Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'יפ 7\6 מקומות מ- UMI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה ,

היום הייתי בביקור בUMI ,

הראו לי שם את המכוניות הבאות - RAV 4 יונדאי טוסון וקפטיבה , כמובן שאני מתאר שיש להם

עוד רכבים בסניפים אחרים בארץ , אני הייתי בסניף ירושלים,

אחרי שנה אם הג'יפ ביואיק רנדוו שנת 2006 , התייאשתי , מהבעיות באינסופיות , שלא נדבר על

הבליעת דלק שלו , חוץ מכל החסרנות גם מאוד נהניתי אותו נוח (הדגם המופאר CXL שחור כולו 4X4 )

אבל מספיק.

אני רוצה אותו שהוא שומר על עירכו , שיהיה 6\7 , או בגז' גדול שיהיה אפשר להוסיף, כמובן אך ורק מUMI.

רכבים שחשבתי והתענייתי לעומק הם הקפטיבה והטוסון , אשמח לתגובות על השניים וגם אשמח להצעות :)

שימו לב - לא מעוניין במיני וואנים למינהם וכדומה..

אגב , אני לא מחפש רכב לשטח , אולי לשבילי חול קטנים וכו' אבל לא למדברות אקסטרימים וכו :)

רכב משפחתי גדול אך עם סטייל יפה.

בעקרון אני עושה איתם טרייד אין , אבל עד 110K.

תודה מראש ! D:

פורסם

אם ה-RAV4 עונה לצרכים שלך, הייתי הולך עליו - ג'יפון עם שוק טוב, אמין ויחסית שומר על ערכו.

גם הטוסון לא רע, היתרון שלו הוא בגודל על ה-RAV4 אבל לדעתי הוא גם זללן דלק לא קטן - באיזה מנועים הציעו לך?

בכל מקרה, הייתי בוחר בין הטוסון ל-RAV4 את האחד שהכי מתאים לי.

את הקפטיבה תשאיר בחוץ.

פורסם

הקאפטיבה היא גדולה, למרות שאני לא מכיר אותה מבחינת אמינות,

תשאל אם יש להם דיסקאברי או צ'רוקי,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם
הקאפטיבה היא גדולה, למרות שאני לא מכיר אותה מבחינת אמינות,

תשאל אם יש להם דיסקאברי או צ'רוקי,

שניהם בלעות של דלק לצערי .

הציעו לי את הטוסון שנת 2009 מנוע 2700

הRAV4 נמכר היום :\

פורסם

תנסה קפטיבה דיזל או ראב 4 בהחלט רכב טוב.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם
תנסה קפטיבה דיזל או ראב 4 בהחלט רכב טוב.

הבנתי שהקפטיבה לא שומרת על ערכה כמו כל רכבי שברולט , זה נכון ?

פורסם

גם הקפטיבה וגם שאר השברולטים הם סיוט יד 2.

ובד"כ מדובר ברכבים גרועים עם סמל שהוא שארית גוססת של מה שהיה פעם מותג מפואר והיום הוא חיקוי קוראני. אם GREATZ היו מייצרים מכוניות אז ככה זה היה נראה.

פורסם

תודה רבה ^^

אגב עלתה האפשרות על קניית האוטו שברולט קרוז 1800 שנת 2010 עם אחריות יצרן , האוטו שווה ?

פורסם

מה תעשה עם אחריות יצרן?

אני חושב שזה רכב איטי וכבד, ולא נדבר על עניין הבלעות של הדלק והסחירות הזוועתית, בקיצור, אני חושב שאין ארוחות חינם.

מה אתה מצפה שנאמר לך, שזה אחלה רכב, אז זה אחלה רכב אבל כשהו חדש, אחרי שנה שנתיים תחשוב לבד מה קורה.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם
מה תעשה עם אחריות יצרן?

אני חושב שזה רכב איטי וכבד, ולא נדבר על עניין הבלעות של הדלק והסחירות הזוועתית, בקיצור, אני חושב שאין ארוחות חינם.

מה אתה מצפה שנאמר לך, שזה אחלה רכב, אז זה אחלה רכב אבל כשהו חדש, אחרי שנה שנתיים תחשוב לבד מה קורה.

זו אחריות יצרן מקיפה , והדגם זה 1800 שמעתי שהוא הרבה יותר מוצלח מה1600.

פורסם
שלום

אתה ניראה לי לחוץ.

וככה לא קונים כלום, בטח ובטח שלא רכב.

בהצלחה.

אני נוטה להסכים איתך , אבל זה החברה (UMI) הם אומרים " הרכב יכול להמכר כל רגע תבוא מהר "

אתה ישר נכנס למומנט של לחץ.

• תוכן חדש...