Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האוטו שלי שווה בערך 15K. יש לי ביטוח חובה+צד ג' בלבד. אם אני אעבור תאונה עצמית והרכב יינזק ב-50% - האם אני אקבל את שווי הרכב? לא צריך בשביל זה ביטוח מקיף?

אם מישהו אחר ייכנס בי ויגרום לי נזק של 50% - הוא יהיה חייב לשלם לי את שווי הרכב?

אם אני נעדר מהארץ לחודש אני יכול להשהות את הביטוח? ולגבי רשיון הרכב - האם צריך להגיע למשרד הרישוי או מספיק להודיע בפקס או בטלפון?

אני לא זוכר מתי החלפתי רצועת טיימינג אבל אני כמעט בטוח שעברו 5 שנים. מצד שני אני פחות מ-10K ק"מ בשנה. האם צריך להחליף רצועה?

פורסם

1. ביטוח חובה מכסה נזקי גוף בלבד, לא נזקי רכוש. ביטוח צד ג' מכסה נזקים שאתה גורם למישהו אחר, לא לעצמך. אם הרכב שלך יינזק יהיה עליך לתקנו, ואם ינזק ללא תקנה - ההשבתה תהיה על חשבונך.

2. אם מישהו אחר יגרום לך נזק תוכל לתבוע אותו (או את הביטוח שלו). מה תקבל - כבר תלוי בהחלטת חברת הביטוח ובית המשפט.

3. מאוד לא מומלץ - אם יגרם למישהו נזק בגינו אתה עלול להתבע. הקפאת הביטוח לחודש תחסוך לך בערך 200 ש"ח, לא סכום ששוה להסתכן בגללו.

4. אני לא נוסע במכונית שלי הרבה יותר ממך - תמיד הקפדתי להחליף את הרצועה לפי המלצות היצרן. תביא בחשבון שחלקי גומי מתבלים גם בשימוש מועט, והנזק שיגרם מקרע של רצועת תזמון גדול, סביר שישבית את הרכב. שוב - עניין של הסיכון שאתה מוכן לקחת על עצמך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בערך כמו נורת להט

רגע עובדת רגע מסיימת את חייה.

ואז הנזק ברכב יכול להיות גדול וכואב מאודדדדדדדדדד

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...