Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה סיוויק החדשה החל מ- 140,000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הונדה תמיד הייתה overpriced וגם קצת overrated.

מה ההגיון בלקנות סיוויק ב140 כשפחות מזה אפשר לקנות למשל אוקטביה 1.4/1.8 ,אסטרה טורבו, או פוקוס 2.0.

V5

פורסם

מדובר במנוע 1.8 ולא 1.6 כמו כל המשפחתיות.

אם כבר מחיר מופקע, זה האקורד שנמכרת במחיר של פאסאט.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

למי אכפת מה הנפח, איפה המנוע הזה ואיפה המנועים המוגדשים...

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

האוקטביה 1800 טורבו נמכרת בפחות מ140 אלף? למישהו יש מחיר מדויק שיכול לספר לי עליו?

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם
http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3566369,00.html

נראה שהם חיים בסרט במאיר, מי לכל הרוחות יקנה עונדה דרעק החל מ 139K?!:shock:

אם אתה צודק המחיר ירד אבל לדעתי העובדה שהמחיר היה גבוה ועדיין נשאר גבוה מעידה על כך שיש לקוחות.

the london underground is not a political movement

פורסם

לדעתי, ואולי אני טועה, התמחור הזה לא לוקח בחשבון את הוזלות המחירים של השנתיים האחרונות והתחרות הגוברת על כיסו של הצרכן המשפחתי, ביחס עם הכיס של צרכן הסופר-מיני והמיני.

139 אלף שקלים ל-140 כ"ס אוטומטי זה כיום די הרבה כסף, ואין לי ספק שכמיטב המסורת של הונדה זה רק מחיר התחלתי ובפועל אפשר להוציא את הרכב גם בעשירייה פחות.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני אולי אתה צודק

לגבי ההוזלות לא מבין את שיטת המכירה הזאת, מה זה שוק?!

מילא להוריד 1000-2000 שקל או לתת איזה חיישני רוורס או מימון אטרקטיבי, אבל מה ההגיון השיטת שיווק כזאת ברכב שאמור להיות משפחתי?

ולא הונדה זה לא מותג פרמיום ולא משנה מה חושבים במאיר.

פורסם

מה ההגיון? שאלה טובה. מה שבטוח - ככה זה קורה בפועל. אף אחד שמוחו בקודקודו לא ישלם את המחירים המופרכים על הג'אז, ובפועל מקבלים עליה הנחות של חמש ספרות. אותו הדבר עם האינסייט, הסיוויק הקודמת והאקורד - בוודאות.

באשר להגיון - אני מעריך שהם בונים על שיטת ה"שוק" - לתת ללקוחות תחושה טובה בכך שהורידו להם מחיר באופן משמעותי, אבל עדיין לגזור קופון יפה (ולפעמים ליפול על טמבל שלא מתעקש על הנחה גדולה). בנוסף, קל יותר לשמר ככה את המחירון של המכונית (בדומה לשיטת הליסינג הידועה).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

במאיר בונים על הלקוחות החוזרים והנאמנים למותג, כמו שרוני ציין - מי שמוחו בקודקודו לא ישלם את המחיר המופרך על הג'אז וגם לדעתי על ההונדה סיויק.

הונדה בשנים האחרונות, זנחה את המו"פ עקב הקשיים הכלכליים שהם נכנסו בגלל הפורמולה, לראיה משנת 2006, מאז הצורה החדשה עם המנוע 1.8, לא ראיתי שום התקדמות טכנולוגית בהונדה סיויק. אפילו שזה דגם חדש, סה"כ המנוע עבר רענון, הגיר נשאר אותו גיר ב 2 רמות הגימור (בסיסית-אוט' רגיל, אקסקיוטיב - טיפ').

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

הסיוויק תמיד תומחרה מעל כל המשפחתיות וב-140K בדגם הקודם קבלת הגה פלסטיק, הגה ללא שליטה על כלום וטסות מפלסטיק. המעניין הוא שהם מכרו היטב את הדגם ההוא. הדגם ה"חדש" הוא מתיחת פנים עמוקה של הדגם הקודם ובארה"ב די קוטלים את הרכב.

אני מניח שהם ימכרו פחות מהדגם הקודם אבל ימכרו לא רע כי יש להם קהל לקוחות נאמן שמ-2006 מחכה שהדגם יוחלף.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אני לפני פחות מחצי שנה שהיה ברור שהדגם הקודם הולך להיות מוחלף הייתי במאיר והתעניינתי לגבי הסיוויק 4D.

גם אז קיבלתי הצעה על סך 140K ש"ח ללא יותר מדי גמישות.

ב-115K הייתי שוקל.

ב-140 פשוט לקחתי את הרגלים ויצאתי משם.

פורסם

מסכים עם כולכם לגבי התמחור השערורייתי של ההונדות,

אבל אם ניתן לכביש לדבר - יש לא מעט סיוויק ואקורד.

כנראה שיש לקוחות שבכל זאת שווה להם להוציא 140K על הונדה משפחתית.

איפה עידן ו שיבוא ויסביר? ;)

פורסם

אם לדייק בפרטים סיויק החדשה מתחילה מ126 אלף לגרסת 5 דלתות ידנית,שזה מחיר סבבה.

• תוכן חדש...