Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 137
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אם אינני טועה, אמרת שאתה עובד בחברה שהיא לקוחה גדולה שלהם ושאחרי התקרית הזו תחדל כל פעילות הקושרת בין החברה שאתה עובד בה לבין UMI. האם התחלת לפעול בכיוון הזה לאחר התקרית?(לפני ההתנצלות אני מתכוון)

ליתר דיוק אנחנו כמה חבר'ה שמחפשים 7 מושבים כי בדיוק נגמרה תקופת הליסינג לכולנו.

אמרתי שהם הפסידו אותי ואת החברה שלי כלקוחות. האמת שכבר ישבתי עם אחראי הרכב באותו היום והוא אמר שמבחינתו אם לא מטפלים בלקוח שזה אנחנו, אין מבחינתו בעיה לפסול את UMI ויש לנו כמה עשרות של רכבי UMI. העניין שזה התגלגל כל כך מהר שזה לא הגיע לכלום.

יש מצב שהם שמעו על הסיפור גם פה בפורום?

אני אהיה תמים אם אני אחשוב שלא. למיטב ידיעתי רוב אם לא כל יבואני הרכב ובעלי המקצוע מתחום הרכב קוראים ומגיבים כאן.

אם לא כאן אז איפה?

פורסם

CEYAL, כל הכבוד לך על שהחלטת לחלוק את ההמשך בפורום. ההוגנות והשקיפות לעניות דעתי דורשות את זה.

אבל. בעיניים קרות ורחוקות מהאישיו:

אם לא היית מתלונן, האם היו אפילו חוזרים אליך בטלפון? או אם לא היית בכיר, או מחפש להחליף מספר רכבים? זה, לטעמי, המבחן האמיתי.

לצערי, אני שומע פה בשמיעה הסלקטיבית שלי על חברה שמזלזלת, נתפסה, והבינה שלא היו צריכים להיתפס, להבדיל מלא היו צריכים לזלזל מלכחתחילה.

זה השני גרוש שלי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ברווז

אילו היית בקי במקורות ( לא זאת מהמים ) היית מכיר

'במקום שבעלי תשובה עומדים, אין צדיקים גמורים יכולים לעמוד בו'. כתב הרמב''ם (פרק ז' מ''הלכות תשובה'' הלכה ד):

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני שמח לקרוא שדברים בסופו של עניין זכו למענה חיובי.

ואף אחד אינו מושלם.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

'במקום שבעלי תשובה עומדים, אין צדיקים גמורים יכולים לעמוד בו'. כתב הרמב''ם (פרק ז' מ''הלכות תשובה'' הלכה ד):

מכיר, אם כי לא לעומק כמוך... :wink: כבר שכחתי את הביטוי.

ועדיין, אני מקבל טעם רע בפה מהסיפור, כפי שתיארתי. דעתי לא השתנתה ולא תשתנה.

פורסם

אם לא היית מתלונן, האם היו אפילו חוזרים אליך בטלפון?

אני לא בטוח שהבנתי אותך. אם לא הייתי מתלונן איך היו יודעים שקרה מה שקרה?

אני חייב לציין שלפני שרצים להכפיש או לחילופין תקרא לזה להזהיר את הציבור הרחב מפני השירות הלקוי רצוי שתיהיה תגובה מלאה של הצד השני

אני מסכים ולא מסכים.

האינטרנט והפורומים הפכו לסוג של במה לטוב ולרע. מסכים איתך שלפעמים אנשים מנצלים את הבמה להכפיש אבל זה קרה תמיד וגם יקרה.

אין מה לעשות. אם פעם דברים יכלו לעבור בשקט בלי שאף אחד ידע, היום זה אחרת.

מסכים איתך גם שאם מחפשים את הצד העיתונאי והפרסומי של העניין, כדאי תמיד לקבל את התגובה של הצד השני אבל הבעיה שלפעמים מקבלים תשובה רק אחרי פרסום שלילי.

אבל מה שחשוב זה להעלות את התשובה כשהיא מגיעה וזה מה שעשיתי.

פורסם

יפה מאוד שהחברה התעלתה על עצמה ולקחה אחריות.

חבל שלא המשכת את השרשור הקודם או לחילופין לפחות היית שם לינק לשרשור הקודם בהודעה הראשית.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

יש הנהלה לא רק ל UMI גם לפורום:-o

בקש כי ישנו את שם השרשור הקודם.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

טוב לשמוע שהם הבינו מהר מאוד את גודל הטעות, ונהגו כמו שצריך על מנת לתקן אותה.

לגבי ריצה או לא ריצה לפורומים להכפיש, אני לא חושב שזה נעשה ע"י אייל, והוא ניסה לתאר

את המקרה כמו שהיה. נכון שתמיד יש צד שכנגד, אבל אם אין ביכולתך להעלות את תגובתו,

אז זו לא חובה. עובדה שהוא היה מספיק הוגן לחזור ולעדכן, ולהראות את ההתייחסות שלהם

לבעיה שנוצרה.

אם כבר בפתגמים עסקינן, יש פתגם שאומר שאבן שטיפש אחד זרק לבאר, מאה חכמים לא

יצליחו להוציא. ובמקרה הזה, איש מכירות אחד שהתנהג כמו טמבל, ודפק עסקה של מליון שקל

ליבואן. או לפחות פוטנציאל למליון שקל. והיבואן הבין זאת מהר מאוד, ועשה מאמץ לכפר על

אותו מעשה טפשי.

פורסם
איך הופכים לימון ללימונדה.

זה אחד הדברים הבולטים שמבדילים בין נותן שירות טוב לגרוע. כולם עושים טעויות ולכולם יש לקוחות לא מרוצים. נותן שירות טוב יעשה מאמצים בשביל להפוך לקוח לא מרוצה ללקוח מרוצה וחוזר.

emotion of motion

פורסם

אושרי ואלכסK,

ההבדל בין נותן שירות טוב לגרוע, הוא שנותן שירות טוב לא ייתן שירות גרוע מההתחלה. "כיבוי שריפות" לא נחשב בעיניי כ"שירות טוב".

שלא תטעו, אני מעריך את הניסיון לכפר עד מאד. אבל חברה שמרשה לעצמה להעסיק סוכני מכירות כמו ההוא שתואר, פשוט איבדה אצלי את כל הקרדיט לביצוע עסקים יחדיו.

מצבים כמו זה שתואר בשירשור הקודם, מעידים בעיניי על משהו עמוק יותר, ולא תקין במיוחד.

פורסם

צודק ברווז לדעתי.

אין ספק שיצא פה רווח גדול לכולם מהמקרה הזה - החברה הפנימה ותיקנה את התנהלותה (למענה ולמען הלקוחות הבאים, ceyal קיבל שירות מצוין ויהנה (כנראה) מרכב שהתאים לו מאוד, כך שכולם יצאו מרוצים.

העניין הוא לא מה היה, אלא מה יכול וצריך להיות. בגלל זה, חשוב להדגיש שהשרשור הקודם לא היה הכפשה ולא זריקת בוץ, אלא סיפור המעשה מהצד של לקוח מאוכזב, וזה בסדר גמור. על החברה לשאת בהשלכות של ההתנהלות שלה ולתת אקסטרה להבא כדי שדברים כאלו לא יקרו.

אדם שקרא את שתי חוות הדעת יחשוב אחרת על החברה מאשר אדם שישמע רק את חוות הדעת החיובית, ולדעתי זה הדבר החשוב.

• תוכן חדש...