים בפני הגנב, כדי שלא יחשוב לפרוץ את הרכב שלך.

פליקס.

ROOONEEYY

פורסם

תשמע... שום דבר לא יעזור...

תקנה מנוף... ותפרק כל ערב את המנוע... תרוקן את הדלק (משאבות יש באייס...) ושים את הרכב על בלוקים...

למרות שגם עם זה... גנבים יוכלו לבוא עם גלגלים\מנוע\דלק...

:lol::lol::lol: צוחק כמובן...

פשוט מאוד: ביטוח מקיף, וזהו...

אם גנבו? אז חפיף... נזק קטן... ויש לך רכב חדנדש...

לצערנו אנו חיים במדינה נאורה ומתקדמת... ורשויות החוק מאוד מגינות עלינו :twisted:

שיהיה בכיף!

פורסם

תאמין לי רב בריח משנת 92 (+-) בסובארו פשע שלי אף אחד לא מסוגל לגנוב !!!

אבל מי בכלל רוצה ? :shock::?

נ.ב

בקרוב אני מחליף רכבבבבב =]]]]]] אני יפתח על זה דיון בבוא הזמן =]

המשך יום נעים!

פורסם
תאמין לי רב בריח משנת 92 (+-) בסובארו פשע שלי אף אחד לא מסוגל לגנוב !!!

אבל מי בכלל רוצה ? :shock::?

נ.ב

בקרוב אני מחליף רכבבבבב =]]]]]] אני יפתח על זה דיון בבוא הזמן =]

אני חושב שגם לסובארו שלי (DL 89' - לא פשע!) מספיק שיש רב בריח למוט הילוכים ואמבולייזר.......בכל זאת, הרכב חונה בגן ציבורי צמוד לבית (אני יכול לראות את האוטו במבט מהחלון) ואזעקה הייתה עוזרת במקרה של גניבה.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

בוקר טוב לכולם :)

לגבי המערכת, אין מה לחשוש בראנקס, מערכת בילטאין.

ולא להתעסק יותר מידי עם שטויות של מיגון, לנעול את האוטו, לנעול גלגל הגה שלא יוכל להסתובב כמו שאמרו כבר, לעשות את כל המיגון שחברת הביטוח דורשת בשביל לעשות ביטוח מקיף, וללכת לישון, במקסימום אתה יכול לקנות כיסוי חיצוני לרכב, לכסות וככה האוטו פחות מושך תשומת לב.

ד"א: לגבי זה שאמר להתקין ברז שסוגר את הדלק:

למה להסתבך ?

לא יותר קל לנתק את אחד הפלגים וללכת לישון ?

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

מניסיון - ההגנות ההכי טובות, אלו אלה שמאלתרים לבד....

כל שיש לעשות זה להפעיל קצת את הדמיון.

לדוגמא: תמצא איזה פיוז שבלעדיו אי אפשר להניע את האוטו, או את החוט של הסטרטר (עדיף), ותחבר אליו בטור מתג אותו תשים במקום נסתר. לגנב יקח יותר מדי זמן למצוא את הקומבינה כי הוא לא יצפה לזה. ויש מצב גדול שהוא יוותר לטובת רכב יותר חשוף:idea:

אני בזמנו לפני עידן האזעקות חיברתי גם ב"סוברו רשע" שהייתה לנו מתג נסתר בגריל שאם המתג היה מאופשר בכל פעם שנפתחה הדלת הצופר עבד קבוע. כאשר ביטלת אותו הכל היה כרגיל...

בקיצור, תן לדמיון לפרוח!

*****המלצה חמה! לא לבצע שינויי חשמל לבד אם לא מבינים! אפשר לשרוף רכיבים יקרים בהתעסקות עם הפיוזים*****

פורסם
לא יותר קל לנתק את אחד הפלגים וללכת לישון ?

מספיק לנתק רק אחד?

למיטב ידיעתי, הרכב יכול להניע ולנסוע כאשר יש פלאג אחד לא מחובר.

החולמים הגדולים אינם מגשימים את חלומותיהם, הם מתעלים עליהם - אלפרד לורד וייטהד

פורסם

התכוונתי לניתוק של חוט בין הפלג להצתה, אבא שלי עשה את זה המון פעמים ברכב של היה מבוטח והיינו פוחדים מפני גניבה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
ומה קורה עם רכבים שאין להם ביטוח מקיף?

רכב ללא מקיף במקרה של גניבה \ תאונה עצמית \ תאונה באשמת בעל הרכב (או הנהג ברכב הנ"ל באותו זמן) לא יהיה בעל כיסוי ביטוחי. לא כל רכב שווה לבטח במקיף, רכבים זולים מאוד לרוב לא מבוטחים.

ושוב נזכיר שמי שנוהג ברכב כל שהוא (גם אם הרכב הזה שווה 2 שקל) בלי צד ביטוח צד ג (ביטוח רכוש של הצד בו אתם עלולים לפגוע, לדוגמא מרצדס S בשווי מיליון שקל) הוא חמור.

אגב צר לי אבל אני לא מבין את ההיסטריה במיגון קורולה RUN X. זה לא רכב שיהיה בעיה לקנות חדש. שים את מה שהביטוח דורש וזהו... אתה רוצה להשקיע עוד? שים מנעול הגה. לא הייתי מתעסק עם מערכת החשמל \ התקנות כל שהן שלא נעשות על ידי מקצוען. אתה רוצה מ-מ-ש להשקיע? (חבל על הכסף לדעתי) תתקין איתוראן. - אלא אם אתה גר באזור מוכה גנבות בצורה קריטית ואז אולי שווה באמת לשקול מיגון נוסף כגון המנעול וכו'.

כפי שאמרו פה לפני, קח בחשבון שכל דבר גונבים בסוף אם ממש רוצים. אם כי אין ספק שכל הגנה נוספת תקשה על הגנב. אגב אני לא חושב שהקורולה RUN X היא רכב מבוקש כל כך (גניבה).

ותתחדש על הרכב. :wink:

גיא

• תוכן חדש...