Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש מחיר לטויוטה אייגו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הקישור שלך לא תקין

למרות שמדובר באותה מכונית בדיוק כמו ה-107 וה-C1 היאע תימכר בכמויות גדולות הרבה יותר משתיהן גם יחד רק בגלל הסמל בחזית.

פורסם

מישהו בבקשה יכול להסביר לי מה זה תיבה אלקטרונית?:roll:

EX : Chevrolet epica X 2009 2.5L

Toyota avensis 2016 1.8L

suzuki celerio 2017 1L

יש כאלה שחיים את הרגע, אני חי את הסל"ד 8)

פורסם

לדעתי (ואני לגמרי חובב צרפתיות...) היא היפה משלושתן, אבל הרכב עצמו מצועצע וממש לא מרגיש "אוטו". צריך להיות מתומחר מתחת למיני האחרות (I10, פיקנטו, פנדה, אלטו וכו').

פורסם

למכונית כזו זה מספיק בהחלט. בערך מוחלט מדובר בסך הכל בהפרש של 10 כ"ס לטון מול הקורולה לדוגמה. 90 כ"ס לטון לקורולה וכ-80 כ"ס לטון לאייגו. תנהג בה ותבין שעגלה היא ממש לא ולעיר לא צריך יותר מזה.

פורסם
בדיוק אנחנו מחפשים אוטו שיענה לנו על צריכות של קטן וחסכוני

ואבא שלי מעוניין בטויוטה אבל חבל שהיא צעצוע עם מנוע, 1.0 זה ממש חלש.

70 כ"ס זה לא כ"כ חלש, והרכב שוקל בסה"כ טון.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

לדעתי מתיחת הפנים הרסה את העיצוב שלה. אהבתי אותה הכי הרבה מבין השלוש. עכשיו הסיטרואן הכי יפה.

emotion of motion

פורסם

תמחור חזירי בדומה ללובינסקי, אני מקווה שאנשים הבינו שיונדאי לא נופלת מטויוטה בכלום ויזנחו את האלומות של טויוטה, פיג׳ו וסיטרואן בעקבות התמור.

אני צופה שהפנדה החדשה תצטרף לחגיגה ויחד הם ינסו לגרור את מחירי הקבוצה למעלה וגם את מחירי הסופר מיני הידניות כדי שהדגמים שלהם שלא ממש נמצאים בתחרות (207 נמכרת במחירי סוף עונה משום שהיא עומדת לפני החלפה ו-206 פלוס לא ממש נותנת פייט לשאר הסופר מיני הידניות) לא ירגישו מוזנחות ויסבלו מירידת מחירים בגלל השינויים בשוק.

זאת כמובן קונספירציה אישית שלי אבל בארצנו ישראל נשמעת הגיונית לחלוטין.

• תוכן חדש...