Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש לי אופל קורסה ידנית מודל 99

בימים האחרונים היא התחילה להכבות לי לפעמים בעצירות, בפעם הראשונה עמדתי ברמזור(קלאץ' לחוץ) ושמתי לב שמחוג הטורים עולה ל5 אלף (כמעט מגיע לאדום שמתחיל ב6) וחוזר ל1 (סיבובי סרק), הוא עשה את זה פעמיים (כמה שניות בין לבין, כמו כשמפעילים סוויץ' בחלק מן המשאיות החדשות) ואז נכבה לי.

אני חייב לציין שכמובן שלא נגעתי בגז, והעליה בטורים לא הייתה עם עליה ברעש מנוע (כלומר רק המחוג זז והמנוע לא באמת פעל בטורים הללו).

אחרי שהוא נכבה אז הוא סירב להניע למשך דקה (לא היה סטארטר ולא שום רעש אבל מערכת החשמל כן הגיבה, רדיו ומנורות), ואחרי דקה הניע ונסע כאילו כלום.

הדבר קרה לי שוב כמה ימים אח"כ רק שהפעם גם נדלקה לפני כן מנורת אזהרת מנוע (הכתומה), אבל שוב לאחר דקה הניע ללא קושי.

יומיים לאחר מכן(אתמול) נסעתי כרגיל, נדלקה מנורת המנוע וכשהאטתי בכוונה לפנות שמאלה לרחוב שלי, לייתר דיוק מיד אחרי לחיצה על הקלאץ', האוטו נכבה מיד(איבוד הגה כוח/ברקס קשה) אבל בניגוד למקרים הקודמים הוא הניע מיד וללא קושי.

מתוך מחשבה שמדובר בתקלה של מחשב מנוע, ניתקתי וחיברתי חזרה את המצבר(רק את הקוטב החיובי) בכדי לאפס את כל העסק בתקווה שזה יעזור. זה לא.

היום לפני שחניתי מחוץ לבית שוב נדלקה המנורה ובלחיצה על הקלאץ' הוא נכבה ושניה לאחר מכן הניע ללא קושי.

יש למישהו מושג במה מדובר? ואולי אפילו איזו עצה/נס שתמנע בדיקה יקרה במוסך...

עוד פרט מעניין, אחרי שהוא נכבה לי אתמול בנסיעה, המד אוץ הפסיק לעבוד ולא עבד מאז

• ספונסר פורום
פורסם

נשמע כאילו אחד החיישנים התחיל להשתגע.

כדי לדעת באיזה חיישן סורר מדובר צריך לחבר את הרכב לסורק תקלות.

מוסך מומלץ לרכבי אופל הוא מוסך CMI שירותי רכב בת"א.

פורסם

תודה, תיארתי לעצמי שזה המצב...

ועדיין קיוויתי שמישהו יגיד "תבעט פעמיים בצמיג הימני אחורי בזווית של 45 מעלות..." ושזה יעבוד חחח

אני מטפל בUMI בירושלים... אני אגש אליהם מחר

• ספונסר פורום
פורסם

אל תשכח לקחת מהם את הקוד תקלה שנפלט מהמחשב.

יש לי הרגשה שההצעת מחיר תפיל אותך מהרגליים ולפחות יהיה לך כיוון להמשיך במידה ותרצה לטפל במוסך אחר.

• תוכן חדש...