Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני שוקל ברצינות לקנות רכב חדש מליסינג עם 0 ק"מ - זה אומר בעצם שאני קונה רכב במחיר יותר זול משמוכר היבואן. מצד שני, כשאני אבוא למכור אותו - הוא יהיה רשמית יד שניה מליסינג.

היבואנים מנסים להפחיד אותי ולומר שיהיה לי מאד קשה למכור את הרכב במצב כזה - ושזה מוריד מהערך שלו 15-24% (למרות שקניתי אותו חדש !)

מישהו יודע לתת אינפורמציה אמינה על ירידת הערך הנ"ל?

ועל הסחירות של רכבים כאלו?

אני בכלל לא מכיר את השוק הזה, וזה פעם ראשונה שאני קונה אוטו.

תודה מראש!

ס

פורסם

ראשית כל מזל טוב על הרכב הראשון דבר שני באמת תהיה לך בעיה למכור אותו כי לא יעזור ברשיון יופיע יד שניה מליסניג וזה מרחיק אנשים ובצדק לא הייתי ממליץ לרכוש רכב ראשון 0 ק"מ מלנסניג ההנחות שםאינם כאלו משמעותיות

פורסם

התלבטתי קלות כמוך. לא חושב שזה ייצור בעיה במכירה, כי רוב הרכבים שנמכרים היום הם יוצאי ליסינג. זו לא הבעיה. גם לא חושב שבמכירה יורידו לך כל כך הרבה, להערכתי יורידו משהו כמו 10%. אילו חברת הליסינג היתה מורידה 10% ממחיר הרכב בפועל - לאחר מבצעים ושווי הטבות, העיסקה כבר מתחילה להראות סימני כדאיות.

אצלי הסיפור היה כזה, חברות הליסינג עושות את ההנחה מול מחיר המחירון. היום ברוב המקרים מחיר המחירון לא רלוונטי, יש מבצעים ויש הנחות, כך שבפועל ההנחה לא כלכלית.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

גם אם מה שאומרים לך היבואנים נכון, 15 אחוז מ-120 אלף ש"ח זה יותר מ-15 אחוז מ-60 אלף ש"ח. במילים אחרות - אתה קונה בזול ומוכר בזול אבל ההנחה הכמותית עובדת לטובתך.

אם אתה בונה על רכישה של רכב לטווח ארוך זה יכול להשתלם לך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מכירת רכב יד 2, כאשר יד 1 היה ליסינג, משימה קשה ביותר, אני הורדתי כבר כמעט 30% (!!!) מהמחירון, ועדיין הרכב לא נמכר. מדובר בקורולה עם גיר אוטומט, לא רובוטי, מנוע גיר שילדה, הכל תקין, גם חיצונית נראה מצויין, שהיתה בליסינג מימוני רשומה על בעל הרכב, לא על חברת מימון. לא מעניין אף אחד, שומעים על ״החכר״ ברשיון רכב, בורחים מייד ! לקונה עתידי לא יהיה מעניין שקנית את הרכב חדש עם 0 ק״מ אלא כיתוב ״החכר/השכרה״ ברשיון ! לכן, לפי דעתי, אסור לפול במלכודת הזאת, אלא אם כן מציעים לך גם עכשיו הנחה מטורפת של 20% (0.2 * 120 ~ 0.3*60 בערך כמובן).

פורסם

גם אצל היבואן המחירון הוא לא מחירון (יש כמה יוצאי מהכלל). תנסה לקבל אצל היבואן הנחה ואז תשווה עם ההנחה של הליסינג ותעשה חשבון.

פורסם

זה גם תלוי איזה רכב זה. אם הוא שומר על הערך שלו לאורך השנים.

אם אתה קונה אותו ל 6-7 שנים זה כדאי. כי אז ירידה מהמחירון של 10-15 אחוז פחות קריטית.

בהצלחה!

• תוכן חדש...